Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
HELMIKUU -03

-back-

la 150203, 1434
Nemo saltat sorbius, nisi infanus est

Stereoissa: Funeris Nocturnum - Carcass of Christ

Juuh. Wanhojenpäivä oli varsin mukava kokemus.. afterpartyihin asti. Paskaa musiikkia ja humalaisia riemuidiootteja. Ei siis kaikki, mutta monet. Varsinkin jätkät. Suoraan sanoen vitutti aivan saatanasti olla siellä. Ei olisi pitänyt edes mennä. Noh, tietääpähän vastaisuuden varalta että lukiolaisbileitä kannattaa välttää.

Nytpä on sekin pukusirkus viety kunnialla läpi, katse eteenpäin ja kyllä se tästä iloksi muuttuu. Kevät tulee ja ehkä se elokuukin vielä joskus sieltä. Pelottaa vain, että taas vaihteeksi sotken setä-asiani pahemman kerran.to 060203, 1621
I hate you to a level of intoxication

Stereoissa: Venom - Black Metal

Koeviikon saldo: kolme skipattua koetta, kaksi surkeaakin surekampaa kurssiesseetä ja yksi hyvin mennyt englannin koe. Right on. Huomenna historia, jonka luultavasti saan joten kuten rävellettyä kelpoiseksi. Oh yeah, I'm such a loser.

Eli ei mitään asiaa. Ulkona sataa lunta ja minulla on saatanallinen kiire. Ja edelleen nökötän tässä, kun juuri nyt olen täysin haluton tekemään yhtikäs mitään. Olen hukannut inspiraationi, mielikuvitukseni, ja mielenkiintoni. Olen tylsistynyt, väsynyt ja turhautunut. En halua olla täällä, enkä kuulu tänne.su 020203, 1722
Time's presence has passed

Stereoissa: Winds - Reason's desire

Tammikuu vietetty hiljaiseloa. Mitä sitä tänne kirjoittamaan, kun ei ole tapahtunut mitään.. Tai no, ihmissuhderintamalla on tapahtunut paljonkin, mutta siitä ei voi paljoa puhua. Ne, jotka tuntevat minut hyvin, tietävät varmaankin mistä(/kenestä) puhun. Sanotaan vain, että pieniä valonpilkahduksia tunnelin päässä. En vain tiedä, mitä odottaa. Onko tässä nyt sittenkään mitään. Ja jos onkin, niin ennemmin tai myöhemmin ryssin kaiken. Aivan varmasti. Enhän minä edes ansaitsisi sellaista.

Mitäs nyt sitten.. Koulussa pitää kiirettä eikä totta puhuen kiinnostaisi opiskelu yhtään. Jotenkin pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni nyt, että joskus pääsisi tämän jurkeleen lukion läpikin. Näillä näkymin vasta syksyllä 2004. Sen jälkeen ei mikään enää pidättele, hippulat vinkuen muille maille vierahille. Se aika saisi koittaa jo. Olen kyllästynyt tähän kaikkeen. Glortsun tulevaisuus sentään vaikuttaa melko hyvältä, jos minulta kysytään.

Aika mitääntapahtumattomuutta tulee olemaan tämäkin kuukausi. Eihän mulla ole elämää ennen kesää.

As silence arrives to fill my world
I realize my stillness of mind
While beyond the dreamscapes
Echoes revolve from afar