Intresseföreningen i Karlstad  

 

 

Nästa pubafton

Fredagen den 23 november kl 17.00

Senast uppdaterad : 2007-10-11

Du är besökare sen 2001-08-13

Powered by counter.bloke.com

Innehåll


Styrelsen

Ledamot
Helena Bäckström

Kassör
Niklas Jansson

Ledamot
Magnus Sundh

Ledamot
John Hellyer

Revisor
Olle Dahlström

Tillbaka till början

 

Historik

En varm sommardag 1987 tyckte några av oss att en kall dricka skulle smaka. Således köptes den första drickbacken in och försäljningen tog en rasande fart. Detta var inte nog för vissa, utan vi fick utöka sortimentet med godis och glass. För att få ordning på alla finanser bildades Knights Intresseförening. Nu när det fanns en förening fanns det ett skäl till att träffas och ta en öl och snacka lite med varandra och även med dom som inte satt på kontoret fick en chans att träffa sina arbetskamrater.

Tillbaka till början

Stadgar

Läs intresseföreningens stadgar

Aktiviteter

Vi har Pubafton fyra gånger om året då vi förut ha kört vår prestigefyllda tävling Caranmästerskapet. Från och med 2004 kommer vi att i stället ha temakvällar som även de kommer att innehålla tävlingsmoment av något slag. I juni brukar vi ordna en sommarfest för hela familjen. Utöver detta har vi aktiviteter av varierande slag. Exempel på vad vi gjort genom åren är Trivial Persuite Mästerskap, pimpeldag, bridgekurs, sykurs, badminton, innebandy, volleyboll, gocart, karaoke, Jeopardy, discobowling, Bodaborg, bordshockey, laserdome, strutfotboll, whisky-, drink- och ölprovning, rally med radiostyrd bil osv. Dessutom kan vi gympa eller träna styrketräning billigt: Köp ett träningskort, ta kvitto och lämna till Olle Dahlström på adm, så får du tillbaka hälften eller max 2.000:-. Även slalomåkning någon vinterkväll brukar vara aktuellt.

Pubkväll

Förra pubafton hade vi i samband med Karlstad Stadslopp
Efter att några tappra (Per, Niklo, Håkan och Magnus) sprungit och åkt inlines (Jimmy) samlades vi på kontoret. Vi grillade, i regnet, men käkade inomhus. Vi drack även lite öl och hade lite "sittande tipspromenad" som John snitsigt knåpat ihop. Temat var "Fjällberg och Munkfors". Vi ser fram emot uppföljaren.
Efter det fortsatte några som vanligt ut på lokal. Denna gång blev det Blue Moon Bar.

Kommande aktiviteter  

Preliminär tid kvar till nästa aktivitet!

 

Nästa fest - Pubafton

23 november kl 17.00. Vi kommer att träffas som vanligt på kontoret. Inbjudan skickas ut separat. Vinlotteri kör vi, så ta med en vinare så deltar du.

 


Kiosken

I kiosken finner du ett litet utbud av godis. Har du några egna förslag, kontakta någon i intresseföreningen.

 

Medlemskap

Alla anställda på Caran Karlstad bör vara med i intresseföreningen. Kontakta Olle Dahlström på adm så dras medlemsavgiften direkt på lönen. Avgiften är 25Kr/månad. Medlemsavgiften används inte bara till fester utan även då vi ger presenter till medarbetare som t.ex slutar, fyller jämna år eller gifter sig.

Vår förening är till för alla medlemmar/anställda och detta innebär att alla måste ställa upp och hjälpa till om så behövs.

Framför allt, var inte rädd för att komma med förslag på aktiviteter eller på verksamheten i övrigt. Vi skall göra vårt bästa och vara lyhörda.

Tillbaka till början

 


Bilder från tidigare träffar

2002
Sommarfesten 2002
med strutfotbollens alla 14 strutar
Midsommarlunch 2002
GLA-Release 020628
Gokart 020830

2003
Pubafton 21 mars
Veckoslutskonferens i Trysil

2004
Pubafton 16 maj, 22 augusti och 21 november
Sommarfesten

2005
Caranresan till Åre i april
Räkfrossa på bryggan
Ponnytrav på Färjestad med Paper Province

Bilder som inte finns länkade från denna sida ligger under G/Caran/Intresseföreningen/Foto.

Tillbaka till början

Websidor och länkar

Tillbaka till början
 

Vi vill jätte gärna höra från Er. Tyck till i gästboken, skicka ett mail eller snacka med oss i styrelsen.
´

Webmaster Helena Bäckström          Copyright Intresseföreningen Karlstad.