Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
insan_mulia_2000
Blog Tools
Edit your Blog
Build a Blog
View Profile
« November 2008 »
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Entries by Topic
All topics  «
Angelfire @ Lycos Control Centre
Angelfire Home
Build Zone
My Account
Webshell
You are not logged in. Log in
Tuesday, 7 February 2006

Mood:  lazy
Hmmm cek tak pi reja hari nihhh.... Malaih nak melayan staf tu. tadi cek tipon pejabat cek pun, dia dok cari cek. Apala dia nak buat ngan fotostate ic cek. Takkan nak framekan kotttt....


Dihantar oleh Azhar Ahmad at 6:11 PM WST
Post Comment | Permalink | Share This Post
Monday, 6 February 2006

Mood:  not sure
Hm..... ada benda besaq berlaku kat tempat chek reja hari nihhhh. Benda yang boleh membutakn orgs ema rasa hilang kepercayaan dan apa saja yang dok baik2. Pecah amanah.

Besaqkan bunyi dia. Cek tak kesahla kalu dia sorang ja kena, tapi dok kait dengan orang lain. Tu la tak patut. apa orang kat kepla hangguk!!!

Chek kenai staf nih dah lama dah, ada la dekat tiga pat tawun. Cek kenai dia nihhh, pasai cek tak tahan jadi fc kat satu kelab dulu. Yalah, cek tau cek bukanla, bodo sangat, grad gak ngan second upper degree. Tapi diorang takleh terima cek (kat kelab lama dulu) pesaipa? Pesai cek pointer tinggi. Pastu cek larila ka tempat nih, jumpa staff nih. Cek suka kat dia. Banyak benda cek bole kongsi dengan dia. Boleh kata apa saja yang cek nak bagitau dia dengaq. memang cek salute habih la apa yang treat cek.

Entah macammana nasib staf nihhh, minggu lepaih dia kena panggae dengan orang ataih. Kena soai siasat. Semuanya pasai duit. Masa ni sebenarnya cek dah tensen ngan staf ni. Cek digaji oleh Penagarah pejabat bukan dia. Adaka patut dia suruh cek tunaikan cek tunai RM 3000, pastu pi hantaq surat kat Pusat Kaunseling ngan HEP. Apa kejadahnya tu. Patutla Pengarah dok cakap cek macam despatch, pada hai reja cek dok godek komputer buat laman web.

Haritu dia dah mintak salinan degree check. Ceck tak kisahla, cek bukanla sesapa yang nak syak org yang cek percaya. Tapi cek mula risau dia dah mula mintak kat cek photostet ic. Apa kejadahnya dia dok mintak ic kat cek. Berbalik kepada masalah tadi, ia ada kesinambungannya. Cek tak taulah.

Masa satu program kat p***k, dia ada mintak pejabat keluaqkan duit RM 10000, ikut gomen punya prosedur, tak keluaqkan duit tu mesti kurang dari 5K. So, dia gunala nama sorang lagi staf nak keluaqkan duit tu. Last2 duit yang sorang lagi staf tu tak tau kemana pegi. Dia dahla tak pegi program tu. tak tau apa2. So, bila dah tadak duit 5K tu, dia pun terpaksalah bayaq 1K sebulan duit gaji dia. apa nak bagi makan kat anak bini dia? 2oo sebulan. Sian tui cek tgk. Tapi mmg tak patut staf yang satu lagi buat kat staf tu camtu.... Cek tengah marah.....


