Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

You don't know the power of The Dark Side!

Her kan du finde solidt baggrundsmateriale, vilde historier, kolde facts og rystende billeder om

Obi-Wan-Jossie

Udrustning: Sort slag, grå hjelm
Lyssværd: Grønt
Kendetegn:
Sindsyg hurtig med et lyssværd

Qui-Gon-Wagner

Udrustning: Sort slag, sort hjelm
Lyssværd: Blåt
Kendetegn: Chicken

Skafte Skywalker

Udrustning: Sort slag
Lyssværd: Rødt
Kendetegn: Dumdristig

Disse 3 enestående ... ja sådan nogen ... rejser ufortrødent ind i det ukendte - når mørket taget til - og bekæmper de onde magter! Hvis du en dag ser 3 hårdkogte lyssværd kæmpe mod - tilsyneladende - ingenting kan det meget vel være mørket der er blevet sporet til at opholde sig netop uden foran DIT hus! Føler du dig skræmt? Føler du dig... Føler du dig truffet? Det er med god grund. Det er os der sørger for at du kan gå sikkert rundt på gaden. Men alt det kan du læse videre om, her på siden. Smør.

Seneste farlige færd:            2/7 2002
Næste farlige færd:  senest 3/8 2002
Ialt farlige færd:                      3

Unbelievers - Kig her!
(billeder af vores færd i society)

Dummies - Glo dér!
(spektakulærer StarWars billeder)

 

