Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Chatvenner

Ja, så nåede jeg til at skulle skrive om mine/vores chatvenner - både dem vi ser lidt til IRL - men også dem, hvor de endnu ikke har turdet møde os :-P

Nu er det begrænset hvor meget jeg kan tillade mig at skrive om dem - da de jo også gerne skal fortsætte med at være "anonyme", så det er kun "kort og godt" om de forskellige.

 

GuardianAngel : Er en rigtig god chatven med meget sort humor. Desuden ses det ofte, at GA lider af personlighedsspaltning - hvilket kan være utroligt forvirrende *G*. Er nogle gange at finde på "Ghettoen", hvor han bl.a. fordriver tiden med at "sparke" uskyldige kvinder ud som UT.

PP : Også blot kaldt Peter på MSN. Peter er min højtelskede livstidspartner - som stædigt fastholder, at han altså IKKE er gammel, hvilket der er en hel del delte meninger om. Peter har tidligere haft brugt en heeeel del tid på "Ghettoen", men mener selv, at han nu er blevet for gammel. (Hvem er det lige der modsiger sig selv! haha).

 

Christian : Er en god chatven - men er også en af PP´s tidligere naboer. Han forstår at lege turist i små landsbysamfund - til megen sjov for beboerne - og burde være standup-komiker. Christian er en type som man bare MÅ OG SKAL opleve.

Gnyld : Ak ja - hvad skal vi dog skrive om ham. Det gamle jas, som slet ikke formår at kunne huske en piges navn. Han er ligesom Christian en del af vores "private" slæng - om end vi desværre ikke ser ham så ofte, som vi gerne ville. Gnyld er vist hovedsageligt at finde på "Skibet".

Mick : Tjaa nu skal jeg jo behandle folk ordentligt - så derfor kan jeg ikke skrive så meget om Mick da han er tæt familie. Men kan nu godt røbe, at han elsker biler, sprut og damer (i nævnte rækkefølge) og stadig ikke har fundet ud af, hvordan man laver sovs uden "breve". *GMO*.

Spunki : Hvad er der så at skrive om Spunki? Hmm en ung frisk fyr, som kan hitte ud af at "hyle" én totalt ud af den. Altid i godt humør og med på lidt af hvert.

 

 

Der vil komme flere på sådan lidt hen ad vejen........!

 

 

ZIP Stat
Flere...