Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Kymenlinna III - Suden talvi (Kevät 2002)


Genre: Historia
Hahmo: Baiba Sakslaen, ruttoa sairastava muukalainen

Kymenlinnan kronikoiden kolmas osa oli varsin mielenkiintoinen peli. Varsinainen hahmoni oli ruttoa sairastava muukalainen, jonka suurin fuktio pelissä oli aiheuttaa kaaosta sairauden paljastuessa. Peli alkoi heti heräämisestä, joten yritimme nukkua mahdollisimman pitkään (meidän koko porukalla oli varsin vähän tekemistä)... Herätys ei kuitenkaan suuresti muuttanut asemaani, yön olin nukkunut off-game, pelissä vain jatkoin nukkumista in-game. Pari tuntia makasin lähes liikkumatta Usean peiton alla, ettei minua näkyisi (ja siellä oli KUUMA!). Sitten joku keksi tulla tarjoamaan minulle juotavaa ja tietenkin huomasi sairauteni, meidät ajattiin pois päärakennuksesta ja kaikki sisältä pelissäni loppui siihen, joten hahmoni veti viimeisen henkäyksensä ja siirtyi ajasta ikuisuuteen.
Tämän jälkeen pelasin muutaman tunnin saksalaisten piikaa ja kävin ainoan keskusteluni pelissä saksalaisten nuorimman tyttären kanssa, keskustelu koski hänen avioliittoaan. Tälläkään hahmolla ei ollut juuri mitään funktiota pelissä, joten lähdin saunalle, missä muu eestiläisporukka, joiden ainoaksi tekemiseksi oli jäänyt miettiä miten hautaisivat edellisen hahmoni ruumiin, offittivat... Minulla ainakin oli oikeasti hauskaa jutella siellä melkein neljä tuntia, kun kaikki odottivat pimeää, että pelin lopetus saataisiin toteutettua...
Jossain vaiheessa meille tultiin ehdottamaan, että voisimme larpata susia loppuhuipennuksessa. Susi oli ehdottomasti paras pelin hahmoistani, vaikka sisäisiä ristiriitoja oli kovin vähän ja pelaaminen painottui vahvasti toimintaan...:) Näytimme ihan loistavilta proppautuneina pitkiin mustiin nahkatakkeihin ja hiukset tupeerattuina (niiden selvittäminen kesti KAUAN). Sisällä majatalossa meitä ainakin pelättiin...:)
Kaiken kaikkiaan mukava viikonloppu, vaikka off-game jälleen jäi varsin vähäiseksi, kun saunan jälkeen kaikki vain väsähtivät ja kömpivät yksi toisensa jälkeen nukkumaan (vaikka suurin osa porukasta oli nukkunut pelin aikanakin!!).