Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
SYYSKUU -02

-back-

ma 300902, 1649
We are the chosen ones chosen by will to life


-link-
Okei. Taas näkymiä meikäläisen päiväunista. En mä tiennytkään että Mayhemin Maniacilla on lapsi. Kyllä mäkin aika äkkiä tuon sedän lapseni isäksi huolisin. Hyvät geenit saisi. Ja onhan se aika syötävä setä.ma 300902, 1649
Once again the flames of Gehenna reached higher


Historian koe meni niin metsään kuin mennä vain voi. Oli jäänyt lukeminen vähän viime tinkaan, niin aika huonolla pohjalla oli tiedot. Kuuban kriisit oli pikkuisen hukassa. Sieltä rapsahtaa ehkä joku kutonen. Pakkohan se on mennä uusimaan. Tuo on nyt kuitenkin historia, ja hitto vie minä en historiasta kahdeksikkoa huonompaa huoli uusimatta.

Pistin tässä taannoin pitkästä aikaa Funeriksen Pure Satanic Blasphemyn soimaan. Nimikkobiisi iskee kyllä edelleen niin lujaa että olin taas syödä pääni. Onhan se noiden paras. Nyt oon taas ihan täpinöissäni kuuntelemassa sitä.
The seeds of damnation breed within mesu 29902, 1410
Watch the walls cry blood, watch the sky black and cloudless


Rullalla taas hyvät meiningit. Poijaat ylistää ylistämistään Berzerkerin uutta levyä. Ite en ole kuullut kuin yhden biiserin. No joo. Onhan se aika huh huh. Tai ainakin se rumpali on aika huh huh: 19 iskua sekunnissa, väittävät. Yhdeksän-vitun-toista iskua! Miettikää! Ei tollasta pysty käsittään! Ei se jätkä voi olla terve. Ei se hitto voi olla edes ihminen. Pää räjähtää tollasten käsittämättömyyksien kanssa.

Tässä taas jamitellut Before the Dawnia ja kyllä kovasti polttelisi jo saada kuulla sitä uutta levyä. Unbreakable kicks ass niin kuin aina ennenkin ja Undone on kyllä myös aika hiton tiukka. Tahtoo.

Olen vaihteeksi lainannut rahaa kaikille ja nyt mulla ei ole itelläni yhtään. Mistähän hemmetistä mä nyt revin sen 170 studioon? Isiiiii. Ja mä haluan keikkavaatteita. Antakaa mulle kymppitonnin lahjakortti Morticiaan! Yksi hyvä puoli rahan lainaamisessa on: niitä ei silloin tuhlaa. Sitten kun on tosi köyhänä ja joku maksaa velkojaan, sitä on ihan onessaan.

Plutonium Orangelta oli näköjään tullut uutta matskua, piti heti latailla. Hyvä pändi. Tuo laulaja on vähän kumma, vähän sitä aluksi vierastin, mutta juu. Ihan asiallisen kuuloinen tuon tyyppiseen rokisteluun. Olisi noillakin keikka Lutakossa tässä kohta, mutta ei nyt kuitenkaan taida tulla lähdettyä. Joku roti sentään ton ravaamisen kanssa.

Voisi muuten olla korkea aika ostaa Mayhemin Grand Declaration of War.

Mä en oikeasti haluaisi nykyään tehdä mitään muuta kuin kuunnella musiikkia ja nukkua. On vissiin joku elämän tylsä vaihe menossa. Pitäisi kai hankkia joku halittava. Ei olisi tämmöinen orpo olo koko ajan. Sekin on vaan vähän helpommin sanottu kuin tehty. Tai kai noita ottajia olisi, mutta kun ei kolahda niin ei. Kaikkee ei voi saada, ei edes puoliakaan.

Pitänee vissiin vaan pistää Rammstein soimaan ja mennä näkemään niitä päiväunia Richard Kruspe-Bernsteinista. Ja onneksi on internetin ihmemaa:
Mulle, mulle ja mulle.

Sex - ist eine Schlacht,
Liebe - ist Krieg.pe 27902, 1408
...and nothing else matters.


