Om Mej
Bilder
Vänner
Bra Filmer
Gästboken
Länkar

Hej alla, och välkommen till min lilla hemsida =) Som du märker så är den 'under construction', men jag kommer lägga till mer och mer grejer med tiden... så keep checking back =)


Senaste nytt (20 April 2003):

Ojojoj vad jag är lat när det gäller att uppdatera den här hemsidan... fy skäms på mej =) Nu har jag i alla fall lagt upp nååågra nya bilder! På Alex och från Gotland... så ta dej en titt =)

Jag har haft påsklov den här veckan... jag har latat mej som bara den! Har hunnit med lite annat också förstås =) Hela veckan har spenderats i Västerås. Där har jag umgåtts en del med min storasyster Malin, och lite med Henke också. På Tisdag är det ju tyvärr skola igen =/ och engelskaprov. Håll tummarna för att det går bra för mej =)


Senaste nytt (23 Mars 2003):

Igår var jag hos min Henke! Hade det så himla mysigt... det är helt otroligt så bra jag trivs med honom =)
För övrigt så är det inte mycket mer som har hänt. Har varit lite problem som vanligt, men det är jag liksom van vid vid det här laget. Kompisar verkar komma och gå lite hur som helst, vilket är trist. Samma sak gäller familjen. Om man ens kan kalla min familj för en 'familj' mer. *förvirrad*


Senaste nytt (5 Mars 2003):

Allt är bra med mej för tillfället =) Förra veckan var det sportlov, och det var jäkligt skönt! Träffade min söta kompis Elin, och vi hade jätte-mysigt å kul (som vanligt)! Vi har så mycket att prata om varje gång vi ses.

Vad mer då? Jo jag är på Karlssons i Morgongåva och har praktik! Det är asroligt, och jag trivs verkligen där =) Personalen är helmysig, och det finns inget att klaga på (typ)... idag t.ex. så fick jag ta med 2 jättesöta nallar hem helt gratis =)

Började med den här hemsidan igår... bestämde mej för att göra en utan att använda hemsideprogram som publisher eller hemsidemall eller nåt sånt... det är kul att hålla på med html, men så himla krångligt. Just nu går allt i snigelfart =)