Välkommen till Min Lajvsida

Lajv i sig självt brukar beskrivas som interaktiv improvisations teater.
Den här sidan är till största del inriktad på fantasylajv (eftersom jag tycker det verkar mest lockande) och framförallt enhörningens lajv (då det är det enda lajv jag varit på än så länge. Med flera olika lajv så kommer förhoppningsvis fler lajvorganisationer med.)

Denna sida har jag gjort för att:
 • Jag tyckte det var svårt som nybörjare att få tag på all information angående lajv och allt vad det innebär.
 • Jag gillar att göra hemsidor och anser att jag kan det någelunda bra.
 • 2002-09-12 var jag på mitt första lajv och har gett en hundraprocentig nybörjarrapport på det hela.


  Denna sida kommer handla om Lajv och kommer förhoppningsvis hjälpa andra nybörjare. Till alla andra som har hittat hit till den här sidan vill jag gärna uppmana att om ni har någon kunskap inom lajv, ta gärna kontakt och framför tips på hur sidan kan förbättras. (Rasbeskrivningar, tips inför ljav, historier, kort sagt: allt)
  Allting läses!

  ICQ:29945064
  christian_ahlin@hotmail.com
  Du kan nu även skriva i gästboken


  Nu står det er fritt att klicka på något av valen i menyn ovanför och surfa vidare. Jag hoppas denna sida kommer till någon nytta. I annant fall var den rolig att göra :)


  Denna sida finns inte på engelska på grund av att jag anser att informationen bör vara på svenska då det är den svenska lajvväsendet jag presenterar.
  This page is not in English due to that I consider the information should be in Swedish since it is the swedish larp community I present on this page.