Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

POVEZAVE
Pojdite v Evropo in igrajte Evropski loto brezplačno

Igrajte loto zastonj in zadenite 1000 £. Povejte še prijatelju. če zadane on 1000 £, jih dobite tudi VI !!!

Morda bi se radi nasmejali na račun risanega in pisanega humorja - kliknite

 

NE  IZPUSTITE  PONUJENE PRILOŽNOSTI

Edinstven mednarodni internet klub, ki omogoča, da imate kot VIP član svoj dobičkonosen internet posel.  To ni še ena izmed "piramidnih" shem, kjer obljubljajo bajni dobiček praktično čez noč. Zaslužiti se da res lepe vsote, vendar je potrebno delati.

Integracijski načrt kluba je zasnovan na timskem delu in je najmočnejši adut v primerjavi z drugimi klubi oz. podobnimi priložnostimi, ki ste jih videli do sedaj! (piramidni sistemi, network marketing, direct sales, ...itd).

Razlika v primerjavi z drugimi mrežnimi poslovnimi priložnostmi je v tem, da se vsi člani vpisujejo v eno linijo, kar zelo pripomore k vašemu napredovanju, saj vam pomagajo vaši sponzorji v klubu! Vaš uspeh pomeni njihov uspeh!Brezplačna izmenjava oglasov

V prejšnjih letih je bilo ustanovljeno veliko podobnih priložnosti, vendar se je dandanes obdržala le peščica. In DHS Club je eden izmed njih. Še več: postaja vse boljši in večji. 

Kakšne so prednosti ?
Nakupovanje v on-line  in običajnih trgovinah z raznimi popusti. Toda, nakup NI pogoj za članstvo v klubu !! Trenutno je vključenih preko 250 on-line  in običajnih trgovin, kjer lahko kupujete s popusti in tako varčujete

ALI

pa svoje brezplačno članstvo nadgradite v VIP članstvo in začnete s svojim Internet poslom. Membership to VIP and have your own business !! Deležni ste tudi številnih ugodnosti, katerih je cel kup. Kot prosti član kluba imate seveda dostop do vseh informacij v zvezi s tem.

Torej, če ste pripravljeni delati do 1 ure na dan, lahko mesečno zaslužite min. 40$, pa vse tja do nekaj tisoč dolarjev.

Prijavite se brezplačno kot prosti član !!

Je popolnoma brezplačno in nimate česa izgubiti ! Sistem temelji na "Try BEFORE you buy" principu, kar pomeni, da po tem, ko se brezplačno vpišete, v miru preštudirate vse informacije v zvezi s klubom ter obenem že opazujete rast mreže pod Vami. 

Kar pa še ni vse!

Takoj ko se včlanite lahko vključujete že nove člane preko svoje internetne strani, ki vam jo nudi DHS Klub brezplačno.Brezplačna izmenjava oglasov

Kako pa naj izvem vse to še preden karkoli vložim oz. plačam ??

To je možno z našim "Post Launch" (povpisnim) programom !! Pa še popolnoma zastonj je!!

Post Launch program je podoben Pre Launch (predvpisni) programu z dvema razlikama. Post Launch program Vas uvrsti v že delujoč marketinški program, medtem, ko Pre Launch program v bistvu le testira situacijo !! Zaradi slednjega je kar 80% vseh MLM programov že v prvem letu usahnilo. Druga razlika pa je v tem, da DHS Club temelji na skupinski zasnovi pri izgradnji skupne mreže (TEAM work).
Tako res nimate ničesar izgubiti, če se včlanite v brezplačni "Post Launch" program.

Po vpisu takoj dostopate do vseh informacij glede kluba. Vse je razloženo, ničesar ni skritega. Tako boste imeli čas, da se mirno seznanite z vsemi potrebnimi informacijami še PREDEN bilo kaj vložite.

Pa še to ni vse !
Hkrati boste postali del mreže same z možnostjo spremljanja njene rasti. Tako boste videli, koliko novih članov se vsak mesec včlani za vami.

Svoje brezplačno članstvo lahko nadgradite v VIP kadarkoli pozneje.

Dovolj pošteno ?!

Vsekakor so za uspeh pomembni začetni koraki oz. pravi napotki za delo. V ta namen Vam bodo pomagali vsi Vaši sponzorji. Zato lahko vedno karkoli vprašate, če česar ne razumete. Zakaj pomoč sponzorjev ?

Enostavno ! Brez Vašega napredovanja in uspeha ni njihovega uspeha !! Skupinsko delo je obvezno.
T.E.A.M - Together Everyone Achieves More!

Še niste član? Vpišete se lahko tukaj!  

Kaj pa je z običajnim nakupovanjem?

Spet smo Slovenci tisti, ki zamujamo v organizaciji običajnega nakupovanja. Zakaj? Zato, ker smo venomer pesimisti in očitno bomo pesimisti ostali za vekomaj. Pridružene trgovce (trgovine in druge storitvene subjekte kot so: avtopralnice, mehanične delavnice, frizerje, turistične ponudnike, kmečke turizme, čevljarje, ....) lahko vključujejo le VIP člani. V Sloveniji je le peščica VIP članov, ki se trenutno ubadajo predvsem s prevodom uradnih strani. To pa zato, da bo premoščen tako imenovani "jezični most" in bo priložnost dostopna prav vsakemu Slovencu. Zavedamo se, da v vključevanju novih članov ni nobenih omejitev (ne lokalnih, ne jezikovnih, še najmanj pa starostnih), saj lahko vsak član družine postane član DHS Kluba - vsak je lahko kupec (online ali pa offline).

Začetek običajnega nakupovanja v Sloveniji je le še vprašanje časa. Predvidevamo, da bomo začeli vključevati pridružene poslovalnice v jeseni 2005. Zato postanite brezplačni član in si zagotovite stalni dodatni mesečni prihodek, v poslu, ki mu ni enakega na tej naši obli. Presodite sami.

Smo zapisali dovolj pošteno?

Še enkrat. Vsekakor so za uspeh pomembni začetni koraki oz. pravi napotki za delo. V ta namen Vam bodo pomagali vsi Vaši sponzorji. Zato lahko vedno karkoli vprašate, če česar ne razumete. Zakaj pomoč sponzorjev ?

Enostavno ! Brez Vašega napredovanja in uspeha ni njihovega uspeha !! Skupinsko delo je obvezno.
T.E.A.M - Together Everyone Achieves More!

Postanite član? Vpišete se lahko tukaj!  

Opomba: S tem vpisom v BREZPLAČNO članstvo kluba DHS soglašam s sprejemom pošte v zvezi s potrošniško in poslovno priložnostjo. Brezplačna izmenjava oglasov