Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

INSTITUT ZA NEUROHIRURGIJU

KLINICKOG CENTRA SRBIJE

Beograd, dr. Koste Todorovica 4

tel. +381 (11) 3618-444

E-mail:inh@olafmcateer.co.yu

Postovani ,

U potpunosti svesni cinjenice da se novac zaraduje napornim radom, posvecenoscu i odricanjem i da nije jednostavno ulagati ga u neprofitne poduhvate, ali i vodeni cvrstim uverenjem da podrska i pomoc ustanovi kao sto je Klinicki centar Srbije - Institut za neurohirurgiju predstavljaju znacajan doprinos opstoj dobrobiti drustva, pa dakle i Vasoj licno, obracamo Vam se s molbom da, u granicama svojih trenutnih mogucnosti, omogucite, ili barem olaksate nabavku vitalno vaznih instrumenata, aparata i drugih sredstava neophodnih za rad Instituta.

Bez namere da se zalimo, ili dodatno podsticemo Vasu dobru volju i osecanje solidarnosti i brige za bliznje, u prilogu Vam dostavljamo najvaznije cinjenice u vezi sa aktuelnom situacijom u kojoj se Institut za neurohirurgiju nalazi i rezultatima koje, uprkos svemu, postize. Verujemo da je snaga ponudenih argumenata dovoljna da nasa nastojanja da saniramo probleme i unapredimo rad Instituta ne ucini uzaludnim. U prilogu Vam takode dostavljamo i listu apsolutnih prioriteta, sa preciznom finansijskom kalkulacijom. Radeci u gotovo nemogucim uslovima, bez najosnovnijih sredstava za rad, vrhunski strucnjaci Instituta za neurohirurgiju postizu izuzetne rezultate: pokusajte da zamislite kakvi bi njihovi rezultati bili u koliko-toliko normalnim uslovima i kakvog bi to efekta imalo ne samo na zdravlje i zivote pacijenata, nego i na opste ozdravljenje naseg drustva.

Molimo Vas da se za sve dodatne informacije i dalje kontakte obratite

Dragici Dugalic (tel 064 112 1165, e-mail inh@olafmcateer.co.yu

U ocekivanju Vase odlucne i razborite reakcije i eventualnog povoljnog odgovora na nasu molbu, zahvaljujemo Vam na vremenu koje ste posvetili ovom pismu, srdacno Vas pozdravljamo i zelimo dobro zdravlje, kao i dalje uspehe na licnom i profesionalnom planu.

Sa iskrenim uvazavanjem,