Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

                                         

Charlotte

Her bag stjernetegnet TYREN finder du Charlotte. Nu spørger du nok; "Hvem dælen er Charlotte så?" - men det er "såmænd" min højtelskede datter på 9 år. Charlotte går nu i 3. klasse hvilket hun er MEGET glad for :-)

Charlotte er af person en glad og meget udadvendt, snaksaglig og frisk pige, men kan ved sjældne lejligheder udvise en stædighed der er et æsel værdig samt, en evne til at blive totalt umedgørlig når hun er træt. 

Charlotte har dog også et temperament som kan slå gnister hvis det kommer så vidt, - men dertil skal siges, at det er YDERST SJÆLDENT, at det kommer til udtryk . 

Charlotte er på besøg hos sin far hver anden weekend - hvilket hun har været siden hun var 3 år.

Charlotte kom til verden Fredag den 28. April kl. 04.15 om morgenen på Horsens Sygehus. Charlotte vejede ved  fødslen 2930 gram og var 50 cm lang. Dagen efter havde hun tabt sig - og  vejede da 2790 cm. 
Charlotte er i dag en dejlig stor pige, som er ca. 140 cm høj og vejer godt 30 kg.

Charlotte har mange forskellige fritidsinteresser. Hun f står på rulleskøjter, cykler meget, elsker svømning og gymnastik, læser, synger, danser - og har en stor svaghed for Diddl-ting.

Charlottes favoritter gennem årene har nok suverænt været dukker og Barbie samt Lego Scala samt, at tegne og male og lave vinduesmaling - men lige i øjeblikket hitter DIDDL over alt andet samt, at høre MEGET HØJT musik.

 

 

 

 

ZIP Stat
Flere...