Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

POLAR LAPIS, program za pisanje i obradu teksta.

Lapis

Za dopise, racune, pisma, izvjestaje u potpunosti na nasem jeziku. Provjera pravopisa, automatsko ispravljanje pogresaka, stampanje cirkularnih pisama, tablice…, samo su neke od mogucnosti koje cine ovaj program izvanrednim rjesenjem za izradu profesionalnih dokumenata.

Automatska korekcija gresaka, (dva velika slova na pocetku recenice), automatsko ubacivanje velikog slova na pocetak recenice, korekcija pravopisa, ubacivanje novih rijeci u rijecnik itd.

Provjera pravopisa, uz pomoc rijecnika koji posjeduje pola miliona rijeci, LAPIS ukljucuje rijecnike za njemacki i engleski jezik, a podrske za druge jezike je moguce skinuti sa Polarovih stranica na INTERNETU.

Automatsko trazenja i zamjena zadanog teksta u dokumentu.

Ispis dokumenata, pored standardnih nacina ispisa LAPIS podrzava ispis u ogledalu kao i ispis u negativu.

Cirkularna pisma sa samo nekoliko pritisaka na tipku misa zamjenjuje mukotrpne sate kucanja teksta. Ukljucena je podrska najvaznijim bazama podataka (Access, dBase, Excel, Paradox …)

Cijena POLAR LAPIS I FORTE paketa je samo 250.00 DM

 

Forte

POLAR FORTE, tablicni kalkulator s kojim izrada proracuna i izvjestaja vise nece biti mukotrpno probijanja kroz more brojeva. Automatsko izracunavanje, dinamicko povezivanje podataka s grafikonima, prakticni alati za analizu i automatizacija rada vec i prosjecnim korisnicima omogucit ce da posvetite vise vremena poslu a manje vremena proucavanju programa.

Proracuni i simulacije podrazumjeva jednostavnu izradu vlastitih predracuna i predlozaka, mogucnost koristenja mnogobrojnih vec pripremljenih predlozaka za najcesce poslove kao sto su otplata kredita, izrada cjenika, izdavanje racuna…

Automatsko sabiranje podataka po redovima i kolonama jednim klikom na ikonu, te izrada racuna i slicnih dokumenata povezivanjem podataka preko lista.

Rukovanje podacima i sortiranje prema jednom ili vise kljucheva sortiranja.Promjene u podacima se automatski odrazavaju na pripadajucim grafikonima .

Analiza proracuna, izrada simulacija i scenarija "Sta ce biti ako…"

U radu sa grafikonima pomaze vam carobnjak za izradu grafova koji vas kroz nekoliko koraka vodi do gotovog grafikona, veliki izbor 2D i 3D grafikona, rotacija grafikona jednostavnim povlacenjem misem, izgladjivanje krivulja i povrsina itd.

Vremena je uvijek malo zato ga racionalno trosite, u tome vam pomazu POLAR Lapis i Forte.

Ne propustite priliku da nabavite ovaj komplet po snizenim cijenama od samo 250.00 DM.

Home