Ikväll SMÄLLER det

 

Ikväll har Gyllene tider sin, troligtvis sista spelning i halmstad på Örjans vall. Gyllene vill tacka fansen genom att visa hela konserten på storbild på stora torget i halmstad. Under det finns ett parkeringshus man har fått STAGA UPP med strora balkar öfr att det ska tåla påfrestningarna!!!

 
 
"Nu går redån ner för evigt" Läser man i dagens (18/8) aftonbaldet...
 
Brevet till De trogna Fansen:
 
Välkommen till djurparken!
  Micke "Syd" springer runt, hemtamt lallandes på "Ingen vill veta var du köpt din tröja", endast iförd ett urtvättat badlakan med giraffer på och hälsar glatt till er alla.
  Turnén "G.T 25" har förstås varit en formidabel succé - både publikt och i våra hjärtan. Hur kunde det bli så här kul?
  Vi är ju egentligen bara fem gråa ungdomar med tre färggranna ackord och i år med blott en gemensam mission; att hålla oss undan myggen.
  Hur ska man då kunna toppa den här resan, undrar förstås alla.
  Ja, frågan är om det går.
  Vilka fantastiska upplevelser vi har fått vara med om; eldiga spelningar i Norrköping, Helsingborg, Lysekil, Växjö, Eskilstuna, Jönköping, Sunne, på Stockholm Stadion och på hemmaplan i Halmstad. Och Göteborg förstås. Hur överglänser man Ullevi? Kommer någon någonsin att få stå på en scen i Sverige och få känna denna enorma - nej, E-N-O-R-M-A! - kärlek från en publik?
  Och det finns mer.
  Den sköna publiken i Oxelösund och Västervik, i Falun och Skövde, i Malmö och Örebro, i Sundsvall och på torget i Skellefteå. För att inte tala om alla fina poliseskorter, väldigt sena frukostar när hotellen normalt börjat förbereda middag och alla trevliga journalister och smidiga fotografer, radiopersonligheter och kändisar. Wow!
  Det har varit fem härliga, svettiga och högljudda veckor genom vårt salta, peppriga, poppiga land.
  Snart kommer hösten i all sin prakt. Då ska Göran träna kickboxning, "MP" ska bli dartkung, Per ska börja hoppa galopp, Micke "Syd" siktar på baletten medan Anders provisoriskt ska försöka försvinna in i nån sorts vardag igen.
  Tack alla som hade vägarna förbi, som sjöng och skrek och skrattade och grät, vi lovar inte att Gyllene Tider uppstår igen. Men osvuret är förstås alltid bäst. Vi kommer i alla fall att bära med oss denna sommaren för alltid.
  Allt gott till er alla från Gyllene Tider!
  PS. Drick inte för mycket om spritskatten sänks... DS.
 
/ Ett stort Gyllene fan med tårar i ögonen..."Jag älskar er" /pe