Tirtir. Jussi lupaili lähteä mun kanssa sinne Ryväskylään DiablObscurAnttilaan. En tiiä miksi se yhtäkkiä on innostunut lähtemään sinne mun kanssa. Mutta kiva kun tulee. Eipä tarvii sit mennä yksin. Sillä on vielä 18-synttäripileet päivää ennen sitä keikkaa. Voi tulla vähän puhaltelureissu, mutta mitäpä tuosta. Äääää. Menisi nyt viikko pian. Jussista on tullut muutes hirmu mukava.

Ja sainpahan kerrankin nukuttua niin pitkän kuin nukutti. Hitto miten luksusta. Nyt on ihanan raukea olo.

Stereoissa Dimmun Puritanical Euphoric Misanthropia. Hitto että tuo levy rulettaa. Mitkään noiden vanhemmat levyt ei ole lähellekään näin loistavia. Tuo rumpusoundikin vaan potkii perseelle niin helvetisti.

Ei mutta. Täytyy tässä pitää kirrettä että saa nuo synajutut kondikseen. Olen taas ollu tässä koneella jo ihan liian kauan.

Damn.ke 250902, 1951
My spoken words, meaningless and false


No ni. Se ois sitten uurastuksen kausi käsillä. Kunhan olen saanut tämän entryn kirjoitettua, luen loppuillan maantietoa. Viikonloppuna tehdään synajutut ja sit ens viikko niitä kokeita. Ja sit on taas elämä vähän helpompaa. Ride-o.

Mulla oli jotain asiaa, mutten muista sitä enää.

*hymäri*ti 240902, 2146
Sanasta Saatanaa, sarvesta härkää.


Jurkeleen Jyväskylä. On sitten loppuvuodesta tarjolla vielä Kotiteollisuutta ja Niskalaakia. Ahh fuck, pitäisi kai muuttaa sinne niin tulisi halvemmaksi. Tää on vaan niin tätä. Kun ei tässä lähistöllä ole oikein muutakaan mestaa missä olisi vähänkään kunnollista musiikkitarjontaa, niin tuollahan sitä sitten ravaa. Eipä kyllä mitään valittamista. No juu. Toisen kyllä noista skippaan. Eli Niskalaakin.

Helvetin flunssa.ma 230902, 2234
...doch es ist kein Schnee mehr da.


Stereoissa My Sixth Shadow - Sacrifice. Italialaista goottirokkia. En oikein aluksi dikannut, kun oli vähän turhan popin oloista. Eikä tuo laulaja ole ihan meikäläisen mieleen. Mutta nyt rupeaa jo tottumaan ja dikkailemaan silleen semisti. Kävin joskus kesällä heittämässä kommenttia noiden vieraskirjaan, ja kosketinsoittaja siitä keksaisi lisätä mut messenger-kontakteihinsa. Nyt se on kuulemma ihan hurmaantunut meikäläiseen ja latelee mulle koko ajan kohteliaisuuksia. Haha. Tyypillistä italialaista. Kieltämättä aika mukavaa. :)

Onkin muutes 18. eikä 16. päivä se Satyricon etc keikka. Alghazanthin sivuilla oli vaan väärä päivämäärä. Rok. Kai sinne sitten täytyis raahautua.

Ja olishan siellä Lutakossa 9.11. Apulanta ja Inis. Voisi pitkästä aikaa mennä nostalgisoimaan Heinola-rokkia. Voi olla vaan aika kammottava teinijuhla sekin, eikä oikein ole olo kotoisa. Ellei sitten noihin (ex)naapurinpoikiin ottaisi yhteyksijä ja pyytelisi josko saisi hengata niiden messissä. Ettei tarttisi siellä 13-vuotiaiden seassa pyöriä kun ei ensinnäkään tunne ketään sieltä ja muutenkin vähän vierastaa sitä porukkaa. Mutta tiedä sitten, kehtaako sitä moista pyydellä. Tai miksei kehtaisi. Se onkin sitten toinen juttu, saanko mä aikaiseksi. Inis olisi ihan hauska nähdä pitkästä aikaa ja muistella menneitä hyviä aikoja kun vielä sai musiikillista tyydytystä tavallisesta rokintyngästä. Kihii.