Tirsdag den 2. juli 2002

    Efter forgæves forsøg på at få Special Guest Stars med i denne uhyggelige omgang af Dark Side Fightin' samledes Obi-Wan-Jossie, Qui-Gon-Wagner og Skafte Skywalker sig i Obi-Wan-Jossie's residens. Da tropperne var samlet bemærkede De Højere Magter hurtigt at energien absolut ikke var optimal hos Skafte Skywalker og Qui-Gon-Wagner og slet ikke tilstedeværende hos Obi-Wan-Jossie. Da vores helte indså dette indtog de med hast et ledigt bord hos byens berømte oste-pizzaria, Gonzales. I civil var de 3 gæve gutter ikke til at genkende, dog bemærkede en fremmed ved navn Najs Obi-Wan-Jossie's tilstedeværelse og de 2 udvekslede et høfligt "Fuck you in the asshole" og "Fuck you in the asshole self!". Efter indtagelsen af 2 nr. 25 og en enkelt nr. 2 begav Obi-Wan-Jossie, Qui-Gon-Wagner og Skafte Skywalker sig tilbage til residensen hvor de med The Force under kontrol satte sig i de dertil indrettede lænestole og mediterede.
    22.59 Pludselig fór Qui-Gon-Wagner op med et "Mørket har taget på!" hvorefter Skafte Skywalker svarede "Jaer, flot Wagner, taget til ikke ..." "Ja, det." Men de var allesammen ikke i tvivl om at det var deres kald! De løb ind i en telefonboks som ikke var der og kom ud igen totalt uigenkendelige. Obi-Wan-Jossie i sit velkendte sorte slag og grå hjelm med skyggen i nakken, Qui-Gon-Wagner med sit større sorte slag og sin sorte hjelm (hvilken unævnelige kættere ville kalde et par sorte boxershorts) og Skafte Skywalker iført sit nye sorte homo-slag med glimmer. Man kunne med det samme se at disse 3 utvivlsomme helte ikke bare var for sjov men i ramme alvor for at beskytte verden mod det rene kaos!
    Uden at tøve greb De 3 Gæve deres lyssværd og løb ud i intetheden. Først nærmede de sig den åbne mark tæt på residensen hvor de plejer at varme op. De kunne straks mærke at selvom den normale Mørke-tæthed på marken var ret lav var den usædvanelig lav netop i aften! De satte sig straks ned i en cirkel i det våde græs og fik grønne pletter på bukserne. "Hmm, only focus on the Dark Side. It's vædy dark indeed but we need to think as the Dark to track down the Dark..." sagde Obi-Wan-Jossie næsten. Nåh, men de blev hurtige enige om at forlade marken og begive sig ind i den indre by. Efter så lynhurtig gennemgang af stortbyens 2 P-huse så overvågningskameraene kun nåede at opfatte et grønt, blåt og rødt glimt begav De 3 Gæve sig afsted på den lange rejse mod Slottet. -Slottet som byen er så frygtelig berømt for! I ly af Mørket, som var taget så kraftigt til at Obi-Wan-Jossie næsten ikke nåede at standse ved voldgraven, kæmpede vores helte sig ind gennem det dunkle slot og ud igen på den anden siden helt uden af møde virkelige (!) modstandere. Dér - som en makrelmad fra en skyfri toast - dukkede en HEL scooter op med 2 særdeles skummelt udseende personer. Modige som vores helte er troppede de straks op med deres lyssværd og eliminerede den mulige fjende. Jaer, in thier dreams. De skyndte sig faktisk at gemme sig omme bag 2 træer hvor Qui-Gon-Wagner opdagede han havde lagt hånden på en tudse (den levende af slagsen desværre). Efter denne gruopvækkende oplevelse måtte Obi-Wan-Jossie, Qui-Gon-Wagner og Skafte Skywalker sande at Mørket sandelig var taget til - og på! Stærkt på vagt fortsatte de deres vandring mod målet. Adskellige lyssglimt advarede dem mod alt det onde i omgivelserne men det var vores helte naturligvis velvidende om eftersom the Force var stærk denne aften - ligeså Mørket.
    Lige før et lidt for veloplyst T-kryds skulle Obi-Wan-Jossie et vigtigt ærinde hvilket foregik inde i en busk som var mistænkelig våd bagefter. Under dette hemmelige foretagende blev både Qui-Gon-Wagner og Skafte Skywalker angrebet af ganske små droider som på trods af deres beskedne størrelse godt kunne slå fra sig og det ikke mindst på grund det stadigt voksende tæthed af Mørket. Nu skete der noget som vil få alvorlige konsekvenser for resten af historien. De så en røv. Og ikke en hvilken som helst røv - nææh det var en nemlig røven på en ræv som stod og gloede. Men det opdagede De Gæve Gutter naturligvis først da røven vendte sig om og sagde med en lettere dyrisk accent: "......" Med denne trusel serveret på et aluminiumsfad fra det 19. århundrede (1800-tallet) fór Qui-Gon-Wagner frem med blottet lyssværd og fægted' med åben pande frem mod den tidligere røv. Ræven blev dog bare siddende uden at fortække en mine. Dette skræmmer og/eller forbavser Qui-Gon-Wagner så meget at han standser bradt op og slukker sit lyssværd. I den efterfølgende tiendedel af et sekund springer ræven tilsiden og fortsætter med stor hast ind i en busk. Lammet af chokket begiver vores helte sig dog videre mod målet som de nærmer sig med stor fart.
