Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Start CE-funties

 

De CE-er vertaalt wensen en behoeften van consumenten en ondernemingen naar marketing-en salesactiviteiten in een internationaal veld. Daartoe beschikt de CE-er over gentegreerde xpertise inzake:

de modernste marketing-en salesmethoden en -technieken;

organisatie en bedrijfsvoering, zowel van de eigen organisatie als in relatie tot andere deelnemers in de keten;

de inzet van ICT als middel om informatie te laten stromen binnen en tussen organisaties, en om geheel nieuwe marketing- en salesconcepten te kunnen realiseren;

zijn eigen persoonlijke effectiviteit.

Om de gentegreerde competentie te kunnen realiseren is de CE-er pragmatisch en beschikt de CE-er over goede communicatieve en sociale vaardigheden. De CE-er kan in ten minste twee vreemde talen correct communiceren.

Zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen kan de CE-er problemen oplossen, een marketing-en businessplan opstellen, dit op professionele wijze presenteren en andere mensen hierop aansturen. De CE-er beheerst de belangrijkste methoden van marktonderzoek en beschikt over een uitgebreide kennis en inzicht in ICT. Tevens bezit de CE-er vaardigheden deze kennis te vertalen naar activiteiten op strategisch, tactisch en operationeel niveau.