Vill du också tjäna pengar?

Du har säkert hört talas om att man kan tjäna pengar på internet, oftast är det någon tjänst som en sida säljer som man måste köpa först. Men det finns även gratistjänster....

 

Dessa gratistjänster är ganska lätta att använda, och du kan tjäna stora pengar, de flesta system bygger på att man får reklammail skickat i sin e-post som man sedan får betalt för att läsa, varje mails värde kan variera från 0.25cent till 5cent, om man sedan värvar andra medlemmar får man en viss % av vad de tjänar, ju fler du värvar desto mer pengar. Låter det som ett pyramidspel? Kanske, den stora skillnaden är att du inte förlorar några pengar här, utan är garanterad vinst. Oftast kan man få pengarna insatta på sitt Paypal/E-gold/Stormpay konto, men i vissa fall skickas checkar hem till dig.

Så här kommer du lättast igång:

1. Skaffa dig en gratis e-post adress här (hotmail funkar inte)

2. Om du inte redan har ett paypal konto kan du skaffa det här (gratis)

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 

 

Här nedanför följer länkar till de program som jag tycker är bra:

 Annie's Paid Email

Annies-biz: Utmärkt program som skickar en massa mail, de flesta värda 1-5cent, även länkar man kan klicka på för att tjäna extra, betalar ut vid $50.00 via Paypal, stormpay, check etc etc. Tjäna mer på att värva andra. Perfekt eftersoom man slipper få mailen till sin e-post adress, det räcker att logga in på sidan.

 http://www.santaspaidemails.com

Santas Paid E-mails: Ett annat underbart mailprogram, skickar inte riktigt lika många mail som Annies, men i gengäld är alla mail här värda minst 3cent. Utbetalning sker vid $50.00 via Paypal eller check. Samma sak här att man tjänar mer ju fler man värvar.

Fler kommer senare, men jag måste prova dem ordentligt först... 

Frågor? Skicka gärna ett mail till mig, DaveGeorge 

Web Counter
Columbia House CD Club