Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Ett spel fyllt av taktik och strategi. När ska man chansa och när ska man spela säkert? Hur länge ska man ha spelat för att kunna veta ???!!!

Laget började spela samman i mitten av 70-talet. Lasse och Pelle fanns med redan 1974. På den tiden innehöll laget gamla profiler som Uffe Norgren och Tomas van der Kwast. Vem kommer inte ihåg Tomas vredesutbrott utanför Z-kupolen efter ett RM? Nisse och Janne börjar i laget i slutet på 70-talet och har därefter tillhört grundstommen. Andra spelare som också tillfört mycket under snart 30 år är : Mats Roslund, Mikael Rosenius, Mikael Sundbom och Pär Ellström mfl.. På senare år har yngre spelare fått chansen som t ex David Kallin och Rickard Åström. Idag består laget av 6st spelare. Laget har som ledstjärna att utvecklas men processen är mycket långsam. Men fortsätter processen i nuvarande takt så kan mycket väl laget vara i elitserietopp om si sådär 25 år. Den som lever får se!!!

 

Laget har följande meriter:

 

ca 15 DM-tecken

2st Oldboys DM

Seger i Medelpadsträffen

Seger i Lule curlen

Seger i Umecurlen

Segrar i Guldsopen

1 och 2 i Div Norra flertal tillfällen

Två 5:e platser i SM

7 säsonger i Elitserien

3:a Norrlandsmästerskapen

Seger i Hotellcupen Övik

 

 

Textruta: Gerimax

Mivi Total

Ester– C

Skebo

Intersport

Kontakta oss:

070/6473683

Sponsorer:

Vi erbjuder våra sponsorer att pröva på curling under en kväll. Naturligtvis syns ert företags logo på våra matchtröjor.

Team Sjöström