Vanhoista hyvistä ajoista puheen ollen, lähetin eilen Harmaiselle viestiä, kyselin mitä kuuluu. Poika lukee latinaa ja historiaa. Jurkele taisi se sitten päästä sinne yliopistoon. Latinaa ja historiaa. Miksi se poika tekee aina kaikkea mitä minä haluaisin tehdä? No juu. Mutta hitto että minä pidän siitä pojasta. Aina pitänyt. Vähän liikaakin.su 220902, 1740
Onnellisten tähtien alla ei voi hävitä


Alkaa taas olla yksi mitääntapahtumattomuuden viikko pulkassa. Käväisin eilen Rullan koulun toimitiloissa tarkastelemassa meininkejä. Poijaat kyseli kovasti missä vaiheessa synajutut on. Öö. Ihan kivalla mallillahan ne. Krhm. Tänään pitää katsoa läpi kaikki loput, mitä kotoa käsin katsottavissa on. Viikolla sitten katellaan Jussin kanssa kaikki puuttuvat jutut ja sitten nauhoitellaan. (Uhh, helpommin sanottu kuin tehty..) Sitten on taas yksi asia pois harteilta.

Voisin taas oikein mielelläni skipata ensi viikon. Koeviikko alkaa torstaina. (Missähän välissä mä sitä maantietoa sitten ajattelin lukea..) Positiivista siinä on neljän päivän viikonloppu. Tosin sekin kai menee päntätessä ja bändihommissa. Sitä seuraavana viikonloppuna onkin sitten taas luvassa reissua Jyväskylään. Siinä vaiheessa täytyykin repiä itsensä oikein kunnolla irti arjesta...

Eilinen iltapäivä meni Lahdessa. Talvitakki ja kengät tuli hankittua. Ihan jees, kun äiti sponssasi. Oma rahatilanne on vähän tiukalla, pitäisi maksaa kosketinsoittimen kantolaukku 130 euroa ja ensi kuussa oma osuus studiosta, eli 170 euroa. Täytyy varmaan turvautua vähän isukin apuun. Jyväskylän reissuunkin uppoaa sellaset sievät 60 euroa vähintään. Nimimerkillä kokemuksen syvä rintaääni.

Niin ja ostinpas eilen Lahdesta Kotiteollisuuden Vuonna yksi ja kaksi -singlen. En nyt oikein tiedä, oliko kannattava ostos. Kuolleen kukan nimi -levyllä on kuitenkin aika monta parempaa biiseriä kuin tuo. Ja Pirunpelto b-puolikaan ei oikein sytyttänyt. Että oikeastaan positiivisin juttu ko. levyssä on se, että kansilehdessä on Kuolleen kukan nimi-levyn kaikkien biisien sanat. Aika kummallinen rahastukselta vaikuttava kikka tuokin. Joo. Ja ostinhan mä sieltä yhden toisenkin levyn, mutta enpäs kyllä kehtaa kertoa että minkä. Mulla on nyt kuulkaas sellanen luuranko kaapissa, että huhhuh.

No voe saatana! Tässä surffatessani tärähti nenän eteen taas sellanen tieto että irtoo pää. Satyricon, Khold ja Alghazanth Lutakossa 16.10. Helvetti pitääkö mun nyt sit taas ravata siellä koko ajan? Paitsi että perkele, tuohan on keskiviikko tuo 16.pvä?!? Se on kyllä vähän siinä ja siinä tuleeko tonne lähdettyä.

Blah.

Hitto kun on taas kaikkea. Ihme flashbackeja ja selittämättömiä fiiilksiä. Ihmissuhteet on jäissä. Mikä on sinänsä ihan hyvä asia yhtä tahoa lukuun ottamatta. Ja olen taas nähnyt unia joista en haluaisi herätä. Syksy on pirullista aikaa. Sekava oli viluisen vuode, kun kylmissään vääntyili.
...tuo oli muutes ripattu Yli-Pihlajalta. Old-school.

Ikävä kaupunkia ja hyvää oloa. Luuranko kaapissani tuo edes häivähdyksen siitä olosta takaisin. Jaksa vielä vähän.