    Da klokken slår 12 (Obi-Wan-Jossie var udstyret med en af de der irriterrende digital-ure der bipper hver gang klokken er hel) står Obi-Wan-Jossie, Qui-Gon-Wagner og Skafte Skywalker ude foran målet. The Dark Side Tempel Wannabe Da Hvertfald (also known as the hus where Celina da hvertfald bor) er helt mørklagt og vores tre helte må kæmpe sig frem på grund af den utrolige tæthed af Mørke på de omkredsende 10 m2 fortov. "Okay da... What's then?" spørger en af De Gæve ganske kløgtigt. "Ja-æhm, let's send an æssæm-æss!" bliver der foreslået og med utrolig fingertræthed bliver der nedskriblet en SMS med texten "Klokken er nu 00.00 og vi står ude foran dit vindue". Intet sker. 00.03 stadig intet sket. Der bliver forsøgt ringet mens de 2 tilbageværende sørger for at Mørket holder sig i en god afstand fra dem alle 3. 00.07 stadig intet tegn på liv. Måske er det for sent? "Måske er det forsent til HVAD dog? Huset er jo inficeret med Mørke!" spørger du måske. Men næh-nej. Obi-Wan-Jossie, Qui-Gon-Wagner og Skafte Skywalker gør altid alt hvad de kan for at hjælpe folk som Mørket er ved at overtage komtrollen af. Men da klokken er 00.15 og intet tegn på intergalaktisk liv stadig har vist sig opgiver vores 3 helte sandelig og begiver sig slukørede ud på hjemturen hvor de dog kan få finpudset nye twakz som visse folk siger. Men efter ganske få hundrede meter og lidt til venstre bliver Obi-Wan-Jossie angrebet og overfaldet af en hæk som han dog får skåret sig ud af igen. Genvejen som Qui-Gon-Wagner troede han kendte viste sig at være en længere genvej (der er intet der hedder omveje) som jeg senere har fået at vide at vores helte kraftigt fraråder brug af.
    Ganske få splitsekunder efter episoden med hækken dukker en mand på en såkaldt baisikl og sikler forbi med en faretruende hast. "Det er Darth Maul's lillebror Mini-Maul!" udbryder gruppen i kor. Manden vender sig om på sin sikle og slingrer en smule. "Hej!" råber han efter de 3 gæve som med det samme blotter deres lyssværd og indtager offensiv-defensivitets-stillingen. Ingen tvivl om at det er denne mandsperson der har gjort hele fælden med hækken og genvejen klar til at fange Obi-Wan-Jossie, Qui-Gon-Wagner og Skafte Skywalker i den!
    Et pænt stykke af de følgende 23 meter foreløb forholdsvis roligt og uden det store at bemærke. Dog kom Skafte Skywalker med en særdeles iagttagen observation: Spøgelserne spiller på spillemaskinerne inde i bowlingehallen! Og minsandten om ikke spillemaskinerne stod fuldt driftige og igang med 3. skispil uden nogen foran dem! Rædselslagende fortsatte de deres gang mod syd, syd-vest. Så blev der ellers gået til. Og vores venner nåede helt ned til en sø mit i den store by hvor de satte sig ned og fonderede over livet: "Ku det ik være blæret hvis vi kom i avisen?" "Jo, det ku IK være blæret...!" Pludselig mannede Mørket sig op og overtog fuldstændig kontrollen af vores 3 helte som pludselig led af voldsomt storhedsvandvid! De løb afsted mod den nærmeste politistation (som heldigvis lå ganske få 100 meter fra der hvor de sad) med hævet lyssværd og ville ind og anholdes. Ude foran indgangen til den oplyste politistation havde Obi-Wan-Jossie dog fået kæmpet sig så meget løs af Mørket så han kunne standse op og undgå anholdelse. "Nooo, venner! I kæmpe imod! Mørket har overtaget jer! Kæmp! I vil ikke anholdes!" Skafte Skywalker fik kæmpet sig ud men Qui-Gon-Wagner var stadig fascineret af en mulig anholdelse. Han kunne dog ikke komme ind i politistationen eftersom dørene ikke åbnede automatisk som de plejede og han - selvom han var besat - ikke turde ringe på.
    De 3 Gæve indså nu at Mørket var for kraftigt netop i nat og de hastede til en tilbagetrækning som foregik uden de helt store historier at fortælle. Kun lidt om en ny trampolin og en mand der så fjernsyn. De var nu kommet hjem og satte sig ned og hvilede ud. "Puha! Naller tur, hva?" "Jaer, Mørket var sgu stærkt idag..." Turen havde været en del indholdsrig men på grund af de mange nedture følte vores helte det ikke som en god tur. Den får 2 bøffer.