Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Neekeri vitsejä!

Kari ja Toni oli käymässä etelässä, ja viettivät siellä monta railakasta iltaa neekerinaisten kanssa, jotka opettivat heille monia uusia seksitemppuja. Kotiin palattuaan Kari päätti kokeilla vaimoonsa käytännössä uusia opittuja temppuja. - Oooh, aah, totesi vaimo. - Missä olet oppinut naimaan kuin neekerit?

Kadulla käveli neekeri jolla kasvoi sammakko päässä. Vastaantuleva mies kysyi: - No mistäs se tuo on tullut? Tähän sammakko vastasi: - No, ensin mulla oli perseessä semmoinen rupi...

Eräässä Yhdysvaltojen etelävaltioiden pikkukaupungissa löydettiin kerran neekerin ruumis lihakoukussa riippumassa. Vainajan kädet ja jalat oli sidottu rautakettingillä selän taakse, hänessä oli 17 luodin reikää ja 63 erilaista tikarin iskujälkeä tai viiltohaavaa. Hänen kasvonsa oli rusikoitu muodottomaksi eikä ruumiissa ollut yhtään ehjää luuta. Paikallinen sheriffi - joka oli valkoinen - sanoi että kyseessä oli omituisin itsemurha, mitä hän koskaan oli nähnyt.

Mitä ajattelee alaston neekeri mennessään suojatien yli? - He näkevät minut - he eivät näe minua - he näkevät minut...

Neekeri oli odottamassa linja-autoa pysäkillä. Yhtäkkiä hänelle tuli kova paskahätä. No, koska ketään ei ollut näkyvillä hän päätti vääntää paskat siihen paikkaan. Hän saikin juuri paskottua ja vedettyä housut jalkaan kun linja-auto tuli. Neekeri nousi linja-autoon ja kysyi kuskilta, paljonko meno kaupunkiin maksaa. Kuski vastasi: - Kympin sinulta, ja vitosen tuolta pikkuiselta.

Suomalaisen homoneekerin iskupaikka? - Seta Tuomon tupa.

Afrikkalainen ruletti: Orgiat kuuden neekerinaisen kanssa, joista yksi on kannibaali.

Siirtomaissa palvelevan upseerin vaimo otti pimeimmässä afrikassa lastenhoitajakseen neekerieukon. - Pidättekö lapsista, hän kysyi mustalta eukolta. - Kovasti, kovasti rouva, mutta en ole saanut niitä syödäkseni pariinkymmeneen vuoteen!

Pieni neekeripoika oli maalaamassa kotipihansa reunoilla olevaa puuaitaa. Hän oli saanut valkoista Miranolia 10 litraa työtänsä varten. Kovasti pensselillä sutien hän kaatoi paalun nokassa olleen maalipurkin päällensä. Kiireesti hän juoksi isänsä luo ja sanoi: - Isä, isä! Maalipurkki, 10 litraa Miranolia kaatui niskaani! Nyt olen ihan valkoinen! Sinun täytyy auttaa minua puhdistamaan tämä maali pois! Enhän voi näyttäytyä näin valkoisena kavereille! Tähän isä sanoi: - Painu vittuun poika! Minulla on muutakin tekemistä! Mene äidin luo keittiöön ja pyydä häntä puhdistamaan sinut! Kiireesti poika juoksi keittiöön ja sanoi äidilleen, joka oli valmistamassa ruokaa: - Äiti! Miranolia, 10 litraa, 209 markkaa, kaatui niskaani! Sinun täytyy auttaa minua puhdistamaan tämä valkoinen maali pois! Enhän voi näyttäytyä kavereilleni valkoihoisena! Johon äiti tokaisee: - Painu vittuun poika! Ei minulla ole aikaa sinun puhdistamiseen! Minun täytyy keittää isällesi puuroa! Poika lähtee keittiöstä hieman ihmetellen ja itsekseen mumisten: - No voi helvatan helvata! Olen ollut valkoihoisena vasta viisi minuuttia ja jo nyt huomaan kuinka vittumaisia ihmisiä nuo neekerit ovat!

Mitä siitä seuraa, kun joukko neekereitä hyppää Joensuun uimahallissa 5 metristä altaaseen? Mutapohja.

