Tämä on presidentti Kutchma.

Vuonna 1994 kun Kutchma valittiin valtaan demokraattina, hän oli täynnä lupauksia ja hän oli kalju.

Tässä on ote kirjeestäni presidentille, joka kirjoitin ystävieni ja naapureideni puolesta Marraskuussa 25 päivä 2004.

HERRA PRESIDENTTI,

KUN TULITTE PRESIDENTIKSIMME, ME USKOIMME ETTÄ OLIT DEMOKRAATTI. SEN JÄLKEEN, PITKÄT KYMMENEN VUOTTA OLEMME KATSONEET SINUN VAIHTAVAN PUKUJA, KASVATTAVAN HIUKSET JA TEKEVÄN SUKULAISISTANNE MILJONÄÄREJÄ. ET OLE TEHNYT MITÄÄN HYVÄÄ MAAMME ETEEN, ET OLE KOSKAAN VÄLITTÄNYT IHMISISTÄ, OLET VAIN VÄLITTÄNYT OMISTA TASKUISTASI.

NYT, ME VIIMEINKIN SAIMME MAHDOLLISUUDEN PÄÄSTÄ EROON SINUSTA JA HALLINNOSTASI, JA SINUN HALLINTOSI VARASTI ÄÄNEMME. MIKÄÄN EI KESTÄ IKUISUUTTA, JOTEN MEIDÄN KÄRSIVÄLLISYYTEMME ON LOPPU, JA KANSALAISET OVAT KADUILLA. HERRA PRESIDENTTI, OLEMME SAANEET TARPEEKSEMME SINUSTA, JA PYYDÄMME SINUA EROAMAAN. JOS ET SUOSTU EROMAAN RAUHALLISISSA MERKEISSÄ, NIIN KANSALAISET KYLLÄ ANTAVAT SINULLE EROTTAJAISET ROMANIAN PRESIDENTTI CHAUSHESKU TYYLIIN. SILLOIN, PELKÄÄN ETTÄ SEURAAVA PUKUSI TULEE OLEMAAN PUINEN, ILMAN TASKUJA JOISSA VOISIT KANTAA KAIKEN MEILTÄ VARASTAMASI....

...ja loppu kirjeestä sisältää käännökseen kelpaamattomia lausumia ja ilmaisuja.

Tässä on hallituksen ehdokas, ja Kutchman mies. Hän on aina ollut poliisin etsimä. Ensimmäisen kerran hänet vangittiin ryöstöstä, sen jälkeen päällekarkauksesa ja pahoinpitelystä...viimeisenä hänen rikostilillään on äänestyspetos.

Hän oli Kaakkois-Ukrainan kuvernööri. Ukrainassa kuvernööreillä täytyy olla yliopistokoulutus. Niinpä jotenkin hän sai täydet professorin paperit. Me kutsumme hän Rofessoriksi, sillä hänen todistuksestaan huolimatta hän kirjoittaa sanan professori väärin.

Hän oli maamme pääministeri viimeiset kaksi vuotta. Voin kuvitella mitä hänen ”akateemisuutensa” teki maamme taloudelle.

He myrkyttivät demokraattisen ehdokkaan dioksiinilla. Nämä on demokraattisuuden kasvot Ukrainassa.

Seuraava sivu