...mitä saa jos uskaltaa
mennä oman virran mukana
antautua sille kokonaan
ja unohtaa..ke 180902, 1927
Paniikki, se on täällä taas


Mä haluan oopperaan. Tahtoo nähdä kaikki Mozartin oopperat. Ja Stravinskyn Kevätuhri olisi kanssa aika hienoa kuulla joskus livenä. Voiko klassisesta musiikista sanoa "livenä"?? Mutta Stravinskyn Kevätuhri on ihan huikee. Kantsii kuunnella. Tänään musiikkiopistolla oli musiikkitiedon tunti, jossa kuunneltiin sitä. Tuli koko ajan Disneyn Fantasia-elokuvasta dinosaurus-flashbackeja.

Tulen Valtakunta ei pyöri enää Elossa. Nyt on suru puserossa. Nimimerkillä lohikäärme-friikki.

ESS julkaisi tänään sen mun kolumnin. Yllättäen olivat muunnelleet sanamuotoja niin, että se töksähteli ja muutenkin kuulosti ihan perseeltä. Plus että siinä oli vielä ihan järkyttävän ruma kuva meikäläisestä. Mutta 70€ on aina 70€.

Tulee vissiin vähän kiirus taas kaikkien juttujen kanssa. Stressi pukkaa päälle jo hyvää vauhtia. Ensi viikon torstaina alkaa koeviikko. Siitä kun selviän, niin sitten ollaan niin huojentuneita että oksat pois.

Obscurantin Resurrection to Unknown on aika jurkeleen tiukka biiseri. Ladatkaa samplea sieltä niiden sivuilta. Kivaa jurnutusta.

Unohdin muutes äipän synttärit eilen. Eh. Joo nyt on pakko mennä. Tui tui.ti 170902, 1903
The configuration of the coming times is at my hands


Töllötin telkkaa eilen kahteen asti yöllä. Hitto mä en yleensä katso IKINÄ telkkaria. No. Tulihan sieltä Fight Club. Hiton hyvä. Tänään sitten olinkin poissa kolme ensimmäistä aamun tuntia. Väsytti niin jurkeleesti.

Sivuilla on ruvennut käymään väkeä suht mukavasti. Tietysti olisi mukavaa ja reilua, jos joskus viitsisitte inahtaa tuonne vieraskirjaankin, mikäli seurailette tätä meikäläisen eloa. Krhm...

Sydämessä tuntui juuri omantunnon pistos kun muistin että unohdin ruokkia Topin lähtiessäni. Koiramukseni. Aww. Toivottavasti joku muu muistaa. Täytyy tässä piakkoin ryntäillä sinne kotio. Siitä tulikin mieleen: mä voisin kertoa tässä vaiheessa anekdootin siitä kun äitini ja nelivuotias pikkusiskoni Roosa juttelivat saunassa mukavia.
Roosa: Äiti..
Äiti : No?
Roosa: Sinä olet kivannäköinen.
Äiti : (naurahtaa) Ai näin ilman vaatteita vai muutenkin?
Roosa: Ei ku ihan aina sä olet kivannäköinen. Ja ihana.
Äiti : No voi kiitos, sepäs oli kiltisti sanottu.
Roosa: Nii.... Ja Topi on paska.

Ihana pentu. :Dma 160902, 1411
Hold your mouth for the war


Onpahan taas hulvatonta kun poijaat kuuntelee Panteraa koulun nörttiluolassa. Tirtir.su 150902, 2137
Vittu minä olen Jumala!


Eh. Hiukaa mukavaa tilannekomiikkaa taas vaihteeksi Rullan koulun toimitiloissa torstaina. Jussi, Kimmo ja Samuli soittelivat Union Districtin kämpässä ja pulaten leijonaa. Koluttihin hela Rautahoro-orkesteri paikalle noutamaan Jussin Katille pusulla myymää foot"boob"switchiä. Jäätiin ovelle pällistelemään, ja Jussi sitten spiikkasi, että "seuraava kappale kertoo Jenni Kemppaisesta" ja alkoivat soittaa Impaled Nazarenen Vitutuksen Multihuipennusta.

