Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
FFGeneration

Tervetuloa FFGenerationiin...viimeistä kertaa. Aina saatuani palautetta, tai kritiikkiä kuten viime päivinä, olen saanut motivaatiota sivujeni (lue: FINAOn) tekemiseen. FF-pelejä kohtaan kokemani kiinnostus on vähentynyt niin, että sivustoja niille en enää aio pitää netissä. Suomalaisia FF-sivustoja on tarpeeksi monta, että niistä saa tietoa FF-peleistä kun tietoa, vinkkejä, kuvia tai mitä vaan tarvitsee. Vaikka FFGeneration syntyikin yksien ensimmäisten sivujen joukossa, ongelmat Angelfiren ja HTML-koodin kanssa on saanut kiinnostukseni FF-sivustojen pitämisestä kuolemaan pois. Tämän tilalle on kasvanut kiinnostus animea kohtaan, ja pelkästään animetietouteen tarkoitetut sivustot olen valmis kuitenkin tekemään, kunhan vain löydän vakituisen palvelimen, jonne sivut laittaa.

Tästä lähtien FFGeneration on vain tämä pääsivu, mutta en ole poistanut kaksi vuotta vanhoja FF-tietoja ja vinkkejä minnekään, niihin pääseminen on vain nyt hankalamaa, sillä jos muistat osioiden tiedostonimet, pystyt katsomaan kyseisiä osioita (kukakohan niin tekisi). Vaikka FFGenerationin viimeiset sanat itsesääliltä kuulostaisivat, ne eivät ole sitä, vain puhdasta totuutta. Vieraskirjaan voit kirjoittaa, mutta virallisesti se on nyt FINAOn vieraskirja.

Sillä tämä on vain FFGenerationin loppu, ilmoitan FINAOn olevan pian netissä saatavilla, mutta tällä hetkellä se ei toimi suurimmassa osassa koneista (syynä Web1000:n epävakaa palvelin). Ja ihan vain "todellisten animefanien" kiusaksi ilmoitan jo vuoden valmiina olleen Suomen parhaimman DB/Z-osion olevan siellä. Tätä osiota et ole voinut FFGenerationista katsoa, sillä Angelfiren kanssa en ole pystynyt laittamaan mitään nähtäväksi. Alla olevista linkeistä pääset kuitenkin FF-sivujen parhaimmistoon ulkomailla, että Suomessa, jos kiinnostaa.

Sayonara, minzoku no Final Fantasy no meiyo aru...
Kirjoita VieraskirjaanKatsele Vieraskirjaa

LINKIT:

FINAO

Finnish Final Fantasy Fans
Final Fantasy Finland
Eyes on Final Fantasy
Final Fantasy Online
Final Fantasy: Worlds Apart
SquareSoft