Dihantar oleh Azhar Ahmad at 12:01 AM WST
Post Comment | Permalink | Share This Post
Sunday, 5 February 2006

Mood:  lyrical
Seperti biasa bangun tidoq tengahari.... Nyaris cek dok kat UTM, kalu bantai dok kat umah, mampuih kena bisin ngan mak cek. Ada ka bangun lewt, sembahyang subuh tak. Dan sengakatan dengannya lahhh.... Tapi takpa, cek Subuh gajah, muahahahahahhaha

Hummmm.... pas dah masukkan baju dalam timba (nak basuh kunun) tiba2 duit silin tak dak. Apa punya mangkuk hayunla.... Dah tau nak basuh baju, simpanla duit silin tu banyak2. Senang nak basuh, dan menambahkan berat badan cek yang dah memang sedia berat tak hengatttt nihhhh. Muahahahahah

Pas dah rendam baju tu, apalagi, pi cari nasik la. Mampuih dok lapaq nihhhh. hishhh... apa apapun kontek Cken dulu. Lupalak nak bagitau. Cek dah join group fc nihhh lama dah. Dari sem 1 lagi, tapi sebenarnya, cek tak la pandai sangat. Cek memang ske kat cken nihhh, tapi cek tak tau nak cakap, last2 org lain dok tangkap dia. Dia pun percaya kat cek.... Hummm entahla cek tak taula nak buat lagu mana. Mungkin takdak rezeki. Tapi kengkadang cek dok teringat gak, pesaipa dia bulih tak kesah ngan cek. Dok cerita pasai tu pasai nih dan sebagainya.....

Ummmm tunggu punya tunggu, rhopenya dia tgh datang haid (cek ada satu kelebihan - dapat bau org yang datang haid ataupun tidak). Tu la yang lambat tuhhhh. Anyway, cek borak2la ngan dia. Macam? dok bincang, hat tu la, hat ni la.....

Malam ni ada Juara Lagu 2005. Hangpa tak tengok ka? Cek tengok kat internet ja.....


Dihantar oleh Azhar Ahmad at 7:16 PM WST
Updated: Sunday, 5 February 2006 7:26 PM WST
Post Comment | Permalink | Share This Post

Huimmmmmm, hari nihhhh berangin sakan kat JB. nak hujan kotttt. cek tak taula.... Kalu hujan baguih gak. Hari nih cek dok mengadap komputar ja. Baynyak reja cek tak siap lagi. Malam nih ada plak meeting ngan budak KMNS okey pa jadi fc....







Dihantar oleh Azhar Ahmad at 6:59 PM WST
Post Comment | Permalink | Share This Post
Friday, 3 February 2006

Mood:  chillin'
Ummmm, sepatutnya kalu UTM tak cuti, patutnya cek mengajaq kat Fakulti. Ajaq programming ja. Bukan ada pa pa pun. Jadi pagi nih cek tukaq program. Tak mengajaq, tapi dok siapkan reja untuk Gathering FDMC kat Johor. Agkhhh byk reja, tapi apa la bley cek buat. Memangla cek suka reja cam tu. Best. Pesaipala cek main komputar nih....


Petang tu, cek pi kelaih gamelan. Best dok ada. Hmmm bapak (cikgu cek la), ajaq benda baghu hari nih. Pa dia? Yaaaa lagu Timang Burung yang susah nak mampuih. Nyarisla kelas intensif. Dua org ja dok godek benda gamelan tu. Takpala, kre okeyla bagi cek. Anyway, cek blajaq benda nih ngan kawan cek, pembantu felo gak


Malam tu cek ada Meeting kat atas pokok. Takdala cek jadi tarzan ataupun monyet berbadan besaq, tapi cek pi anjung warisan kat JB nooooo. Best gakla, jumpa org yang dok pandai godey kamera. Seronok gak cek blajaq benda baru. Pas balik cek, ayares, pawaka (lupala nama penuh), ngan yusri, gi minum2 kat Ayub lagi. Hishhh mmg ayub nih tempat rasmi cek and the geng minum kottt. Takpala.......


Malam tu sebenarnya cek dok bincang pasai Gathering FMDC Johor. Okey pa. Hangpa yang tau jangan tak mai dah la......






(/div>


Dihantar oleh Azhar Ahmad at 12:01 AM WST
Updated: Sunday, 5 February 2006 7:03 PM WST
Post Comment | Permalink | Share This Post

Newer | Latest | Older