Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  

Dit is het Ninty Vortex nieuws archief hier kan je oud nieuws opzoeken.

 
04-05-04

Lord of the Rings: Third Age info

Ik heb een interview met de producer van de game gevonden op internet, Steve Gray is zijn naam, en dit had hij te zeggen over de game...klik snel verder.

Webmaster: Leevice

 
 

Baten Medias

Vandaag is heeft IGN.com een heel mooi filmpje van Baten Kaitos online gezet met daarbij ook nog eens een paar Hi-Res screens. Dit spel heeft graphics waar je u tegen mag zeggen. Houd je slabbetje maar bij de hand want van deze eye- candy ga je gegarandeerd kwijlen.

Webmaster: Leevice

 
 

The Legend of Zelda 40 swords +

Vandaag heeft Gameinformer 10 filmpjes van The Legend of Zelda: Four Swords + uitgegeven dus reken maar uit 4 zwaarden keer 10 filmpjes is 40 swords.

Webmaster: Leevice

 
 
03-05-04

Nieuwe E3 lijst

Vandaag heeft IGN een nieuwe E3 gamelijst vrijgegeven in dit nieuwsbericht vind je de lange lijst.

Webmaster: Leevice

 
 

Europese Rainbow Six 3 releasedate

Groot nieuws!! Ik heb de Europese releasdatum van Rainbow Six 3 voor op de cube weten te bemachtigen.

Webmaster: Leevice

 
 

Virtua Fighter Cyber Generation Filmpje

Ik heb een trailertje van Virtua Fighter: Cyber Generation kunnen vinden. Voor de mensen die niet weten wat voor een game dit is, het word een soort futuristische actie RPG. In de stijl van virtua fighter.

Webmaster: Leevice

 
 

02-05-04

Op vakantie

Tot zaterdag ben ik op vakantie tot dan kan je het nieuws dit word gepost door Leevice op het forum vinden dit is de link. Verwacht zaterdag weer volop nieuws op de site zelf.

Webmaster: Sol Fighter en Leevice

 
 

Pikmin 2 plantaardige screens

Gistereren zijn er nieuwe hi-res screens van onze plantaardige nintendo plantjes op het internet opgedoken. Ik heb het natuurlijk over Pikmin 2.

Webmaster: Sol Fighter

 
 

F-Zero Falcon Legend Trailers

Gisteren zijn er weer 2 trailers van de nieuwe F-zero game voor de gameboy advance opgedoken klik snel verder om ze te bekijken.

Webmaster: Sol Fighter

 
 

Eerste Timesplitters Future Perfect Screens

Vandaag zijn de eerste screens van het derde deel van Timesplitters uit de doeken gedaan. De screens zien er nog niet heel erg indrukwekkend maar misschien denk je er anders over...

Webmaster: Sol Fighter

 
 

01-05-04

Amerikaanse Tales of Symphonia site

Vandaag vond ik tijdens het surfen op het internet de Amerikaanse tales of Symphonia site. Op deze site is aardig wat info en beeldmateriaal te vinden, dus als je uitkijkt naar deze game zou ik snel even verder klikken.

Webmaster: Sol Fighter

 
 

Nieuwe Tales of Symphonia Screens

Vandaag zijn er nieuwe Engelstalige screens van Tales of Symphonia uitgegeven wil je deze prachtige screens van een prachtige game  zien klik dan snel verder...

Webmaster: Sol Fighter

 
 

E3 2004 voorbeschouwing

De eerste feature op Ninty Vortex is een voorbeschouwing van de E3. In deze voorbeschouwing bespreek ik een paar games die Nintendo heeft aangekondigd en die op de E3 te zien zullen zijn. Nieuwsgierig lees snel verder.

Webmaster: Sol Fighter

 
 
30-04-04

Site Launch!!!

Vandaag is de site Ninty Vortex online gegaan ik hoop dat jullie wat aan deze site hebben en dat de site goed mag lopen. Verwacht morgen echt nieuws.

Webmaster: Sol Fighter

 

1-2-3-4