Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
[ Where dead angels lie. ]
MARRASKUU -02

-back-

ke 271102, 2024
Mannequin


There's nothing left inside your world... It's dying
Just close your eyes... Eternity is just another game
You're just another clone... So shed your skin now
Nothing lasts forever... Just let it slip away

It doesn't have to be forever
It doesn't have to be forever

You're just another faithless mannequin
You're just another fallen star
You're just to blind to see,
you hate what you can never be
And now you're hollow... Just like me

There's nothing left inside your world
You're just an empty shell of lifeless skin and bone
You're just another drone... A synthetic messiah
Nothing lasts forever... Just let it slip away

It doesn't have to be forever
It doesn't have to be forever

You don't want to be human... Any more than me

You're just another faithless mannequin
You're just another fallen star
You're just to blind to see,
you hate what you can never be
And now you're hollow... Just like me

Taas niin tilanteeseen sopivaa lyriikkaa. Vielä kun saisin itseni uskomaan tuohon. Minä ja pakkoimielteeni. It doesn't have to be forever. Just let it slip away.
Kunpa voisinkin.la 231102, 2216
Divum Iocastae caput mortuum


Pahoittelen passiivisuuttani. Mikäli tätä nyt kukaan enää seuraa edes. On ollut sen verran turha elämä viime aikoina, ettei mitään tähdellistä kerrottavaa ole ollut. Tai ajatukset ovan lähinnä pyörineet sellaisissa jutuissa, mistä en tänne viitsi kirjoittaa. Jos nyt kirjottais vähän pidemmän stoorin sitten korvaukseksi. Eh.

No mitäs. Eilen oli Pleissillä Before the Dawn, Profane Omen ja Rautaharava. Illan paras oli kyllä ehdottomasti Profane Omen. Kyllähän sen arvasikin, että poijaat tiukan keikan vetää. On se vaan niin pirun tiukka bändi. Before the Dawnilta on parempiakin keikkoja nähty, mutta eipä se huono ollut tälläkään kertaa. Vähän vaan väsyneitä poikia kun edellisenä iltana ollut keikka Kouvolassa ja seuraavana aamuna musavideontekoa. Yöunet jääneet sitten vähemmälle. Ehkäpä se sitten verotti sitä keikkameininkiä.

Ja sitten Rautaharava. Reilu arvio. Ei vedetä herneitä nenään jooko? Eli: Biisit itse asiassa kuulosti vähemmän huonolta kuin ennen. Kuolleen loppu tosin kuulosti hirveämmältä kuin koskaan. Kahden soinnun jauhamista vähän turhan pitkään.. apatia.. (niin ja enhän se ollut minä joka ne sointukulut siihen biisiin on väsännyt... ehen...) Uusi biisi Verijuovat taitaapi olla orkesterin paras tähän asti. Ja mitäs sit. Lavameininki oli vaisu. Tosin Riina oli hyvä. Riina on paras. Jes. Suski ei oikein vaikuttanut olevan vielä kotonaan tuossa solistinhommassa, mutta kaipa se siitä. Nii ja Kalle puhalsi tulta. Jee.

Sitten mentiin Riitan kanssa meille kiltisti nukkumaan kun muut lähti baariin. Muille tequilaa, meille mannapuuroa. No mutta oli kuitenkin kivaa jutella Riitan kanssa. Riitta on mukava.

Nyt olis sitten koeviikko. Rimaa hivotaan taas. Pitäisi jostain hankkia motivaatiota tuohon koulunkäyntiin. Jotenkin vaan kaikki energia menee haikailuun jostakin ihan muusta ja jonnekin ihan muualle..

Yritän ladata netistä Stravinskya, mutta eipähän löydy. Damn. Oedipus Rex, pakko saada. Stravinsky on kyllä niin loistava että huhhuh. Mulla on ilmeisestikin meneillään joku klassisen musiikin kausi. Mozartia ja Stravinskya. Tänään nyysin Pekan levyhyllystä Griegin. Hail Norway.

Äh. Ei mulla ole nyt yhtään enempää asiaa.pe 151102, 1853
I think of blood, I think of love


Tämä olo on kuvailtavissa yhdellä sanalla: levottomuus. Pois täältä, maailmalle. Pikkuhiljaa alkaa olo olla parempi. Olen tuudittautunut maalailemiini tulevaisuudenkuviin. Ehkä tämä tästä vielä joskus.
- I think we'll meet again... some day.
- I have the same feeling.

Stereoissa: Satyricon - I Got Erection. Sattuneesta syystä olen lievästi kikatellut tuolle viime aikoina.ma 111102, 1555
Fuck your conservatism


Hitto että oli muutes teinimerkintä.. No minkäs teet, näin se vaan menee.ma 111102, 1554
Evig er Krigen Mot de av lyset


On taas vähän semmonen olo että voisi paljain käsin riuhtoa rintakehänsä auki ja kaivaa ton perkeleen pumpun ulos sieltä. Ahistaa!ti 051102, 1443
On bleeding knees I accept my fate


Tulipa tehtyä reissu Helsinkiin katsomaan In Flamesia, Soilworkia ja Painia. Päätin juuri että en taatusti lähde Nosturiin enää kertaakaan ennen kuin täytän 18 (ellei sitten satu omaa keikkaa sinne, mikä nyt on aika epätodennäköistä). Ikärasismin huipentuma se mesta. Vitutti.

Keikat oli ihan jees. Ei niistä nyt oikein mitään sen kummempaa osaa sanoa. Lopun kaiken tuon tyyppinen metallirytyytys ei ole sitä mikä meikäläiseen parhaiten uppoaa. Jokseenkin poppia. Yleisössä näytti kyllä olevan innokas meininki, Jussilla ja Mynnillä oli hyvät moshpit-rellestykset päällä. Right on.

Ei ole tullut tänne kirjoiteltua muutamaan päivään. Ei ole ollut sanottavaa. Kaipa tuo alempi merkintä oli omalla tavallaan tyhjentävä. Siitähän kaikki johtuu. Henkinen puoli edelleen sekava ja synkkä. Angstaan, hakkaan päätäni seinään ja huudatan Dark Funeralia ja Dissectionia. Kahlaan läpi arjen harmautta ja elän sumuisissa mielikuvissa. Elämäni ei ole lähelläkään sitä, mitä haluaisin sen olevan. Eikä sille ole mitään tehtävissä. On vain odotettava parempia aikoja.

I've lost the ability to paint the clouds
cause it's me you're draining
I'm stuck in this slow-motion dark day
cause everytime you run, I fall behindpe 011102, 0848
Whispers in the dark- What color are your eyes?
- My eyes? Brown. Why d'you ask?
- The first thing I noticed in you was your eyes. I just couldn't remember what color they are.
- Oh. Well they're really dark brown.
- What about my eyes? What color are they, do you remember?
- I'm not sure... I guess they're.... something between green and blue?
- ....*sigh*
- Well?
- You're absolutely right.

...entwined by darkness they kissed and fell asleep in each other's arms.