Okei, tämä ei varmaankaan ollut kenenkään teidän mielestä hyvä juttu, mutta hitto kun itseäni jaksoi huvittaa vielä pitkään. Vitutuksen Multihuipennus. Voi äiti mikä biisi.su 150902, 2054
Let me introduce you to myself: My name is Death, how are you doing, my friend?


Tulipas se keikka sitten heitettyä. Olosuhteet oli aikas kamalat. Oli niin jurkeleen kylmä ja vettäkin tihkutti aina välillä. Soundit oli mitä arvelinkin, ja meininki niin nolla kuin olla ja voi. Väkisinkin jäi vähän paha maku suuhun tuosta Haravoinnista. Vaan väliäkö hällä. Nyt on olo aika vapautunut. Voi keskittyä muihin asioihin. Ennen ei pystynyt keskittymään mihinkään, kun oli ihan liikaa kaikkea.

Hitto mua palelee vieläkin. Tuun kuitenkin kipeeksi nyt ton takia. Kiva. Just what I needed. Pitäisi tossa viikolla ruveta nauhottelemaan niitä synajuttuja. Kiva kun olen saanut aikaiseksikin taas niin hemmetisti. No. Sovitaan, että ensi viikko on ryhtiviikko. Pakko olla kun muuten ei tule mistään mitään.

Hyvänen aika muuten, kuinka helvetin tylsä kaupunki Heinola on. Ei mikään ihme, että olen täältä karkailemassa muualle aina kun voin. Täällä ei tapahdu MITÄÄN. Ensi viikonloppuna voisi lähteä taas huitelemaan. Vähän vaan mietityttää, että minnehän sitä menisi. Ei ole oikein mitään keikkojakaan vissiin missään. Oh well. (Lyökää nyt mua joku, mähän ruikutan koko ajan!)

Jooh. Mutta nyt täti menee tekemään itselleen ruokaa. Kiva kun on taas tullut syötyä tänään sen kolmen voileivän verran.la 140902, 1600
The further off i get, the harder it will be to return


Minua ei ole kaivattu muutamaan päivään. Mutta äh. Sekin on kuitenkin vaan liian hyvää ollakseen totta. Mutta hyvä tämä vähäinenkin rauhassa vietetty aika. Kun ei nyt oikein tule mistään mitään. Vaikea vain sanoa sitä ääneen.

Huomenna siis viimeinen harava-keikka. Ei ole yhtään fiilistä. Vituttaa suorastaan. Pop-lava ei houkuta. Siellä kuitenkin sataa ja soundit on päin helvettiä. Ei siitä kuitenkaan tule kuin paskaa käteen.

Jotain positiivistakin sentään. Mulle sataa rahaa. Etelä-Suomen sanomista lähettelivät sähköpostia ja kyselivät, josko minä viitsisin niille kirjoittaa kolumnin keskiviikoksi. Pituus vaivaiset 1500 merkkiä ja vaivanpalkkaa 70€. Ei paha. Tätihän teki työtä käskettyä siltä seisomalta. Jesss. Rahaaaa. Onpahan taas enemmän resursseja kermaperseillä.

Olen heti alkuunsa vittuuntunut tuohon kesällä ostamaani Korgin X3-kosketinsoittimeen. Perseestähän se on. Soundit aivan hirveyttä. Pitäisi kai ostaa uudempi. Kuolailin kun Thyranen Hannamarilla oli Korgin Triton Lutakon keikalla. Maistuis hei mullekin. Maksaa vissiin vaan aika kivasti.

Skaah. Henkisellä puolella menee taas niin helvetin hyvin. Syksy tuonut tullessaan vitutuksen ja surutuksen. Ikävän ja levottomuuden. Juuri nyt tekisi mieli karata Jyväskylään kävelemään yksin pitkin öisiä katuja, kiivetä jonkun korkean rakennuksen katolle, kirota tähtien kauneutta ja sitä kun taivas tuntuu olevan korkeammalla, ja kuunnella Entwinen Thy Guiding Lightia. Niin. Huomaa että alan olla taas vähän herkillä, kun Entwinea tekee mieli kuunnella koko ajan. Viime keväänä oli sama juttu. Se on aina silloin kun on itsellä yhtä siirappinen olo, kuin niissä sanoituksissa on. Mä en taaskaan ole yhtään tässä maailmassa.

