Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

07 november 2003

Weer online 

Gelukkig is de site weer online na ± 1,5 dag eruit gelegen te hebben...
posted by Harm  # 19:46
|

06 november 2003

Scorende keeper 

In april maakte hij een doelpunt zoals je die maar één keer in je leven pleegt te maken. Zeven maanden na zijn doelpunt over 90 meter, scoorde Peralta-doelman Iñaki Cacho echter opnieuw. En weer vanuit zijn eigen doelgebied.
Het mooie deze keer was dat Cacho's goal gelijk de enige van de wedstrijd was. Peralta won daardoor met 1-0 van Burladés, in groep XV van de Spaanse Tercera División. In april had Cacho's beauty alleen statistische waarde. Toen verloor Peralta met 7-3 van Zaragoza B.

Ondanks zijn succes bleef Cacho bescheiden. Zelfs nu hij twee keer van mega-afstand scoorde, spreekt hij nog steeds van geluk. 'Ik ben er namelijk niet naar op zoek. Het geval is gewoon dat ik twee dagen geholpen door een beetje wind wat geluk heb gehad', aldus de trefzekere doelman.

bron
posted by Harm  # 13:14
|

05 november 2003

Champions League Korfbal Wat een totale absurde uitslag van de wedstrijd AS Monaco - Deportivo La Coruna. In het Louis II stadion in Monaco stond naar 90 min 8-3 (!!!) als uitslag op het scorebord (de hoogste score ooit in de CL).
Of zoals Andre Ooijer voor de camera's van studio sport zei: "Het lijkt wel korfbal ! "

2' Jérôme Rothen 1-0
11' Ludovic Giuly 2-0
26' Dado Prso 3-0
30' Dado Prso 4-0
39' Diego Tristán 4-1
45' Lionel Scaloni 4-2
45 + 2' Dado Prso 5-2
47' Jaroslav Plašil 6-2
49' Dado Prso 7-2
52' Diego Tristán 7-3
67' Edouard Cissé 8-3


Match report


posted by Harm  # 22:47
|

Jammer 
VI.nl:FC Zwolle ruilt Cruijff in voor sponsor

5/11/2003 13:27

De naam van Johan Cruijff is niet meer verbonden aan het stadion van FC Zwolle. Sinds de jaren tachtig sierde de naam van Nederlands beste voetballer ooit de hoofdtribune van het onderkomen van de huidige eredivisionist. De toenmalige voorzitter Marten Eibrink besloot tot deze stunt en Cruijff was zelf van de partij toen de eerste paal voor de bouw de grond in ging. Met fraaie neonletters sierde Johan Cruijff de ingang van de tribune.
Dat is veranderd. De hoofdtribune van het Oosterenk Stadion mag dan nog wel intact zijn, maar de naam van de voormalig international is verdwenen. Vervangen door een nieuwe: Falabella. Juist, de naam van de huidige hoofdsponsor.

'De verlichting was kapot en die letters begonnen wel erg oud te worden', verduidelijkte voorzitter Ronald van Vliet de naamsverandering in De Stentor. 'Daarom hebben we dat neon-ding maar weggehaald. De hoofdsponsor wil voor iedereen duidelijk zichtbaar zijn op de gevel van de hoofdtribune. En we hebben het geld hard nodig. Er is ook nooit een hechte band tussen FC Zwolle en Johan Cruijff geweest.'

Herman Knaap van hoofdsponsor Falabella spreekt de uitleg van de Zwolle-voorzitter tegen. 'Dit is gebeurd op initiatief van FC Zwolle. Ik ben zelf een fan van Cruijf, maar ik moet eerlijk zeggen dat die letters er niet meer uit zagen. Daar deed je de naam van Cruijff ook geen eer mee aan. Sterker nog, dat was een aanfluiting. Het is de beslissing van FC Zwolle geweest om mijn bord daar nu op te hangen.'

Niet iedereen kan het waarderen dat de Johan Cruijff-tribune niet meer bestaat. Bijvoorbeeld voormalig voorzitter van FC Zwolle, Gaston Sporre. 'Dit is heel erg pijnlijk. Bij de overgang van PEC naar FC Zwolle is de naam van Cruijff altijd een begrip gebleven in Zwolle. Die historische band mag niet verbroken worden. Ik weet dat Johan Cruijff er heel trots op is dat er in Zwolle een tribune naar hem is vernoemd. Ik reken erop dat dit logistieke probleem, laat ik het zo maar noemen, zo snel mogelijk wordt hersteld.'

posted by Harm  # 22:33
|

Aanslag ? 

Groep vogels pleegt onverklaarbaar zelfmoord

In Duitsland staan wetenschappers voor een raadsel waarom een enorme groep spreeuwen zondag op onverklaarbare wijze zelfmoord heeft gepleegd. Het incident vond plaats in Stuttgart.

Voorbijgangers hebben honderden spreeuwen over de stad zien vliegen, die opeens vanaf een hoogte van 20 meter in een duikvlucht naar de grond doken, en daar te pletter sloegen. Ornitoloog Guenther Schleussner van de Wilhelmina Zoölogische en Botanische Tuinen in Stuttgart vergelijkt de scene met een horrorfilm. "Ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn hele leven", zegt hij.

De drukke straat Steinhalden Strasse lag opeens vol met dode vogels. Inwoners die een zondagse wandeling aan het maken waren zeggen dat ze een luide "splet" hoorden toen de groep kamikaze spreeuwen op de tegels en het asfalt terecht kwamen.

