Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
LOKAKUU -02

-back-

ma 141002, 1048
Äidinkielen antia


Äikkä kutonen on kyllä hulvattomin kurssi millä mä olen ollut. Sorjanen on kyllä maailman paras opettaja. Ei hitto. Oli puhetta murteista. Sorjanen sanoo: "Jos te Lahdessa menette nakkikioskille ja sanotte, että 'MIE ottasin yhden nakin', niin turpaanhan sieltä tulisi heti... vai että mie ottasin, siinä teille nakkia.... Lahtelaiset on hirmu sympaattisia. Niillä on kolme hyppyrimäkeä." Aika nappiin taas. Lahtelaiset ja paisunut ego.
"Missäs te luulette että puhutaan puhtainta suomea?" Takarivin tyttö: "Olisko Jyväskylässä?" (Sekä opettaja että minä repeämme nauramaan.) "Jyväskylässä... juu juu. Mistäs sinä niin päättelet?" "No ainakin ne ite väittää niin..." (Hulvatonta! Ei naurata, ei naurata..) "Nii-in, niinhän ne varmasti väittävät. Ne väittävät myös että Jyväskylä on Suomen Ateena. Miettikääpäs mitä ateenalaiset siihen sanoisivat. Seuraavan kerran kun menette pyöräretkelle Jyväskylään, niin poiketkaapa Jyväskylän torilla. Tiedättekös te kenen patsas siellä on? Sehän on kansainvälisesti pisimmälle päässyt suomalainen. Mitä, ettekö te tiedä, kenestä on kyse? Sehän on tietenkin: Otto Vehviläinen! Juu juu. Otto Vehviläinen oli merimies. Hän oli aikoinaan Fidzi-saarten kuningas. Oli oli. Se jäi jumiin sinne Fidzi-saarille ja kuninkaan tytär ihastui siihen niin, että hääkellothan siinä soi lopulta ja sitten kun vanha kuningas kuoli, Otto Vehviläisestä tuli Fidzi-saarten kuningas..." (Kellot soi.) "Niin tuo juttu ei sitten muutes ollut totta."su 131002, 2210
Rumputulta ja ruumisarkkuja.


Hajoo pää tämän Berzerkerin kanssa aika just nyt. Ehkä ei pitäisi kuunnella koko iltaa putkeen tämmöstä.
Doped up on drugs, believing themselves involnurable they marched into a massacre.

Mä olen löytänyt The Project Haten uudelleen. Joskus vuosi sitten tuli kuunneltua jonkin verran. Nyt tämä taas iskee. Jees.

Piti tänään nauhottaa vihdoin ne Abattoirin synat, mutta Jugi ei vissiin oikein tahdo jaksaa olla kiinnostunut tekemään yhteistyötä. Se hiton biisi pitäisi vaan saada tonne Glortsun sivuille ladattavaksi samalla kun se uusi leiska tulee. Mutta niin, eipä tule uutta leiskaa ennen kuin eräs nimeltämainitsematon kitaristinrahjuketsubu jaksaa lähetellä meikäläiselle kuvia.. (terveisiä vaan Katariinalle...)

Päivän hokema: You suck.la 121002, 2328
We'll watch the sleeping sun


Voi hitto. Onko taas megahymärit. No. Kiva jos sentään joskus on kivaa. AARGH. :)la 121002, 1429
Join the army!
pe 111002, 2002
Carcass of Christ


Hyväntyyppinen reissu. Plutonium Orange ja Mustasch oli aika pirun tiukkoja. Eikä mennyt ees niin paljon rahaa kuin odotin. Tosi jees homma. Nyt väsyttää aika rankasti ja pää jumittaa. Ja viikon päästä sit taas mennään. Sillä lailla.

Loppu viikonloppu taitaa sit mennä reenaillessa. HyvÄ.to 101002, 1922
Rokrok


Jyviksessä suhisee ja kohisee. Ride-o.ke 091002, 2120
You sure ain't gonna sing that good old yankee-doodle with that guitar...


Otsikko on muutes taas niiiiin old-school ettei mitään rajaa.

Hei ihmiset. Maailman parhaan elokuvan maailman parhaat sivut: www.requiemforadream.com. Jos ette ole tota nähneet, niin mars mars vuokraamoon. Ahdistustakuu.

