Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Home
  Nieuws
  Reviews
  Previews
  Features
  Columns
  Hardware
  Releaselijst
  Forum
  Contact
  Links
 
E3 2004 Voorbeschouwing

De E3
Zoals de meesten van jullie wel zullen weten is de E3 een game evenement dat ieder jaar in Los Angeles gehouden wordt. Het evenement is helaas alleen toegankelijk voor de pers en genodigden. Dus moeten wij normale gamers het met reports van andere sites doen en gewoon screenshots kijken.
In deze feature behandel ik een paar aankomende topgames van Nintendo die op de E3 te zien zullen zijn. Kortom een klein voorproefje van het echte werk dat je op de E3 kan zien. De E3 begint dit jaar op 11 mei dus nog 1 dag.

Metroid Prime 2:Echoes
Ongeveer 2 weken geleden werden de eerste scan van Metroid Prime 2:Echoes geshowed. Het was nog maar de vraag of de scans echt waren maar een week later kwamen er samen met de officiŽle naam hi-res screens van Nintendo. Het was bevestigd. Hier onder zijn de screens te zien. Klik op een plaatje om de grootte versie te zien.

Zoals je op plaatje vier kan zien bevat Metroid Prime 2:Echoes een multiplayer stand voor vier personen, in deze stand kan je in grootte gebieden achter erlkaar aanzitten je verstoppen door je morph ball te gebruiken wegslingeren met je grapple beam en noem maar op. Verder zal er ook weer een spannend verhaal present zijn, nieuwe gadgets voor je space suit en heel wat nieuwe lelijke vijanden.
Voor meer informatie of Metroid Prime 2:Echoes zie de minisite op nintendo.com

VolgendeJapan Tours 1


 Zelda 2D VS. 3D