Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 
E3 2004 Voorbeschouwing

Tales of Symphonia
Tales of Symphonia is het eerste deel uit de Tales of reeks dat op de Gamecube uitkomt. Dat dit spel bestaat is al een hele tijd bekend, sterker nog het spel is al uit in Japan. Toen dit spel uit de doeken gedaan werd ontstond er een hoop opschudding. het spel zou namelijk alleen in Japan uitkomen, RPG fans waren woedend hoe kon Namco (de producer van het spel) dat ons aandoen. Al snel stonden er veel petities op het internet om er alsnog voor te zorgen dat de game in de VS en de EU uit zou komen. Ongeveer een maand geleden gebeurde het. Namco kondigde Tales of Symphonia aan voor de VS en de EU. Alle RPG fans waren blij want nou konden wij ook van die geweldige game smullen. De game maakt gebruik van cell-shaded graphics en zal een mooi verhaal met tekenfilmachtige tussenfilmpjes bevatten. De game komt pas in de zomer in de VS uit dus wij zullen waarschijnlijk moeten wachten tot eind 2004 begin 2005. Voor screenshots klik op het logo hieronder.

Filmje van Tales of Symphonia  

The Legend of Zelda: The Windwaker 2
Ook dit zal een titel zijn die zeker op de E3 geshowed gaat worden hier zijn echter nog geen screenshots van het vervolg op Link's eerste cube avontuur, dus we zullen moeten wachten tot de E3 begint. Zodra we screenshots hebben posten we ze.

Super Mario 128
Waarschijnlijk word het vervolg op Super Mario Sunshine ook op de E3 geshowed maar dit weten we nog niet zeker maar we hopen het wel. Een goede platformer zou de cube goed doen.

De Nintendo DS en andere dingen...
Natuurlijk hopen we allemaal dat Nintendo de DS (Dual Screen) uit de doeken doet. De Nintendo DS moet een handheld zijn met 2 schermpjes die met elkaar kunnen communiceren hoe dit apparaat eruit zal zien moeten we maar afwachten, ook zouden er al wel 30 games te zien zijn. Natuurlijk zullen er ook nog een heleboel andere games zoals
Call of Duty, True Crime 2, Killer 7, Resident Evil 4, SSX 4, TimeSplitters 3, Ridge Racer 6, Prince of Persia 2 of Super Monkey Ball 3, Yoshi’s Story, een Mario Party en nieuw Mario Flipperspel. Verder zullen de Pokémon spellen Pokemon Leaf Green en Pokemon Fire Red aanwezig zijn.
Zodra de E3 is afgelopen volgt het vervolg op de voorbeschouwing namelijk de nabeschouwing met alle nieuwe games en informatie over die games. Uit deze preview kan je concluderen dat dit een hele leuke E3 gaat worden.

Bron:
- www.nintendo.com

- www.namco.com
- www.gametrailes.com
- cube.ign.com
- tales.namco.com

Vorige - Home

 Japan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D