Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

                                                                                                                                                     

              

Her "bor" PP.

Her bag stjernetegnet Skorpionen finder du Peter, - også tidligere kendt som PP - eller PiercingPete - på nettet/Get2net-chatten og ICQ.

Peter er nu knap 35 vintre gammel (hvem sagde godt på vej mod de 40 ?? hihi), men skal lige siges til hans forsvar, at han bestemt IKKE opfører sig som én i den alder - snarere tværtimod :-P

Peter er af person en meget elskværdig, (k)ærlig, sød, hjælpsom, snaksaglig, humoristisk og forstående mand :-) Peter er ikke bleg for at tage fat eller for at give en hjælpende hånd, hvis det kræves. Peter er - fra min side - "lidt" UNIK (ja ja grin bare... men jeg har været gift før så jeg ved hvad jeg snakker om *SS*) i og med, at han aldrig har været bleg for at skifte bleer, støvsuge, vaske op, ordne vasketøj og alt hvad der hører sig til. Men ret skal være ret - og dertil skal nævnes, at han så absolut også kan have tidspunkter hvor jeg måske hiver støvsugeren frem (eller finder støvkluden) og "VUPTI" så man kun støvet fra hans fodsåler!!! :-P

Peter har en eneste SKAT i hans liv - og det er hans elskede motorcykel (der er stor rift om førstepladsen *S*) - og det er lige før at han - hvis han måtte - ville hive den ind i stuen (tæt på computer og TV) til vinteropbevaring, mens jeg "den onde mor" har forvist den til det utætte skur (som han nu har kæmpet en brav kamp for at få tætnet!!).

Peter har mange interesser i sit liv - bl.a. kan nævnes:

Desuden har Peter en personlighed der er noget man skal vænne sig til :-P. Han mener, at udfordringer er til for at blive taget - og går helst ikke af vejen for disse - uanset hvor skøre de end er. Her kan nævnes nogle episoder fra Peters "ungdom":

Herudover kan nævnes - selvom det dog ikke hører under udfordringer, - at Peter også har præsteret at dyrke sex med en X-kæreste i et af kvindernes prøverum i Salling hen ad sidst på eftermiddagen hvor der var flest mennesker!!!!! Han fortalte endvidere, at der var en kvinde i prøverummet ved siden af som kom ud og var MEGET rød i hovedet.

 

ZIP Stat
Flere...