Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ZAČUTITE MOČ TIMSKEGA DELA

Dobrodošli na predstavitveni strani največje družine članov, ki združeni čutimo moč timskega dela. Predstavljamo Vam družino, ki v cca 25 državah sveta združuje že preko 3.300.000 članov.

KAJ PA SLOVENIJA?

Za nas je Slovenija velika enigma! Nerazumljivo je, kako smo Slovenci po eni strani nezaupljivi, po drugi strani pa nasedamo prav vsem "internetnim izmišljotinam". Ko pa se ponudi realna priložnost - možnost, pa naenkrat postanemo skeptiki in na tak način sami pri sebi ustvarimo nerealno sliko.

Za vse  nas Slovence, ne glede na starost, status, .... je to priložnost, ki je ne bi smeli zavreči. Vzemimo to priložnost za svojo in ustvarimo tržišče blaga in storitev po našem okusu.   

V nadaljevanju predstavitve ničesar nočemo prikriti. Zavedamo se pomembnosti realnega informiranja bodočih članov. Še enkrat - ničesar ni skritega. V tem poslu je informacijska moč interneta izrabljena v celoti.

Kaj je DHS klub?

Je največja družina, ki skupaj ustvarja največje tržišče blaga in storitev  na svetu.  Klub uspešno deluje že 7 let in združuje preko 800 internetnih in običajnih trgovin po celem svetu. S svojo edinstveno geometrično shemo (linijsko včlanjevanje) vam omogoča ustvarjanje zaslužka na več načinov:

1.  z on-line  in običajnimi nakupi, ki pa sploh niso pogoj

2.  s pridobivanjem novih članov in s provizijami od svojih in njihovih nakupov. 

3.  posebni dodatki so predvideni za graditelje geometrične sheme (stalni mesečni prihodek, ki je neodvisen od števila članov in njihovega prometa)

DHS Klub poslovanje temelji na nagradnih karticah, s katerimi lahko kupujete tako preko interneta kot običajno - direktno v trgovini. Kartice so smiselno, funkcionalno enake karticam kot jih poznajo slovenske trgovine in druge storitvene dejavnosti kot so: Petrol, AMZS, Mercator, Interspar, .... 

Nekaj več o tej priložnosti?

Prvi korak je brezplačno članstvo (izpolnite prijavnico), ki vas v ničemer ne obvezuje. Kot brezplačni član ste popolnoma brez obveznosti,  dobite le svojo člansko številko preko katere vam bo omogočen vpogled v klubsko gradivo glede možnosti dodatnega zaslužka, sistema nagrajevanja in vse ostalo. Tako boste lahko, preden se zares odločite in karkoli vložite v posel, videli če vam posel ustreza. 

Če hočete postati brezplačni član izpolnite prijavnico tukaj.

Kako pa naj izvem vse to še preden karkoli vložim oz. plačam ??

To je možno z našim "Post Launch" (povpisnim) programom !! Pa še popolnoma zastonj je!!

Post Launch program je podoben Pre Launch (predvpisni) programu z dvema razlikama. Post Launch program Vas uvrsti v že delujoč program, medtem, ko Pre Launch program v bistvu le testira situacijo !! Zaradi slednjega je kar 80% vseh MLM programov že v prvem letu usahnilo. Druga razlika pa je v tem, da DHS Club temelji na skupinski zasnovi pri izgradnji skupne mreže (TEAM work).
Tako res nimate ničesar izgubiti, če se včlanite v brezplačni "Post Launch" program.

Po vpisu takoj dostopate do vseh informacij glede kluba. Vse je razloženo, ničesar ni skritega. Tako boste imeli čas, da se mirno seznanite z vsemi potrebnimi informacijami še PREDEN bilo kaj vložite.

To pa še ni vse !
Hkrati boste postali del družine same z možnostjo spremljanja njene rasti. Tako boste videli, koliko novih članov se vsak mesec včlani za vami.

Svoje brezplačno članstvo lahko nadgradite v VIP kadarkoli pozneje.

KAJ PA ZASLUŽEK?

Dobro vprašanje. Odgovor pa je preprost. Toliko, kolikor ste pripravljeni delati! Izkušnje kažejo, da je zaslužek za 0,5 do 1 ure na delovni dan od 40 $ do 2.000 $ (ameriških dolarjev).

Da se razumemo! To je zaslužek tistega brezplačnega člana, ki se je odločil postati VIP član in zaslužiti "kaj več". Vsi ostali brezplačni člani služijo le na podlagi rabata.

Dovolj pošteno ?!

Vsekakor so za uspeh pomembni začetni koraki oz. pravi napotki za delo. V ta namen Vam bodo pomagali vsi Vaši sponzorji. Zato lahko vedno karkoli vprašate, če česar ne razumete. Zakaj pomoč sponzorjev ?

Enostavno ! Brez Vašega napredovanja in uspeha ni njihovega uspeha !! Skupinsko delo je obvezno.
T.E.A.M - Together Everyone Achieves More!

Še niste član? Vpišete se lahko tukaj!

Opomba: S tem vpisom v BREZPLAČNO članstvo kluba DHS soglašam s sprejemom pošte v zvezi s potrošniško in poslovno priložnostjo

POVEZAVE

Pojdite v Evropo in igrajte Evropski loto brezplačno
Igrate Slovenski loto? Tukaj lahko dobite zastonj loto sisteme!
Morda bi se radi nasmejali na račun risanega in pisanega humorja - kliknite
Igrajte loto zastonj in zadenite 1000 £. Povejte še prijatelju. če zadane on 1000 £, jih dobite tudi VI !!!