Nyt on muutes sellanen juttu että huomenna koittaa operaatio irti arjesta. Plutonium Orangea kattomaan sittenkin. Johtuu siitä, että mua vituttaa, mä haluan pois, ja mulla sattuimoisin onkin kivasti ylimäärästä rahaa.

Onko 70€ housuista liikaa? Eeeei kai...ma 071002, 2023
My life is 13 minutes of agony


Varsin vöyhötyksentäyteinen viikonloppu takana. Pääsi unirytmit taas kääntymään päälaelleen aika lyhyessä ajassa. Perjantaina olin Jussilla kun poika täytti kahdeksantoista ja piti sitten kaveripiirin kesken kekkerit tuolla Tommolan perukoilla. Ja olihan nuo taas sen tyypin kekkerit että selvin päin ei tarvinnut olla. Siinähän sitä tuli sitten töhöiltyä, ainakin basistin selkänahkaa tuli tormentoitua ja puhelimen soitettujen henkilöiden lista oli taas aamulla mielenkiintoista luettavaa. Mutta eihän siinä mitään, mukavaa oli.

Lauantaina sitten tuon samaisen synttärisankari-kitaristinrahjukkeen kanssa suunnattiin kohti Jyväskylää. Poika kovasti vakuutteli ottavansa vähän rauhallisemmin tällä kertaa kun kolmen päivän juomaputki takana, mutta joo. Äkkiähän se sinne Lutakon baarin puolelle eksyili kuppia ottamaan. Joo se ilta olikin sitten aika lahjakasta säätöä. Pitänee kiteyttää. Tämmöstä säätöä Jyväskylässä tällä kertaa -stoorien top viis.

1. Siinä joskus vähän ennen bussin lähtöä takaisin Heinolaan tuli vielä hortoiltua Bar68:iin tarkastelemaan meininkejä. Paikka oli tapansa mukaan noihin aikoihin tupaten täynnä porukkaa ja meikän piti sitten yrittää luovia siellä semmoisen tosi tiiviin ihmissuman läpi. Matka sitten töksähti siihen kun Plutonium Orangen rumpali tukki mun tien. Kyseinen heebo ei tunne meikäläistä, että luultavastikin asettui tielle vaan jutellakseen kännipäissään mukavia jollekin random nätille tsubulle. Sedällä sitten naama vähän venähti siinä vaiheessa kun tsubu toikaiseekin, että "Voisiko herra Plutonium Orangen rumpali päästää mut tästä läpi vai jumituinko mä nyt tähän?" Haha. Oikeesti teidän ois pitänyt nähdä sen sedän ilme! Se oikeesti meni ihan hämilleen tosta! Päivän paras! Sitten se siinä ihmetteli että tunteeko se mut ja arvuutteli mun nimeäkin ja kyseli että oonko mä jossain kaupassa duunissa. Minä vaan kehaistuani niiden bändiä tokaisin siihen että "ei kun mä olen Jenni Heinolasta ja mun pitäs nyt päästä tästä läpi, että moi moi vaan" Mie jatkoin matkaani ja setä jäi luultavasti äimistelemään vielä enemmän. Mutta ei hitto se ilme! Vähänkö on tullut hihiteltyä tolle jutulle jälkikäteen!

2. No tää on hiton vakio, mutta hitto mikään ei oikeesti ole niin hauskaa, kun se että ympärillä on ihan helvetisti porukkaa ja ne kaikki puhuu VENYYYTTÄEN. Ehkä noin maailman herttasin murre. Ihan totta. Sain Hesburgerissakin hirveät kicksit siitä kun myyjä-täti sanoi hinnan että "viis yheeeksänkymmentä". Khihii.

3. Sittepä meikä siinä edellämainitussa baarintyngässä törmäsi juuri keikan heittäneeseen Lasse Erjamoon ja tämän legendaarisiin nahkahousuihin. Sille sitten piti mennä vöyhöttämään. Muistikuvani mukaan keskusteltiin jotain henkeviä keikoista ja diskoteekeistä ja jostain tommosista. Kun ei nyt oikein sattuneesta syystä muista että mistä kaikesta. Sitten siihen pöllähti Raakel Liekki ja mä sitten selitin sille että sen pitää lähteä Lasse Erjamon ja legendaaristen nahkahousujen kanssa diskoon kun ei se sinne yksin voi mennä. Ehheh. Hiton jees. Muita muistikuvia baarista: meikä yrittämässä nostaa Mynniä ilmaan siinä onnistumatta (ihan hyvä vaan, ois oltu aika äkkiä pinossa siinä lattialla muuten). Ei muutes mitään havaintoa mikä juttu tossa oli taustalla. :D

