Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Mirko Pajcin umetno ime Baja Mali Knindza. Rodjen 13.10.1966 u Gubinu. Visok je 176cm i tezak 72kg. Boja kose je smedja a oci braon. Adresa boravka je 11070 Novi Beograd, Palmira, Toljatija 66. Mirko je ozenjen i ponos mu su tri kcerke Smiljana, Ljiljana i Anđela. Zanat koji je ucio je saobracajni tehnicar. Predmet koji je u školi mrzeo je matematika a voleo je strane jezike, prica engleski i ruski. Kola koje Mirko vozi je stari dzip "Pajero".

Mane koje sam nevoli priznati su da je slab na picu, lencina i spavalica. Karakterski je stabilan. Najviše ga je razocarao raspad Krajine. Na odmor ide cesto do Manjice, Romanije i Majevice. najbolji prijatelj Mirka je caša i šank. Snimeo je 20 albuma najomiljeniju je "sad se ništa nezna" a najveci "Mala Barka".Najveci honorar do sada je bio oko 18.000 švajcarskih franaka za dva dana. Prvi dinar koji je zaradio je bio u fabrici traktora IMT.

Zelja mu je da izda knjigu poezije.Da nije postao pevac estrade bio bih sada slikar, iako su roditelji zeleli da postane doktor. Mirkov najveci uspeh je što je ostao normalan još uzto je i svoj jedini menadzer. Izvođac sa kojim bih Mirko najradije snimao ili pevao na koncertu je Bora Corba. Omiljena licnost van konkurencije je Vuk Karadzic. Zivotni moto legende je "u se, na se i poda se"!

Baja Mali Knindza
Odakle si brale nedjelje ti svete Krajisnik sam sele od glave do pete !!!