Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

 

 

 Начална страница                                                                       About me                                                                  English

Алтернативна Медицина / Енергийна Медицина / Холистична Медицина

 

 

 

 

Лечение на хора, животни и домашни любимци с универсална жизнена енергия

 

Таблетките УЛФЕ - нов, уникален и ефективен подход за холистично лечение, посредством таблетки, заредени с универсална жизнена енергия (рейки енергия)

 

 

Д-р Христо Караиванов, ветеринарен лекар, д.б.

 

ДОБРЕ ДОШЛИ

 

 

IMG_6935b.jpgЗа мен е удоволствие да ви представя един нов, уникален и ефективен начин за холистично лечение  на хора и животни, посредством таблетки, заредени с универсална жизнена енергия. Това е моята най-нова разработка в областта на използването на фините енергии за лечебни цели, която се базира на древна мъдрост и свръхмодерни технологии. Материята не е много лесна за възприемане, но аз съм убеден, че вие не сте попаднали на тази страница случайно и че ще намерите тук точно това, което търсите.

 

 

 

 

                                    

 

ТАБЛЕТКИ УЛФЕ 

Лечебната мощ на вселената

Захарни таблетки, заредени

 с универсална жизнена енергия (рейки енергия)

 

IMG_3914a.jpg

 

 

за постигане на холистично здраве

при хора и животни

 

 

 

Основни характеристики:

·        Невероятен целебен потенциал

·         Отстранява енергийните блокажи на духовно, умствено, емоционално и физическо ниво

·         Възстановява естествената циркулация на универсална жизнена енергия

·         Възстановява естествената способност на организма да поддържа оптимално здраве

·         Възвръща цялостта на организма

·         Възстановява баланса, хармонията и здравето

·         Повишава виталитета

 

 

 

 

Таблетки УЛФЕопаковка 40 ± 1 таблетки

 Цена: 22.22 € *

Цената включва доставка до всяка точка на света

ПОРЪЧКА чрез PAYPAL

 

*При директна поръчка за България цената

с включена доставка по пощата с наложен платеж е 33.00 лв.

 При поръчка на повече от един флакон, първият е на цена

от 33.00 лв, а всеки следващ  е по 22.00 лв.

В момента няма наличност !
Една чудесна алтернатива на таблетките УЛФЕ
можете да откриете ТУК (вж. комбинация 1)

 

                                                               

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТАБЛЕТКИТЕ УЛФЕ

Това са таблетки от захароза (обикновена захар) или лактоза (млечна захар), които са заредени с универсална жизнена енергия в концентрирана форма. УЛФЕ е транскрипция на български на ULFE, което e съкращение на  английския еквивалент на универсална жизнена енергия” - Universal Live Force Energy. Таблетките УЛФЕ са направени с помощта на модерна технология и са предназначени да доставят на нуждаещия се допълнително количество животворна енергия, притежаваща необозрим целебен потенциал. Енергийните таблетки УЛФЕ предлагат един нов, уникален и ефективен начин на лечение с универсална жизнена енергия, като алтернатива на традиционния подход, при който живителната сила се приема от Първоизточника и се излъчва към пациента чрез ръцете на опитен лечител. Лечението с универсална енергия е абсолютно безопасно и спокойно може да се прилага на жени (вкл. бремени), мъже и деца (даже бебета), без оглед на тяхното физиологично и здравословно състояние. Универсалната жизнена енергия може успешно да се прилага също и на животни (кучета, котки, коне и други домашни любимци), растения и всякакви други живи същества. Заредените с универсална енергия таблетки действат според специфичните нужди на пациента и могат да бъдат полезни при лечението на всякакви душевни, психически, емоционални и физически заболявания (акутни или хронични). Таблетките УЛФЕ може да се прилагат като самостоятелна терапия или като допълнение към която и да е друга конвенционална или алтернативна терапия.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА УНИВЕРСАЛНАТА ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ

Универсалната жизнена енергия е онази невидимата сила, която вдъхва живот на всяко живо същество. Това е енергията, която тече през всяко живо създание. Това е могъщата сила, която поддържа живота и вселената като цяло. Това е жизнената сила, която храни органите, тъканите и клетките на тялото и поддържа тяхната функция. Никое живо същество не може да съществува без непрекъснат приток на универсална жизнена сила. Универсалната жизнена енергия е навсякъде. Тя пронизва цялата вселена и реалност. Няма място или предмет във вселената, където да липсва тази енергия, и където да не се наблюдава нейното въздействие. Нейният източник е неизчерпаем. Универсалната жизнена енергия е невидимата сила, която осъществява връзка ни с Първоизточника и цялата Вселена. Още от древни времена, много култури са вярвали в съществуването на универсална жизнена енергия и в нейната изключителна важност за поддържане живота на всички живи същества. Тази енергия е наричана през вековете с много имена: прана, мана, рейки, Ки, Чи, пневма, магнетизъм, од, оргон, тахион, биоенергетична плазма, безусловна божествена любов и др. Жизнената енергия тече през аурата (финото енергийно тяло) и през физическото тяло по енергийните пътища (чакри, меридиани и надиси). Тази енергия е отговорна за нашето здраве и добро самочувствие. Когато жизнената енергия циркулира безпрепятствено, хората са здрави, щастливи, в хармония със себе си и вселената и във връзка на енергийно ниво с всички други. Колкото повече жизнена енергия облива и подхранва тялото, толкова по-здрав е индивидът. Ако протичането на жизнена енергия през аурата или енергийните канали на тялото бъде забавено, затруднено, дизбалансирано или нарушено по какъвто и да е друг начин, настъпва нарушаване на жизнените функции на органите и клетките и не след дълго започват да се появяват проблеми на умствено, емоционално или физическо ниво. Отстраняването на енергийните блокади е истинското решение на всеки здравословен проблем.