Miksi Joensuussa skinit hautaavat hakkaamansa neekerit kotitalojensa pihamaalle siten, että vain neekerin paljas perse jää maan pinnalle? Tarviihan skinitkin pyörätelineitä.

Neekeri oli taivaan portilla. Pyhä Pietari tuli avaamaan. - Päivää. Mikä nimi? - Mike Jones, Selma, Alabama, USA. - Oletko tehnyt jotain joka oikeuttaisi sinut taivaspaikkaan? - Olen rakastanut lähimmäistäni. - Niin? - Niin, rakastin valkoista naista. Itse asiassa menin hänen kanssaan naimisiin. - Missä? - Alabamassa. - Tarkistetaan...ja milloin? - Tarkasti sanottuna 10 minuuttia sitten.

Mikä on strobo? - Neekeri ylittämässä suojatietä.

Nettikirouksia, osa 7: - paljastukoon paras nettikaverisi savolaiseksi/neekeriksi - löytäköön vaimosi rakastajattarellesi lähettämäsi sähköpostiviestit - vieköön ulosottomies tietokoneesi - löytäköön Tv-lupatarkastaja koneestasi WinTv:n - kaatukoon koneesi esitellessäsi Internettia sukulaisillesi - hukkukoon varmuuskopiosi

Kaksi etelämpää saapunutta kaveria oli autokuskin hommissa Brunbergilla. Ajelivatpa siinä Porvoontietä kohti Helsinkiä. Oli kylmä talvipäivä ja niin kävikin, että keliin tottumattoman miehen ohjaama auto lähti sivuluisuun ja kuormuri liukui pois tieltä läheiselle pellolle kyljelleen. Takaovet avautuivat ja koko lasti neekerinpusuja levisi pitkin pengertä. Saapuipa paikalle pari suomalaista mersullaan. Nähdessään onnettomuuden ja kaksi tummaa kaveria seisoskelemassa onnettomasti hangessa kädet lanteillaan toinen miehistä pysäytti auton ja juoksi pelästyneenä pellolle, jossa alkoi järjettömästi tallaamaan paketeista lentäneitä neekerinpusuja. - Mitä sinä Esko oikein teet? kysyi toinen suomalaismies. - Perkele, Pera. Tuu auttamaan. Etsä nää, kaks on jo kuoriutunu!

Mikä neekeristä tulee kun se syö varoituskolmion ? - toblerone

Olipa kerren neekeri nimeltä HULA. Hula oli rakastunut erään kuninkaan tyttäreeseen. Eräänä päivänä Hula meni pyytämään kuninkaalta hänen tyttärensä kättä. Kuninkas ei ottanut Hulaa tosissaan vaan sanoi hänelle: "Saat tyttäreni jos tapat paljainkäsin leijonan ja tuot sen minulle!" Seuraavana aamuna Hula toi kuninkaalle leijonan joka oli tapettu. "Hula rakastaa, Hula tekee!" Sanoi Hula. Tähän kuninkas sanoi: "Saat tyttäreni vasta kun hankit kuukauden sisälle itsellesi Cadillacin!". Meni pari viikkoa ja Hula ajoi Cadillacilla kuninkaan linnan eteen. "Hula rakastaa, Hula Hankii!" Sanoi Hula jälleen. Tällöin kuninkas sanoi: "Sinulla pitää olla 50cm pitkä penis ennenkuin annan sinun mennä tyttäreni kanssa naimisiin!" Seuraavana aamuna Hula tuli kuninkaan luokse puutarhasakset kädessä ja sanoi: "Hula rakastaa, Hula leikata!"

Miksikä kutsutaan albinoneekeria? - Liitulakuksi

kumpi putoaa ensin lentokoneesta: somali vai neekeri? mitä sillä on väliä!!!

Mikä on musta ja raapii lasia? - Neekeri mikroaaltouunissa.

Neekeri käveli yksin autiomaassa. Aurinko paistoi kuumasti,ja neekeri oli nääntyä janoon. Neekerin eteen ilmestyi hyvä haltija, joka tarjosi neekerille kolme toivomusta. Ensiksi neekeri toivoi tietysti vettä,paljon vettä. Toiseksi neekeri toivoi olevansa valkoinen. Kolmanneksi neekeri toivoi pääsevänsä naisten kanssa "intiimiin" seuraan. Yht´äkkiä keskellä autiomaata oli iso valkoinen vessanpönttö.

