Veckans Bästa!

Läs förra veckans veckans, och veckans veckan innan de.... här

Här, under veckans bästa finns information om det som hänt under föregående vecka. Uppdateringarna görs minst en gång i veckan, oftast på Söndagar så att det är nya fräscha uppdateringar varje vecka.

Denna veckas Nyhet: Semester bilderna!


            Semester Special!

Först vill vi skänka en tanke till 18-årignen som avled bara ett dygn efter det att vi lämnat campingen i samma sjö, i samband med en båttur.

Dagen var Onsdag 28/7 2004... Avresan var beräknat till 07.00 från Algotsson, men när jag skulle hämta upp Carlgren 5 i 7 satt han vid frukostbordet... Å andra sidan var han ju först på plats förra året så det jämnar ju ut sig på mitten...

Colle före avresan

Restiden beräknades till 1,5 timmar och ca 5 mil. Resmålet, Skotteks Camping i Ulricehamn ligger vackert vid sjön Åsunden.

07.10 Var alla 4 walkie talkie laddade och resan började Med Johan x 2 i den gula traktorn, Sven på Inas "symaskin" (som kom att bli Ett vrålande monster) och Pe tillsammans med sin kommunikatör Carlgren bak på DT:n.

Resvägen, via Liared och vidare till Ulricehamn var noga uträknad men för säkerhets skull satt Algotsson med kartboken i högsta hugg!

Resvägen, markerad med röd-blå linje

Paus i Knaggebo där en man med förundrande blick knappt trodde sina ögon då han undrade vad vi var för morgonpigga Killar?

Vad göra här mitt i sommaren?   

Alla blev fascinerade av att det växte gräs i backarna! Trodde vi att de skulle vara snö eller? Colle funderade även på om det skulle löna sig att köra hit med den nya pressen och kanske få ihop en bal?

  Fika gjorde vi med Pe:s egenbakade bullar!

Efter den pausen bar det av, utan fler raster eller stopp. Plötsligt uppenbarade den sig, blottade sitt innersta, skylten med Ulricehamn märkt på (står fortfarande kvar)

Skylten som lättade upp stämningen

 

Dan körde samtidigt upp husvagnen men vi var framme lite tidigare än honom så det blev en fika och en sajtsingtur i innestan!

Riktiga Män dricker kaffe!

Snart gick larmet från Dan och vi begav oss iväg!

Vi fick lite "Vuxenhjälp" med förtältet så det var snart uppe!

Det tog inte lång tid att sätta upp förtältet

Snart var det klart och alla var nyktra och glada! Allt i sin (o)årdning! Både i Husvagnen och utanför!

Här bodde vi då va...

Sen for de äldre hem! Då var det av med både Kläder och Korkar!

                   

Johan visar framfötterna!

"De é gött mé Cola Pöjjka"

Sen började vi, början var vit, på vissa håll VÄLDIGT vit...Colle tycker inte vi ska nämna några namn så de struntar vi i! Tur var väl ändå att vi hade med parasollet! Inte för att det regnade särskilt utan för att Colle skulle ha någon stans att ta vägen de dagar han inte kunde sitta i solen p.g.a. solsveda, d.v.s. alla utan den första!!!

Vad roligt vi hade...

 3 Bönner endast iklädda kalsonger...

Men som ni alla vet åker man ju inte på semester för att ligga utanför husvagnen och fegsola lite...Nej, man vill ju besöka playan och meeeeeta People! Och det var precis vad resterande vecka gick åt till. Sista dagen var det 22 grader i vattnet en halv meter ner!!!

Veckans tur och tack: Algotsson tackar den Fulla Finska Tjatande jobbiga tanten och hennes man för att de parkerade sin båt precis vid "våran" brygga då det visade sig att solkrämen även hade negativa effekter... Man blir nämligen väldigt hal på händerna och om man håller en helt nyköpt telefon i den hala handen på en brygga, ja då kan väl nästan alla gissa vad som händer, speciellt om Stutens "nya" stolsängar rasar ihop...

Telefonen föll över kanten på bryggan men landade som tur var på båtens 2 ca breda  gummikant...

Här låg en Ericsson T610 1cm ifrån att få känna vattnets behagliga temp.

 

Som tur var blev den väldigt mycket bad, fjollyboll, solande, grillkvällar, mm... Även om sven och Colle hällre låg hemma och "tittade på film" än stekte i solen då de båda var röda som Ostekta kräftor....

Det var som någon sa: Det känns som i Pripps reklamen!!

Nu efteråt fattar man att de verkligen var så!

För er som inte vet vem detta är så kan jag berätta att det är Norges Coolaste 13 åring! Armand var namnet; "Store Meloner"

Och ni som inte vet vem detta är, Det är Armands syster, Nina! Ett av de stora raggen vi nästan lyckades med i alla fall! "KempeGrait"

Colle gör Entré på bryggan, var är t-shirten Colle?

- Det kändes som en stor familj! Det var Ljunga Bikers, Armand, Nina, Ulricehamnarn, Fylletanten, hennes lika fulle gubbe, deras dotter och ett Strålande Solsken!

Pe, Algot, Stuten, Ulricehamnarn och "räkneverket" möter de fruktade 13-åriga tjejerna...

Matchen blev dock oavgjord då Jesper, det så kallade räkneverket i vårat lag fick en boll i huvudet och tappade räkningen...

Colle kylde hallonsodan, för vi hade bara hallonsoda, i ett rep... Intellichent!

Ja, det var den semester ´n de! Vi kan nästan redan nu utlova en semester även nästa år! Om du dessutom, vilket du självklart vill, uppleva semestern i både still men oxå rörliga bilder kan du se fram emot Ljunga Bikers 2004, filmen som kommer ut årsskiftet 04-05! Där kommer det även publiceras material som här censurerats bort, bl.a. bilder från Pe & Colles nakenbad i Yakutsin!

Skibent - Erik Palmqvist

Du har nu läst en resume av semestern 2004. Materialet som publicerats är ägnat Ljunga Bikers och är CopyRight Skyddat.