De ornitoloog voegt toe: "Het is ongelooflijk. Ik ben sprakeloos. Dit soort gedrag is zeer, zeer ongebruikelijk bij vogels". Schleussner zegt dat ze dit gedaan kunnen hebben door iets abnormaals, of dat het gewoon een "bizar incident" geweest is.

Bron
posted by Harm  # 21:56
|

Supergrap! 

Gisterochtend viel op de site van Ruud de Wild te lezen dat hij zou overstappen naar Noordzee. Het ging hier echter om een grap van Adam Curry en zijn crew die de site "gekraakt" hadden. Klik hier voor het volledige verhaal

Echt een supergrap!
posted by Harm  # 21:35
|

Opmerkelijk nieuws 

Spiderman' beëindigt protest in Londen

LONDEN (ANP) - Een man die met zijn protestactie in Londen dagenlang een verkeerschaos veroorzaakte, is woensdagavond gestopt. Hij klom uit een ruim 30 meter hoge kraan en werd meteen gearresteerd, meldde de Britse omroep BBC.

De 36-jarige David Chick had zich verkleed als de strip- en filmheld Spiderman. Op een spandoek stond dat zijn actie een protest was tegen de beperkte omgangsregeling met zijn dochter, de 4-jarige Lauren.

Eerder woensdag had burgemeester Livingstone van Londen bepaald dat het verkeer weer onder de kraan door mocht rijden. Chick was vrijdag in het zakencentrum van Londen in de kraan geklommen. De politie leidde het drukke verkeer om, waardoor er zeer forse verkeersopstoppingen in het centrum ontstonden.

Onlangs had Livingstone al laten weten dat Chick met zijn actie aantoonde waarom het beter is dat ,,sommige individuen hun kinderen niet mogen zien''. De schade als gevolg van de eenmansactie loopt in de tientallen miljoenen euro's, zo berekenden deskundigen. Advocaten van de gemeente zijn nu aan het uitzoeken in hoeverre ze de schade op de werkloze vader kunnen verhalen.posted by Harm  # 21:14
|

02 november 2003

Nutteloze feiten over mensen 

- In 1875 stond Pocahontas op de achterkant van het Amerikaanse $20 biljet.
- Jimmy Carter was de eerste Amerikaanse president die in een ziekenhuis is geboren.
- Pas na de moord op John F. Kennedy in 1963 stelde de Amerikaanse regering een wet op die het verbood om een president (al dan niet in functie) of de Vice-president te kidnappen, te vermoorden of aan te vallen.
- Jaarlijks overlijden 17 Amerikanen door onkundig gebruik van een föhn.
- Parker Brothers, producent van het spel Monopolie, drukt jaarlijks twee keer zoveel geld als de Amerikaanse overheid.
- Iemand met rood haar wordt makkelijker kaal dan iemand met een andere kleur.
- Een mens produceert in zijn leven ongeveer 25000 liter speeksel.
- Het brein van een mens bestaat uit zo'n 1.000.000.000.000 (=duizend miljard) zenuwcellen.
- Een vingernagel groeit vier keer zo snel als een teennagel.
- De wijsvinger is het gevoeligst van alle vingers.
- Er zijn ongeveer twee eetlepels bloed nodig om een penis in erectie te krijgen.
- Een gemiddelde hartslag pompt vijf eetlepels bloed door het lichaam.
- Een vrouwenhart slaat sneller dan een mannenhart.
- Het is onmogelijk om te niezen met geopende ogen.
- Er worden in de Verenigde Staten jaarlijks vijf miljoen tanden uitgeslagen.
- De as van een gecremeerd persoon weegt gemiddeld iets meer dan vijf kilogram.
- Iemand die 75 jaar oud wordt, zal ongeveer 220.000 uur (=23 jaar) geslapen hebben.
- In Amerika zijn er drie keer zoveel huishoudens zonder telefoon dan zonder televisietoestel.
- Een gemiddelde Amerikaan heeft op 20 jarige leeftijd al meer dan een miljoen commercials gezien.
- Volgens de politie van Londen neemt de kans op een verkeersongeluk op vrijdag de dertiende met 52 procent toe.
- Bulgarije was tijdens de wereldkampioenschappen in 1994 het enige voetbalteam waarvan alle elf de namen eindigde op de letters OV.

De Nutteloze Informatie Site
posted by Harm  # 10:35
|

01 november 2003

Collecties 

Check it out: Ik heb mijn DVD collectie en mijn CD Collectie online gezet. Zie de menu opties aan de boven kant van de site
posted by Harm  # 21:46
|

Domeinnamen 

Het kan zijn dat wanneer je naar deze site wilt per ongeluk harmonline.COM in typt. En "The Harmons' eclectic homepage" is toch wat anders....


Tom, Esther, Erin and Elliot welcome you to their web site. This site highlights the family and their interests. Tom is an attorney in Pierre SD. Erin is a graduate student at Stanford University in Palo Alto, California. Elliot is a senior at the University of South Dakota in Vermillion. Esther is church book keeper and keeps Tom fed and happy.

En wat harmonline.net is ? Ik zou 't niet weten...
posted by Harm  # 12:01
|

31 oktober 2003

DVD 

Vanavond ff een dvd-tje kijken: Heist


[update] 01-11-2003: Gisteren niet aan toegekomen, dan vanavond maar... [/update]
posted by Harm  # 21:49
|

Eyebrows Geplukt van Retecool.com
posted by Harm  # 11:37
|

30 oktober 2003

Stijve Prins Charles 


posted by Harm  # 12:15
|

Archives

This page is powered by Blogger. Isn't yours?