Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

  

Artwork en info

IGN heeft vandaag wat informatie over Advance Wars: Under Fire geplaatst en uit hun informatie blijkt dat de game toch best wel anders zou zijn dan de geliefde GBA versie. Of dit een voor- of nadeel is moeten we nog maar zien. Maar als we IGN mogen geloven is dit niet puur Advance Wars, wat toch wel heel jammer zou zijn. Lees het hele artikel hieronder voor meer informatie.

Wat ook erg jammer is, is dat Kuju (de ontwikkelaar van de game) de oude artwork stijl niet echt trouw blijft. En het is nog maar de vraag of we Orange Star, Blue Moon, Green Earth en Yellow Comet wel terug zien in dit deel. Bekijk de artwork zelf maar.

  

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Under Fire!!!!

Ja dat is de nieuwe naam van de eerste Advance Wars op de cube. Advance Wars: Under Fire. Dit deel is wel heel anders dan je op de GBA gewend bent. Over de gameplay is nog niet veel bekend maar er is wel een Filmpje waarin je letterlijk under fire ligt.

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter

 

Fire Emblem: Souen no Kiseki

Aangezien Fire Emblem een fantasie variant op Advance Wars is post ik dat hier ook. Ja er zijn vandaag hi-res screens van de game vrijgegeven. Bekijk ze hieronder.

  

  

  

  

  

  

Bron: IGN

Webmaster: Sol Fighter