Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

 

C  A  S  P  E  R

 

Ja, hvem er Casper så? Det er såmænd vores højtelskede søn på knap 3 år. Casper er en frisk "lille" fyr som kan formå at holde sine forældre i gang hele tiden.
Casper er af person en meget stædig, temperamentsfuld, glad og snaksaglig dreng som konstant farer omkring med et frækt glimt i øjet. Ja vi er nu sikre på, at han nok skal komme til at knuse nogle pigehjerter i sin opvækst :-)

Casper er født Søndag den 23. September 2001 kl. 04.00 på Grindsted Sygehus, hvor han var 3700 gram og 51 cm.  I en alder af 2 år vejede han godt 15 kg og er cirka 85-88 cm høj. Heldigvis har vægten stået rimelig stille det sidste års tid - så han vejer stadig ca. 15 kg i en alder af knap 3 år.

Da Casper begyndte i dagpleje knap 1 år gammel gik der ikke lang tid før han konstant rendte rundt og sagde "TRAKTOR" - hvilket har holdt fast lige siden. Mon han med tiden vil blive landmand?? :-P

  Casper har haft meget forskelligt yndlingslegetøj, men favoritterne i øjeblikket er så absolut VÆRKTØJ, - i særdeleshed hammer, skruetrækker, sav og boremaskine. Gad vide hvor mange ting han vil få skilt ad gennem tiden *tsk  tsk*. Sidenhen er han så blevet "rigtig DRENG" - og nu er biler og motorcykler hans absolutte foretrukne legetøj. Dernæst er værktøj samt at lave mad!!!

 

ZIP Stat
Flere...