Kaksi neekeriä kaivoi ojaa Wall Streetillä ja katselivat kun porukkaa kulki ohi hienot puvut päällä. - Mikähän siinä on kun me tehdään tämmöisiä paskahommia ja valkoiset menevät vaan puku päällä hienoihin toimistoihinsa mahtaviin töihin, kysäisi toinen kaveriltaan. Ohi kulkeva mies kuuli kysymyksen ja avuliaana lupasi näyttää mikä asiassa on takana. - Ihan tosi näytätkö ? - Joo, joo. Lyöpä sillä moukarilla tuohon käteen. Mies sanoi laittaen kätensä läheisen talon näyteikkunan päälle. Neekeri heilautti riemastuneena moukariaan ja tietenkin mies nykäisi kätensä pois. Illalla kotiin palatessaan neekeri tapasi veljensä puita pienimästä ja kertoi tälle tietävänsä valkoisten menestymisen salaisuuden. Veli-poika halusi tietenkin kuulla salaisuuden. - No lyöpä sillä kirveellä tähän käteen, sanoi neekeri läjäyttäen kätensä otsalleen.

Turistibussi oli matkalla pimeimmässä afrikassa. Yö yllätti kesken matkan joten kuljettaja pysähtyi lähimmässä kylässä ja lähti kyselemään ilmansuuntia. Paikalle sattui kaksi paikkakuntalaista, jotka jäivät ihmettelemään kuljettajan käyntiin jättämää autoa: - Huono ajomies, neekerit tuumivat. - Jätti suuren ajokkinsa ilman loimea ja lähti pois. Ihan tärisee vilusta.

Mikä on pieni,punamusta ja pyörii lujaa? - Neekerilapsi tehosekoittimessa

Mikä on pieni ,punamusta ja kuplii? - Neekerilapsi mikroaaltouunissa

Olipa kerran kaukaisessa etelä-afrikan maassa kaivos joka käytti neekereitä halpana työvoimana. Neekereiden olot olivat todella kurjat, he asuivat olkimajoissa ,saivat ruokaa vain niukasti jne. Eräänä päivänä neekereiden kylänvanhin sai kuitenkin ajatuksen. Päätettiin lähettää lähetystö kysymään valkoiselta herralta, miksi heillä oli niin paljon paremmat olot. Käveltyään muutaman tunnin hän saapui paikallisen kaivoksen johtajan luo ja kysyi ,että miksi tämä oli menestynyt elämässään niin paljon paremmin. Pomo käveli läheisen seinän luo ja ojensi kätensä kämmen avoinna tiiliseinä eteen. Tämän tehtyään hän kehoitti nekrua lyömään siihen niin lujaa kuin löytyy virtaa vanttuista. Neekeri latasi kaiken voimansa iskuun ja löi nyrkkinsä tiiliseinään ,koska valkoinen herra oli viime hetkellä kiskaissut kätensä pois tieltä. Tämän jälkeen pomomies osoitti päähänsä ja tokaisi - Täytyy käyttää tätä. Nyt neekeri uskoi ymmärtäneensä menestyksen salaisuuden ja lähti ikionnellisena kyläänsä palatakseen sinne juhlittuna sankarina. Päästessään kyläänsä kylän väki tuli kysymään menestyksen salaisuutta. Neekeri sanoi läheiselle työläiselle, asettaen kätensä naamansa eteen: - Hei,sää lapiomiäs,lyä tähä!

Olipa kerran kolme kaverusta, jotka tapasivat kertoa toisilleen vitsejä. Yhdellä oli vain paha tapa kertoa aina neekerivitsejä, joihin toiset olivat jo kyllästyneet. Taas kerran tämä kaveri alkoi kertoa vitsiä, jolloin toiset kaksi totesivat, etteivät he jaksa kuulla enää ainuttakaan neekerivitsiä. - Ei tämä ole neekerivitsi, sanoi mies, vaan tämä on vitsi suomalaisesta, ruotsalaisesta ja norjalaisesta. - Ok, innostuivat toiset, kerrohan!