Through the skies I will take you,
find the time to touch the stars
Falling dark leads you to me,
whispers so sweet leave no scars
you always wanted to be the last one
but you never thought what it would be like
to be the only one
To the sky I will reflect my love
for it shall be thy guiding light
Shine so bright the you will find your way
through the darkness of the nightto 120902, 2351
In aller Ruhe zusammen mit den Fischen


Mut hei talvella tulee sentään elokuviin Two Towers. Vois vaikka hankkia tunteet siihen mennessä ja niiskuttaa sen alusta loppuun. Olisihan se vallan mukavaa.

Tässä yleisvitutuksissani päätin, että meikäläisen elämän pitää olla optimaalinen viimeistään siinä vaiheessa kun täytän 20. Kolmevuotis-suunnitelma. Mä olen visioinut jo kaikenlaista. Mutta siitähän ei puhuta. Sittenpähän näette.

Tekisi mieli lähteä pulaamaan. Mutta veikkailenpa, että tulee tipaton syyskuu. Ei paha niinkään.

Lahjoittakaa mulle paljon rahaa, että voisin ostella itselleni vähän vaateparsia. Jookosta? Ai ei? No helvetti. Mutsis nakuna. (ps. jos ette tiedä, älkää edes kysykö.)

Pitää hankkia varmaan joku rikas setä. Kermaperseys kunniaan.to 120902, 2245
Jos maistat hedelmää tämän puun, niin et tahdo enää maistaa hedelmiä muista paratiisin puista


Kotiteollisuudella on kyllä vähän turhan loistavaa lyriikkaa. Valtakunta ja Kielletyn Puun Hedelmä etunenässä. Ja Rakastaa/Ei rakasta -video on aivan helmi. SuomiFinlandPerkele.

Muttamutta. Oli tänään meikäläisen viimeiset Harava-treenit. Sunnuntain keikan jälkeen olen sitten ex-laulaja. Nauhoitettiin biisit kasetille uutta laulajaa varten. Onneksi saivat uuden laulajan näin pian. Olisi tullut huono omatunto lähteä bändistä ja jättää toiset pulaan, ellei uutta laulajaa olisi löytynyt. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt soitetaan sitten heviä täyspäiväisesti. Ride-o.

Stereoissa Niskalaakin Elegia. Provinssimuistoja. Aaagh. Tahtoo kesän takaisin.ke 110902, 0844
Feels like it's raining


Ei hyvänen aika että oli KYLMÄ kun raahauduin kouluun. Ei ollut kivaa. Väsyttikin niin maan perkeleesti.

Tästä tulee huono päivä. (Joku on tainnut nousta väärällä jalalla tänään..)

Jurkele kun konekin hajoaa käsiin.ti 100902, 2321
The dress is white with chrystals of ice and frozen roses so red


Piti tässä vielä väsyneenä hetkenä tulla hetkeksi töhöttämään. Stereoissa Niskalaakin ja Metallican hitureita. Jotain säälittävää angstintynkää pukkaa. Johtunee siitä, että onnistun aina järjestämään itseni sellaisiin tilanteisiin, mistä en osaa millään lailla vetäytyä. Väärinkäsityksiin joita en osaa korjata, puhumattakaan vääränlaisista ihmissuhteista. Vuosi sitten oli sentään kaikki hyvin. Nyt ei ole mitään. Ja sekin vähä mitä on, on vain taakaksi. Fucked with being fucked.

Ikävä. Ikävä kaupunkia. Ikävä kevättä. Ikävä poikaa (hyvänen aika kun eihän se ole edes setä.. still not used to it). Ainoat asiat, jotka saavat edes tuntemaan jotain. Jokainen niistä yhtä kaukana.

