Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Kæledyrene

Her kan du se/læse om vores kæledyr som vi har nogle stykker af - ja for at være helt præcis, så har vi 5 kæledyr. Der vil - så vidt det er muligt - komme rigtige billeder på af dyrene hen ad vejen.

Allerførst har vi kattene - 2 vidt forskellige katte - både af sind og udseende.

Først var der Speedy - som var min (red. Mettes) gamle hankat der nåede en alder på lidt over 10 år, som jeg har haft siden før han blev født (havde også hans mor). Speedy var en cremefarvet og hvid almindelig huskat. Speedy har i sin "ungdom" været både inde- og udekat, men pga. sygdom var han i de sidste 5 år kun indekat. Speedy fik sit navn udfra at der var meget knald på ham som lille - og han stort set altid lavede ulykker (bl.a. hang han en dag i højtaleren hvilket han kun gjorde én gang da min daværende mand skruede op for anlægget så Speedy automatisk slap taget i højtaleren pga. chok) :-)

Speedy var en lidt speciel kat. Han kom - 99% af gangene - når man kaldte hans navn. Han spiste hjertens gerne VARME popcorn. Speedy elskede at ligge og blive nusset i timevis og skulle helst være midtpunkt hele tiden.

Speedy var alm. af bygning for en ganske almindelig huskat og vejede cirka 5 kg. Speedy var en meget dygtig kat som elskede at rende og åbne køkkenskabene (især til skraldespanden).

Vores anden kat hedder Mis (kælenavn er Misse) - og han er nu knap 6 år - men ham har vi kun haft i 4 år. Vi købte ham via Dyrenes Beskyttelse for den "tunge" sum af 450 kr. - men dertil skal nævnes, at vi altså også har fået meget kat for pengene!! (Mis vejer cirka 7,5 kg !!! og så er han endda "slank" i forhold til da vi købte ham) Desværre fik vi aldrig af vide hvad Mis hed hos de tidligere ejere, - men vi ærgrer os lidt over, at vi ikke fik døbt ham Garfield i stedet - i og med, at han faktisk ligner ham på ALLE områder!! 

Mis er en rødlig huskat (som Garfield) og rigtigt godt i stand (for at sige det mildt). Mis elsker mad i det hele taget - og virker som om, at han er kronisk sulten!! (Derfor var det nødvendigt for os at fodre kattene hver for sig da Mis ellers ÅD sin egen mad for derefter at jage Speedy væk og æde dennes mad også).

Mis er faktisk værre end en hundehvalp med alle de unoder og skarnstreger han får lavet i løber af kort tid. F.eks. kan nævnes;

Skal også nævnes at Mis fra at - da vi købte ham - være meget sky, ikke-spindende og utroligt bange for fremmede nu har udviklet sig til en rigtig kælepot som hurtigt fatter tillid til fremmede og vil snakke med dem. Han spinder vildt højt og elsker at lægge sig med alle fire ben i vejret og sove.

 

Speedy den Anden - Ja det hedder vores nye kat. Dvs. den er til minde om den "gamle" opkaldt herefter - noget jeg havde svoret, at jeg ALDRIG gjorde. Speedy er en hvid killing med en svag cremefarvet hale (nej det er ikke skidt.....har prøvet at vaske ham *G*).

 

  Ja, her kan vi så fortælle en lille smule om Tøsen som altså - trods navnet - er en han.

Tøsen er en lille fjernsynsnarkoman og egentlig giver han os meget underholdning trods det, at han er sådan et lille dyr. 

Et par gange har det lykkedes Tøsen at slippe ud af buret mens bunden blev gjort ren, - sidste gang blev han så chokeret at han øjeblikkeligt stod helt stille hvorefter jeg (Mette) snuppede ham i farten og holdte ham i hænderne (er stadig ikke kommet mig over hvor blød et sådant dyr egentlig er) - mens jeg skreg på Peter fordi jeg var bange for, at Tøsen skulle komme sig over chokket før han kom ind i buret igen, og dermed ville begynde at bide og kæmpe for at komme ud (dette skete dog ikke).

Sidste skud af kæledyrene på stammen er så 2 marsvin. En mor og dens unge. Charlotte har længe plaget om kæledyr, - så til sidst overgav vi os og købte 2 marsvin.

Moderen som er hvid, sort, mørkebrun og lysebrun har Charlotte døbt Stampe, - mens den lille (endnu før vi vidste hvad køn det var) er blevet døbt Lille-skid.

Vi har i den korte tid vi har haft marsvinene konstateret, at de bestemt ikke er dumme!! Hvis vi går ud og roder i køleskabet hen sidst på aftenen - så sidder Stampe og fløjter højt efter os - og det bliver hun ved med indtil vi kommer med lidt mad til dem.

 

ZIP Stat
Flere...