Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Periferian Bofferi 2002 (Kesä 2002)


Genre: Fantasia
Hahmo: Anna, kauppias, mustalaisena esiintyvä Etelääni realmiani

Jo ennen kuin menin peliin olin kuullut Periferiasta pelkkää hyvää ja täytyy sanoa, että peli täytti täydellisesti odotukseni. Peli paikka oli aivan upea, todella iso, kaikki ihmiset eivät kyhjöttäneet samassa paikassa kun peli jakautui markkina paikan, temppelin, kartanon, krouvin ja saunan alueille. Proppaus oli ehdottomasti parasta, mitä olen yhdessäkään pelissä nähnyt. Kaikki ne vaakunat rakennusten seinillä, esineet, kaikki. Siis ihan mahtavaa.
Jo pelkät puitteet olivat mahtavat, minkä lisäksi itse pelikin meni vielä loistavasti. Pelasin mustalaiseksi pukeutunutta etelääniä. Paikalla olimme tekemässä jotain, ilmeisesti vakoilemassa ja hankkimassa liittolaisia. Tärkeää oli, ettemme saisi paljastua. Oikeat mustalaiset olivat panttivakeina mukana pitämässä kulissia yllä. Kaikki meni aivan nappiin siihen asti, kunnes joku epämääräinen hiippari päätti tulla esittelemään käärmeen kuvaa ryhmälle (Etelääni warriorit on lumottu hyökkäämään käärmeen kuvan kimppuun heti kun näkevät sellaisen ja tuohoamaan sen). Onneksi kuva saatii tuhottua, ennen kuin warriorit näkivät sen, mutta siitä vasta alkoivat ongelmat. Loppujen lopuksi pääsin juonimaan ja juoksemaan karkuun ja vaikka mitä. Ikimuistoinen kokemus maata paahtavassa auringossa mahallaan hiekassa kädet selän taakse sidottuina. Hahmon kannalta peli päättyi kuitenkin täydellisesti. Selvisin hengissä ja pääsin vielä vapaaksi (periaatteessa hahmoni oli samallalailla ollut ylempien eteläänien vanki, kuin mustalaisetkin, vaikka pelasikin aika kiltisti eteläänien pussiin), mitä sinänsä en olisi ennen peliä odottanut.
Pitkästä aikaa oikeasti ihan loistava larppiviikonloppu. Taas sellaisia pelejä, joissa tosiaan muistaa miksi sitä oikein larppaa.