Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Yo, eVeRyBodY!
 

Amacam korang sumer? Hope ya guys livin' better n smakin hepi even tanpa aku lagi. dun sad sad ma... like i cannot c u again. We still can communicate bah... nasibla skarang nih byk techno canggih. So Jan ler persia-siakan kemudahan yg ader utk mengcover Jarak antara kita.

Working is neva easy so better think btul² sama ada korang mo rilek @ mo dpt income time cuti. PERHATIAN kpd aspura dan aspuri... bawah umur 16 tahun tia bulih kJa! nda payala mo ulang suara. Harap maklum. Ya laa... mula² aku mo giv up time 1st week tapi lama² rasa best... n then smakin hari smakin rasa cam urang dewasa (bah, kJa Jak tau kan?) Pastu adala kno time² nda sibuk... tetiba teringat...

"ya bah pula...aku baru Ja abiss SPM...

btulka aku skul di SMESH? cam nda caya Jak...

sni ada kawan baru... sepa kawan lama, ah? "

Then aku teringat korang. Ya, susah sedih yg kita sma² harungi aku flash back. Trus nanti adala kna tanya... 'ui, staff baru... knapa ko senyum surang² nih? ' ha...ha... nda sangka masa berlalu tlampau ler laJu. Nyesal juga nda buat benda yg nda sempat buatkan?

Zaman remaJa aku di SMESH aku tia habiskan sepenuhnya... ada banyak aku mo buat kalo mo ikutkan. So my advise is... buat ler apa² yg korang mo buat... Jd Jahat? mo set Trend? lawan senior? Buat ler apa² pun... kalo ada urang menyibuk... ckp Ja :

"PEDULI APAA AKU! "

 

PERHATIAN!!!

Kalo mo baca novel aku...

baca dlu... Cryonics... OK?

 

ZZzz²²²?!#%@%#!?²²²zzZZ

^uPdATe^oF^MArcH^2003^

AKU MO JADI ANIMATOR TERTERER!

He... He... ingatkan aku bleh pasang nih site awal sket. Macam ketinggalan plak aku punya speech awal² tuh. Lepas brenti karaja bulan Feb lalu, baru aku tao rupanya best lepak di rumah sambil tia buat apa²! Hmmph! Banyak masa tapi tia blajar upload site sendiri... gilerrr! Wakakaka! Anyway, benda yg paling tia best ialah aku tia cukup makan. Best lagi time di Smesh dulu psal sumer urang suruh aku tibaikan makanan dorang. Biasa laa... akukan perut beladar yg slalu lapar nasi.

Selama nih aku slalu harap aku bleh masuk MMU n berabis tia mo masuk Matrix. Tapi bila aku dpt tawaran MMU... wuisyooo~~!!! Poket aku tia cukup penuh! Mo bayar time daftar pun sudaa $1773! Itu blum bayaran seluruh pengajian... so kerana financial problem yg teramatlah heavy... BYeBYeMMu!

Tup... Tup lepas tuh... aku dpt tawaran pigi MTDC Multimedia Academy. Tempat tuh IPTS juga tapi lebih mampu n seswai utk aku. Wat to loose kan?! So HElloMTdc! Ha? Brapa mo bayar? Err... adala $776 gitu time berdaftar. Diploma trus! MMU tuh pra-U lagi. Kira cam matrix.

So korang rasa mana bagus?

Ceh, buat pa tanya korang? Aku kan sudaa ckp mo amik MTDC aparaa! Wakakakka! Jan mare bah! Joke mesti ada sebagai perasa hidup kan? Aisehh... apa aku merepek nih?!

ANIMATOR TERTERER adalah impian aku yg paling utama! Impian pertama jadi kaya! Heheh! Aku paling respek Final Fantasy dengan Oggy!!! Kenapa tia penah nampak teddy oggy hah? Memula aku kerja dengan company. Pastu freelance (sambilan) dengan mana² pihak yg mo aku buat media utk dorang. Time tuh aku bleh minta brapa saja gaji! Yeah!

Then aku buka company sendri n buat anime! Pastu buat complex sendri!!! Wuiiyooo... nampaknya kena kawin lambat (haiyaa~~) psal karier di depan. Nda pa psal lepas tuh aku tia penting karier lagi... $$$ pandai dtg sendri maa.

Kepada TooNg Family: Walaupun mungkin dlm masa terdekat nih... mahupun tahun nih... (alamak!) aku tia dpt bawa korang pi Toringai... tapi aku tetap mo bawa korang sana! Korang sanggup tunggukaa? Psal aku tia akan puas ati seumur hidup kalo aku tia tunai JANJI aku nih... Hei, aku bukan suka² ja cakap tau! BETUL nih! So please stay in touch wit me!

Kepada GeNg MeNduNg: Ya, korang pun diajak sekali pi Toringai tapi itu bukan janji aku sma korang... alaa, jan ler merajuk! Janji aku sma korang is buat ANIMATION PSAL GENG MENDUNG! Amacam? Ya... korang mesti doakan aku terterer! Wakakkak!

To Sahara & Nana Frank: DON'T FORGET! I wan you to be my lawyer n contractor within 10 years! MUST!!! Ya, i remember u wan me to make an angel character named Nana. OK.

...bACk^tO^tOp...


ini kena ambik on da way to basketball match dgn... er, aku luper la suda  lawan dgn sepa...    all saint?...   lok yuk?... kian kok?... mana satu?... aku lupa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gambo nih kena amik lepas dapat result SPM time di C'P. Macho kaa?