Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Ønsker Du Hjelp??


Jeg vet om mange som leser om klikkertrening og har veldig lyst til å prøve. Kanskje prøver de også , men kjenner ikke igjen det de opplever med hesten sin, med det de har lest. Kanskje er man redd for å gjøre feil.

Det finnes også mange ferske hesteeiere der ute, som har problemer med det litt dagligdagse. Hester som er vanskelige og leie, problemer i stellesituasjon, longeringsproblemer, hest som spinner rundt ved oppsitting, problemer i forbindelse med påsetting av utstyr, stressede hester, osv. Ting som gjør dagen litt mindre trivelig.


Chianti, Heidi og Ronja!Hvis du ønsker hjelp med innføring og bruk av klikkertrening,eller ønsker litt hjelp med problemer, eller med det grunnleggende av det jeg anser som horsemanship, kan jeg kanskje hjelpe deg med det. Tilbyr enkelttimer, "dagskurs" (med en eller flere), ukentlige timer/jevnlig arbeide med en hest (Problemhester) etc. Kjører ut i god omkrets fra Moss. (Ta gjerne kontakt selvom du bor et stykke herfra, hender jeg kan samle opp noen i nogenlunde samme vei, slik at kjøringen kan deles opp) Mail eller ring meg for mer info, og fortell gjerne litt om deg selv og hesten.


click_horse@hotmail.com

Tlf: 452 85 100

Tilbake til Hovedsiden