Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
JOULUKUU -02

-back-

ma 301202, 1741
A crusade from the north


Hellu sanoo:
mitäs sä nykyää touhuilet??
jenniferum [tætimys] sanoo:
no yritän tota lukiota käydä.. rullalla edelleen reenailen.. muuten vietän sinkkuelämää, selibaatissa ja absolutismissa.. opiskelen norjaa, kuuntelen vitusti kaikkea hirveetä bläkmeteliä, angstaan, haaveilen, skitsoilen ja jumitan koneella..
ei mitään sen ihmeempiä...
Hellu sanoo:
ok.. pitää taas mennä... moikka

Am I really that freaky?!?!!
No joo. Täytyy sanoa, että täti on muuttunut viime aikoina aika paljon. Something just made a huge impact. En enää pysy mitenkään omien oikkujeni perässä. Kaikki on sekavaa ja silti selkeää. Ei sitä muuten oikein osaa kuvailla. Pää jumittaa ja ajatus harhailee. Mikään ei liiemmin jaksa innostaa. Haluan vain lisää bläkmeteliä hyllyyni ja menolipun Osloon.ma 161202, 2112
Hey-pretty-day, you didn't start up like others


Ohhoijaa. Kylläpäs nyt hymärittää. Että joskus voi asiat jopa mennä mukavasti. Right on. :)

I’m looking out, turn off the radio
I understand what they said
If the world’s like that, I can’t be a piece of it
No hope for better living
History tells what you are
For me it says:
“You can be anything, you can be anyone...”su 151202, 2112
God is nothing more than me


Jaaha. Viikko taas vierähtänyt hiljaiseloa.. kiirettä on pitänyt kun perjantaina oli se keikka.. treenata piti ja kouluakin siinä ohella käydä. Seliseli. Tänne on vaan ihan turha kirjoittaa jotain turhanpäiväistä läppää, mitä päivän varrella matkaan tarttuu. Ei ketään kiinnosta.

No mutta siis. Kasisalilla oli hyvä meininki. Keikalla oli yleisöä mukavasti ja aktiivisesti jaksoivat olla mukana. Varmaan meidän paras keikka tähän mennessä. Hauskaa oli soittaa, vaikka päin vittua tuli soitettuakin. Ei auta muu kuin lisää treeniä koneeseen.

Niin, pahimmat jouluahdistukset häämöttää jo nurkan takana. Tätiin on iskemässä pahemmanlaatuinen läheisyyden kaipuu. Tahtoisi jonkun halittavan. Turha toivo. Ei taida joulupukki sellaisia toiveita toteuttaa.. Hm.

Sain taas kirota alaikäisyyttäni, kun ei voinut lähteä Torveen jatkoille Kasisalilta. Olisi ollut hyväntyyppistä musiikkia...

Tulipahan sentään vedettyä keikka yöpuvussa ja aamutossuissa. Porn star.

I kiss'd the Seven Angels of Death
And Hell open'd its doors,
Yet what was 'fore my eyes
But if not the brightest light.su 081202, 1737
Nemo saltat sorbius, nisi infanus est


Aika rankka Jyväskylän reissu taas vaihteeksi. Arjesta irrottautuminen teki hyvää. Nyt jaksaa taas jumittaa kotona. Ensi viikko taitaa mennä mukavasti treenaillessa, kun perjantaina on keikka Lahdessa. Yay.

Äh. Ei nyt irtoo.ti 031202, 2303
Norrrrskkkk!!!!


Niinku minä ja minun kielipää. Elämäni ensimmäinen keskustelu norjaksi. Repikää tästä! HA!ma 021202, 2245
Ja, vi elsker dette landet, som det stiger frem.


Yritän parhaani mukaan ignoorata joulun, mutta onhan se aika mahdotonta kun jouluhössötystä tuppaa joka tuutista. No, itsekin hellyin vastaanottamaan joulukalenterin. Ainoa joulumyönteinen ele meikäläiseltä. Kun ei oikeasti jaksa. Joka vuosi sama hössötys. Tehdään kärpäsestä härkänen. Joulu olisi siedettävä jos sen vietto ei olisi paisunut noin älyttömiin mittoihin. Tai jos sitä vietettäisi joka viides vuosi. Eniten oksettaa se muka-iloisuus ja empaattisuus. Kaikkien pitäisi olla niin helvetin onnellisia jouluna. Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto. Vähemmästäkin siinä oma paha olo korostuu. Kunpa voisikin paeta vaan jonnekin vuorelle pieneen mökkeröön kuukaudeksi ja skipata joulun ja sen kaiken "ollaan sosiaalisia sukulaisten kanssa" -hirvityksen.

Mutta joo. Yritän parhaani mukaan olla stressaamatta tuosta. Pitäisi kai keskittyä tuohon lukion käymiseen nyt.. Saa nähdä sitten, mitä tästä jaksosta tulee. Viikkotunteja mukavan pyöreät neljäkymmentä. Kaikkea todella übermukavaa tässä jaksossakin: uskontoa (kurssilla käsitellään vanhaa testamenttia ja kaikkea muuta tosi kivaa.. eh), matematiikkaa (just shoot me) ja wanhojentanssia.. no viimeksi mainitussa ei sinänsä vielä ole ollut mitään valittamista, mutta ne biisit... tänään jo meinasi menna hermo Cicapon kanssa. Mikä pahinta, ne jäävät päähän soimaan ikuisuuksiksi.

Oh yes, I'm easily irritated.

No mutta. Viime aikoina olen sentään löytänyt hyvin antoisan harrastuksen: olen alkanut itseopiskelemaan norjaa. Ja olen poikkeuksetta saanut silmien pyöräyttelyä ja "Jenni, sä olet lopullisesti seonnut"-kommentteja osakseni ystäviltäni. Mikä siinä nyt on niin ihmeellistä, jos ihminen saa päähänsä että haluaa lukea norjaa ja tekee jotain sen eteen? Hmh. Kun olen pidemmän aikaa jo miettinyt Norjaan lähtöä. Jos en pääse sinne opiskelemaan, niin au pairiksi ainakin. Se on niin pirun hieno maa. Se luonto on jotain aivan uskomatonta. Se on jotain uutta ja erilaista, mutta pohjoismaiselta kulttuuriltaan tuttu ja turvallinen. I like it, simple as that. Ja hyvähän sitä kieltä on osata jos sinne aikoo. Sitä paitsi norjaa on aivan helvetin helppoa oppia kun osaa ruotsia. Ja kun minulle tuota kielipäätäkin on suotu, eikä oppiminen tuota vaivaa, niin.. hvorfor ikke? Jos se on sitten hullua niin so be it.

Nyt pänttäämään vielä hetkeksi epäsäännöllisiä verbejä ja sitten unten maille.
Elsker, elsker det og tenker
På vår far og mor
Og den saganatt som senker
Drømme på vår jord

:)