Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

De Syv Leker!

SIDEVEIS-LEKEN!Dette er ikke sjenkelvikninger! Denne leken inkluderer å flytte både forparten og bakparten til siden, enten med trykk (porcupine) eller med antydning til trykk (drivelek)Du bør ha alle tidligere leker godt inne før du begynner med denne. Start med å be om at han flytter forparten et steg, og deretter bakparten et steg. Jobb deretter med å kombinere disse øvelsene.

Dette kan virke vanskelig og lære, men tenk på hva det er laget ut av. Det er faktisk bare laget ut av ting hesten allerede har lært. Nå blandes de bare sammen.

Del det opp, og det er lettere for hesten å forstå. Og for deg og forstå.

Så, hvis du ikke velger å ha en vegg eller et gjerde foran hesten, for å hindre den i å gå forover, hvilke leker vil hjelpe hesten og forstå at han ikke skal gå forover?? Husk på at hesten skal gå til siden. Den skal ikke ”jages” fra deg. Rolige steg til siden.

Roker: "Hjeeelp, hva er det der?"

THE SQUEEZE GAME!

Hester er klaustrofobiske dyr. Lær hesten din å gå i mellom deg og et gjerde, eller mellom to objekter. Hvis hesten ikke kan slappe av mellom deg og et gjerde, tenk deg den kan ha problemer mellom to ben…

Husk at hesten kan gå i seks forskjellige retninger. Bruk dem til å be hesten gå gjennom ting, rygge gjennom, gå sidelengs gjennom etc.

Kan du få han til å gå under en snor full av klær hengt opp til tørk?? Flott! Du har gjort hesten et lite hakk modigere. Og fått ham til å stole på deg! Dette er også et veldig viktig forarbeide til hengertrening!Tilbake til oversiktsiden

Home