Strömsborgs IF - laget som rockar fett

Senast uppdaterad: Måndagen den 7:e Februari år 2005 Design av Zallae!

Sektioner

Huvudsidan
Nyheter
Tabellen
Truppen

Email

Om du har några synpunkter på denna sida så kan du skicka ett mejl till mej: zallae@hotmail.com


Gästbok

Skriv ett gästboksinlägg..!


Information

Den här sidan är skapad för användare med 1024*768 punkters upplösning men det går ju givetvis att kolla på sidan med annan upplösning, ser dock lite fulare ut.

Tjena och välkommen till fotbollslaget Strömsborgs IF´s domäner!


Peter Salomonsson A.K.A Salle


Laget spelar virtuell division 7 -fotboll på www.managerzone.se. Vi har kommit 11 omgångar in i säsongen och det återstår endast 3 omgångar. Just nu ligger laget på en andraplats efter Akacaia men ligger på samma poäng som dom.

Jag tog över laget Nässjö den 8 september 2004 och bytte snabbt namn till Strömsborgs IF (glömde dock förkortningen så den är fortfarande Näö). Lite otippat gick jag direkt upp i 7an efter att ha spelat med laget 1 match i 8an. Då tänkte jag direkt att "fan, jag ramlar ner direkt nu ju", men icke! Efter 9 seriematcher var jag fortfarande obesegrad och hade dessutom tagit full pott. Mitt försvar var lite av nyckeln i framgången (hade dittills bara släppt in 3 mål).

I 10:e omgången förlorade jag dock mot tabelltvåan på grund av att efter hårt matchande var mina spelare trötta. Förhoppningsvis kan jag disponera matcherna nu så att dom blir pigga igen inför slutspurten! Andraplatsen är dock i princip klar i alla fall.

Stadion har blivit döpt till AllanVallen i syftet att hylla den för klubben hårt arbetande Allan Nilsson som har hållt i trådarna i klubben.


Denna sidan suger för tillfället men skall uppdateras snarast möjligast. Jag jobbar på det.


Ännu mer Info

Den här sidan är under konstruktion, det kommer nog ta ett tag att göra klart den men jag ska göra så gott jag kan!! Ni får hålla tillgodo med det som finns!

Hälsar till alla mina polare. Ni vet vilka ni är!


Reklam


Managerzone.se

Spendrups
Kontakta mej: zallae@hotmail.com Copyright © 2005 Peter Salomonsson