Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Evenementen !
U kunt bij ons fietsen,snorbrommers,quads en jeeps huren. U dient wel een geldig legitimatie bewijs te overleggen.De huurprijzen kunt u vinden in de menubalk onder "Tarieven" <tarieven2.html> Verder stellen wij u een wandel,fiets routekaart van het Heuvelland terbeschikking. Ook kan de Gasterij dienen als wandel-controle-post en als pleisterplaats om een kleine maaltijd te nuttigen.
Ook droppingen worden door ons volledig verzorgd. Overnachtingen zijn mogelijk op Campings niet ver gelegen van de Gasterij. Ook kunt u overnachten in ons hotel "De Grendel" gelegen in het hartje van oud Valkenburg +/- 6.5 Km van de Gasterij vandaan. Op de volgende pagina stellen wij ons hotel aan u voor.
*** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ** Groeten uit Zuid Limburg ** Het land van "Bronsgroen Eikenhout" ***