Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Tässä hieman tietoa Easylandista ja sen tarkoituksista.

Minä, Hansu, loin Easylandin, koska nykyisin virtuaalitallien on entistä vaikeampi löytää kuvia, jotka olisivat vähän harvinaisempia, mutta hienoja. Lisäksi minulla on joitakin hienoja ja onnistuneita kuvia, joita en itse niin paljon kaipaa, joten päätin jakaa niitä muillekin. Kuvia ei saa kuitenkaan kopioida ilman lupaa, sillä en halua, että niitä on yhtäkkiä aivan hirveästi ja lisäksi en halua antaa kuviani ihan mille tahansa nopeasti kyhätylle kokeilutallille. Niinpä tarkastan tallin/kotisivut itse ennen kuin annan luvan käyttää kuvia.

Easylandista löytyy myös vapaasti kopioitavia kuvia ja ulkoasuja. Ulkoasuihin tarvitset myös luvan. Kaikki kuvat niissä ovat itseottamiani.

Easylandin tarkoituksena on siis helpottaa virtuaalitallien/kotisivujen tekijöiden ja omistajien suurta kuvaetsintää. Kuvia on paljon erilaisia ja eri aiheista. Suurin osa kuvista on tarkoitettu "koristeiksi" talleille sekä kenties kilpailukutsuihin ym. Osa kuvista on myös sellaisia, että niitä voi laittaa virtuaalihevosille. Niihin tarvitset ehdottomasti luvan!