4. Lutakossa oli Kotiteollisuus-paitainen ylisöpö narikkapoika. Hitto jos se on siellä tossa parin viikon päästäkin, niin mä varmasti vien sen Heinolaan sieltä. Niin syötävä! Oli pakko jumittua heittämään läppää sen kanssa aina kun sattui narikalla käymään. Taas näitä juttuja, mitkä kovasti pisti hihittelemään jälkeenpäin.

5. Ömm. Mitäs vielä. Kootut parhaat:

- Jenni keskusteli Niskalaakin kitaristin kanssa Diablosta. Hitto se setä oli kännissä. Ja hitsi että sillä on jännät silmät.
- Jenni keskusteli Timo-sedän kanssa sarjamurhista (tossa ei kyllä ollut mitään uutta, mutta se on kuitenkin aina positiivista)
- Woodcutin levypomo-setä, joka ei puhunut mulle koko illan aikana mitään (muistaakseni), mutta näytti koko ajan siltä että meinaa sanoa jotain ja pälyili hassusti. Ihme setä.
- Kaktuslonkero.
- Reppu-huumori. Toi ei ilmeisesti vanhene koskaan!
- Lutakossa vastaan tullut tyyppi, joka kyseli mua saunaan. Sanoin että en tuu ellei oo hevi-sauna ja jatkoin välittömästi matkaa.

Tämmöstä vöyhötystä tällä kertaa. Ja seuraavana päivänä aurinkoisena ja hyväoloisena promokuvauksiin: tämmöstä jälkeä. Trueiivil.to 031002, 2055
www.aivansama.fi


Enpäs sit mennytkään sinne Rullalle. Jumituin tähän koneelle. Eipä sieltä ole kukaan kaivannut, että tuskinpa olisi mitään saatu aikaiseksi.

Ja nyt on kyllä taas niin mulla-ei-ole-elämää -surffaamista ettei mitään rajaa. Te ette halua tietää.

Jos vaikka yrittäisi irrottautua tästä ja mennä kotiin lukemaan saksaa. Saamattomuus taas niin huipussaan.to 031002, 1751
I am tears in your eyes, I am grief, I am lies


Tän päivän bilsankoe meni sata kertaa paremmin kuin ootin. Se kurssi oli kyllä yhtä helvettiä, varmaan vaikein kurssi mitä koko jurkeleen lukiossa on. Mutta varmaan parhaiten mennyt koe tähän mennessä. Minä olen voittaja ainakin tänään. Ihan onnessani marssin ulos sieltä auditoriosta kun olin saanut sen tehtyä.

Pitäis tästä lähtee Rullalle nauhottamaan Abattoiriin synat. Hitto se on tiukka biisi, varmaan Glortsun paras. Olen edelleenkin raivoissani siitä, että pojat päätti ettei sitä biisiä nauhoteta siellä Savonlinnassa Cliffs of Geburahin ja EnNightenmentin lisäksi. Nauhotetaan sitte Suffering of the Lambs, joka tolla uudella rullademolla on kyllä vähän täytebiisi ainakin meikäläisen mielestä. Jeppe ei vaan jostain syystä suostu Abattoiriin. Ja mua vituttaa. Sehän on vittu rikos koko hiton orkesteria vastaan että sitä biisiä ei nauhoteta! Stn. Lynkkaan Jepen vielä joku päivä. Tai sitten en. Saattaisin aika äkkiä jäädä kakkoseksi siinä ottelussa. Hiton jässikkä.

Ja onko taas Dissectionia stereoissa, onko?!
Touch the snow... caress the lifeless sculptures... DIE!ke 021002, 1552
I am the shaper of the future, I am the sculptor of today


Ääää, myöhästyn ihan just musiikkiopistolta. Sitä vaan piti tulla tänne ihmettelemään, että miksi ihmeessä tossa uuden uutukaisessa The Two Towers -trailerissa on sama jousimusiikki kuin Requiem for a Dreamissa???? Siis helvetin hienohan se on, mutta mikä tässä nyt on se connection? Sama säveltäjä molemmissa leffoissa vai? Weird.