Nyt lopetan tämän goddamned ruikuttamisen ja painun nukkumaan.ti 100902, 1655
Mitään sanottavaa ollut ei, käsi tarttunut ei toiseen


Opiskeluintoni kasvoi tänään latinantunnilla. Aivan loistava kieli. Pikkuhiljaa alkaa nuo kieliopin jutut sujua kuin vettä vaan. On ollut jo pitkän aikaa taas sellainen lahjaton olo, että enhän minä mitään osaa. Mukava huomata että kielipäätä sentään edelleen löytyy. Pitää panostaa tuohon kieleen. Kun kuitenkin tavoitteena on päästä lukemaan yliopistoon jotain mahdollisimman ylisivistynyttä ja käytännössä turhaa. Latinasta voisi olla hyötyä siinä tavoitteessa.

Kävin hakemassa synan kämpältä. Pitäisi katsoa ne kosketinkuviot mahdollisimman pian. Poijaat infoili että tuo uusi demo tulee nettisivuille ladattavaksi, mutta levynä sitä ei ruveta levittämään. Hyvä. Eipähän tarvitse huolehtia kansipainatuksista sun muista.

Päivät matelee. Voisin skipata koko loppukuukauden. Tunnen paljon ihmisiä, jotka rakastavat syksyä, mutta minulle se on aivan yhdentekevä vuodenaika. Mikään ei tunnu miltään. Ilmasto vain suoraan sanottuna vittuilee kylmyydellään ja luonto kuolee. Alan vain kaivata enemmän kesää. Lämpöä ja mukavuutta. Sick of this already. Toukokuu olisi poikaa.ma 090902, 1947
I'm a fountain of blood (my love)


Ehtoota vaan. Viikonloppu sujui rattoisasti. Lauantaina Lahdessa taiteiden yössä. Suht laimea reissu, katsoin Varjon, Entwinen ja Sircus Mundus Absurduksen (se pornostaran setä on kyllä huikea.. tahtoo viedä kotiin sellaisen) ja lähdin kotiin Karin kyydillä kun sattumoisin oli autolla liikenteessä (säästyivätpähän nekin bussirahat)... Regular arkiviikko taas alkanut. Niin turhia päiviä nyt ettei mitään rajaa. Tired of being tired. Bored of being bored. Nämä arkipäivät eivät ole mitään muuta kuin ajantappoa. Kuin eläisin silmät suljettuina. Elämää tyhjäkäynnillä. Wasting it.

Winampin shuffle aiheuttaa mulle taas sydäreitä täällä. Lykkäsi jonkun hiturifiilistelyn jälkeen Anaal Nathrakhin The Technogoatin. Ei ole oikein leikin asia se biiseri. Berzerkerin Massacre potkii myös aika tujusti.

Nyt on pian painuttava treenikämpille. Jepelle palautettava levyjä plus Glortsun uutukainen demo, raakileversio, laulut ja synat puuttuu.. hitto. Tarvitsisin sitä demoa kyllä itsekin, notta saisi noita synajuttuja jossain vaiheessa väännettyä. Nauhoitukset venyy. Abattoir on kyllä niin loistava biiseri että oksat pois. EnNightenment kakkossuosikki. Ne kolme muuta sitten iskee vähän vähemmän. Siis meikäläiseen. Muut kyllä dikkailee. Soundeista tuli odotettua huonommat, rullasoundeiksikin huonot. Saattaa olla että sitä ei pistetä ollenkaan levitykseen. Kun kuitenkin ollaan sinne studioon menossa ensi kuussa ja sieltä tulee sitten kunnon tavaraa.

Mutta niin. Gotta go.pe 050902, 1727

Uujeah. Uutta elämää pukkaa. Tästä ollaan sitten ihan hissuksiin, eiköstä juu. Ehkäpä en tästä tee ihan niin henk.kohtasta kuin edeltäjästään. Saa nyt nähdä. Mutta juu. Tämmöistä tällä kertaa. She's back with her egocentric lifestyle.
Viikonloppuna ei varmaankaan ole merkintöjä odotettavissa, kun tarkoitus on starailla Lahdessa eikä oikein ole pääsyä koneelle. Oh well. Sen näkee sitten.
Pysykää tutkalla.