Om mig:

Ja, jag heter allså Magnus men kallas för Mange, nu ska inte jag skriva ner hur mycket som hellst här för jag förstår att det är ingen mer än möjlgen dom jag känner som är speciellt intresserad av mig och mitt liv utan gått in på den här sidan för att läsa om Carola och ingen annan.

jaja, ni som nu vill läsa om mig så är jag 17 år gammal, har gillar Carola sedan 1991 då hon vann i Rom med "Fångad av en stormvind", hon betyder väldigt mycket för mig och jag har lagt ner en halv förmögenhet i skvor, kläder, konseter och mycket mer.

En sak är också att jag är (trotts min ringa ålder) öppet homosexuell och står för det till 100%. Innom den homosexuella världen så är Carola en gudinna som alla älskar (trotts vissa rent av urblåsta utalanden för ett antal år sedan), Går man på tex Patricia i sthlm som är en gay-klubb på söndagar så spelar dom garanterat Carola och alla blir lika glada.

Iallafall så bor jag på söder i stockholm och har bott här i hela mitt liv, nu så ska jag ta och avrunda och det känns nästan som att ingen kommer att läsa det här, men du som kanske eventuellt gör det så kan du maila mig om du vill på: magnus_hietala@yahoo.se

Ha det så bra!

Kram!

//Mange

 

till förstasidan