Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

 

Kitaristi Tassu Palomäki

Pienenä poikana

Kiinnostus musiikkiin heräsi jo nuorena äidin musikaalisuuden myötä. Rock musiikki tempaisi mukaansa 13-vuotiaana kotimaisten yhtyeiden iskiessä nuoren miehen korviin. Bändin perustaminen olikin luonnollinen askel eteenpäin. 

Seitsemästä Seinähullusta Veljeksestä kuulun trumpetistin ja läänintaiteilijan "Mako" Makkosen kannustuksessa ja ohjauksessa syntyikin ensimmäinen oma yhtye.

Opiskelut

Tassu opiskeli 90-luvun loppupuolella Savonlinnan Musiikkiopistossa klassista musiikkia. Pääaineena oli klassinen kitara, jota opetti Juha Eskelinen. Samoihin aikoihin hän aloitti opinnot myös kansanopistossa Jari Moströmmin ohjauksessa. Jarin opeissa tarttui selkäytimeen swing. 

Isompana jullina

Tassu on säveltänyt kirjailija Reijo Honkosen tekstejä, ja he ovat myös esiintyneet akustisena kitaraduona. Sävellystöihin lukeutuu myös klassista musiikkia Pasi Piiraisen kuunnelmaan "Kaukana Kajo", jossa kertojana esiintyi teatteriohjaaja Martti Luukko.

Kokemusta löytyy myös laulajana Viipurin Lauluveikkojen riveistä 1-tenorina.

Uusimmat kuulumiset

Tassu Palomäki soittaa Alpertto Palssamin tanssimusiikkiyhtyeessä. Tanssimusiikki onkin vallannut Tassun tiukasti kynsiinsä.