Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

Her "bor" Pjuske

Pjuske er i det virkelige liv bedre kendt som Mette. Jeg er født den 14. 1974 i Torslunde, Høje Taastrup og opvokset på Sjælland. Gået i skole på Amager (boet i Søvang), og flyttet til Esbjerg (frivillig tvang) i 1990, men ser stadig mig selv som værende 100% sjællænder! :-)

Uha ja nu kan jeg jo ikke løbe fra det mere - hvor meget jeg end har forsøgt. Den runde  fødselsdag er nu (vel)-overstået, men er MEGET underligt at skulle sætte et 3-tal foran i sin alder!!

Jeg er en ganske almindelig kontormus, men går pt. desværre ledig. Jeg er en person med et lidt  "blufærdigt" sind, genert over for nye mennesker og er slet ikke i besiddelse af den egenskab det er, at kunne kommunikere om alt mellem himmel og jord med alle mulige fremmede mennesker - med undtagelse af, når jeg sidder "gemt" bag skærmen her. Jeg er i besiddelse af en "side" som har et iltert temperament, hvis der er ting der lige går mig på. Jeg er et typisk hjemmemenneske, og sætter mine børn og min mand før alt andet. Pt. er jeg i praktik på et bibliotek - hvor jeg holder meget af at være. Giver mulighed for at se mange forskellige mennesker samt, at prøve et fag hvor jeg aldrig før har været.

Jeg er kræsen i mit valg af venner, - og har et førstehåndsindtryk der 95% af gangene har været det rette. Jeg kan - af fremmede - godt virke som en snob, men folk (især fremmede) fejlbedømmer mig for i virkeligheden dækker dette over generthed og mit "se-folk-an". Jeg er i besiddelse af en enormt mængde humor, - og har da dage hvor jeg mener, at ALT man siger skal misforstås!!

Jeg mener selv, at jeg har mange interesser - men hovedsageligt bliver fritiden brugt på bl.a. børnene, manden, slægtsforskning, læse bøger (helst pladderromaner *SS*), se en god film, lave en hjemmeside,  chatte på nettet og i særdeleshed på ICQ og MSN, skrive og FÅ mails/breve, spille Yatzy, naturen, vennerne og sidst men ikke mindst - at bruge sin mobiltelefon til SMS .

Jeg er også en sådan person, at hellere enkelte RIGTIGE venner, frem for mange bekendtskaber, hvilket har resulteret i, at omgangskredsen aldrig har været speciel stor (og heller aldrig bliver det) men, at de personer jeg omgås er personer, som jeg har 100% tillid til. Har man først mistet min/mit tillid/venskab, - ja så er det som oftest ikke muligt at genoprette det igen undtagen hvis jeg føler, at "det her kan der bygges videre på". 

Det samme gør sig nogenlunde gældende i mit valg af partner. Der har ikke været så mange gennem tiden - men når der endelig har været alvor inde i billedet, ja så har jeg kæmpet for det jeg ville have.

Jeg har været gift én gang tidligere - et forhold som varede over 7 år - og nuværende forhold kører på nuværende tidspunkt på sit snart 7. år.

Jeg elsker at lære nye mennesker at kende via nettet, - og går ikke af vejen for total sort humor, en alvorlig snak eller bare "smalltalk".

Det er ikke ligefrem min favorit at skrive om mig selv, så jeg håber, at jeg kan få Peter til at skrive lidt om mig med tiden............det vil unægteligt nok også gøre det LIDT sjovere for læserne :-P

 

 

ZIP Stat
Flere...