Съществуват много и най-различни системи за енергийно лечение, които са били създадени интуитивно или съзнателно от различните култури през хилядолетията човешка история и всички те имат една и съща цел – възстановяването на нормалната циркулация на жизнена енергия. Сред най-ефективните целебни подходи са тези, основаващи се на прилагането на самата универсална жизнена енергия като терапевтично средство. Рейки техниката е един от най-популярните енергийни лечебни подходи, които се основават на целебното действие на универсалната жизнена сила. Традиционният начин на лечение с универсална енергия се състои в насочването на жизнена енергия от Първоизточника, чрез ръцете на опитен енергиен лечител, директно към тялото на пациента, непосредствено или от разстояние, като по този начин се заобикаля проблемния участък от енергийната система на пациента. Терапията чрез заредени с универсална жизнена енергия захарни таблетки, представлява една уникална и ефективна форма на лечение, която неминуемо ще улесни практическото използване на универсалната жизнена сила като целебно средство. Таблетките УЛФЕ, на практика, са нов начин на прилагане на едно старо и изпитано лечебно средство.   

Съществуването на универсална жизнена сила вече е научно потвърдено от академичната наука и в наши дни лечението със жизнена енергия, най-вече под формата на рейки лечение, се практикува в хиляди болници по света като допълваща терапия.

 

ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ТАБЛЕТКИТЕ УЛФЕ

Заредените с универсална жизнена енергия таблетки имат универсално действие и могат да се прилагат при всякакви здравословни проблеми при хора и животни, без значение на възраст, физиологично и здравословно състояние.

КАК ДЕЙСТВАТ ТАБЛЕТКИТЕ УЛФЕ?

Таблетките УЛФЕ зареждат тялото с допълнително количество животворна енергия. Тази жизнена сила притежава безграничен целебен потенциал и може да донесе позитивни промени при лечението на всякакви физически, емоционални, умствени и душевни страдания и заболявания. Универсалната жизнена енергия не лекува директно самото заболяване. По-скоро енергията локализира и отстранява енергийните блокади в енергийната система на пациента, които са коренната причина на всяко едно заболяване, като по този начин възстановява естественото и здравословно протичане на жизнената сила от Първоизточника през енергийното и физическо тяло на пациента. Универсалната жизнена енергия е жива сила. Тя е интелигентна. Тя притежава разум. Тя е самият космически разум и има уникалната способност да се адаптира и действа според конкретните нужди на пациента. Тази енергия сама преценява къде точно има нужда да действа и по какъв начин. Жизнената енергия може да лекува на всички нива – физическо, емоционално, умствено и духовно и винаги третира първопричината на здравословния проблем, а не следствията. Универсалната жизнена енергия може еднакво успешно да лекува хора, животни, растения и всичко друго живо.

 

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ЛЕЧЕНИЕТО С ТАБЛЕТКИТЕ УЛФЕ ДА ИМА НЕГАТИВНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ПАЦИЕНТА?

Таблетките УЛФЕ не съдържат нищо друго освен чиста универсална жизнена енергия, която е заредена върху носеща субстанция от млечна захар (лактоза) или обикновена захар (захароза). Самите захарни таблетки са фабрично изготвени от фармацевтични фирми, при спазване на всички стандарти и изисквания. Универсалната жизнената енергия е най-чистата от всички целебни вибрации. Тя е надарена с безгранична интелигентност и не може никога да навреди, тъй като перфектно знае какво да направи и как да го направи. Тази целебна сила много фино възстановява нормалната циркулация на витална енергия и възвръща здравето и доброто самочувствие на пациента по един интелигентен, любящ и грижовен начин. Предозиране не е възможно, тъй като целебната жизнена сила знае точно колко целебна енергия е необходима и въздейства на пациента с оптималното количество.  Универсалната жизнена енергия не може никога да навреди, тъй като тя винаги действа за висшето благо и добро на пациента и в съгласие с неговата духовно същност и мисия. Универсалната жизнена сила е естествена целебна енергия, която действа в хармония с всички други форми на лечение (алтернативни или конвенционални), не предизвиква нежелани странични реакция и няма контраиндикации. Жизнената енергия е абсолютно безопасна и може спокойно да се прилага при жени (включително бременни), мъже и деца (даже бебета). Жизнената енергия може да се прилага успешно и при лечението на животни (кучета, котки, коне и всякакви домашни любимци).

 

ПРЕДИМСТВА НА ЛЕЧЕНИЕТО С ТАБЛЕТКИТЕ УЛФЕ, В СРАВНЕНИЕ С ТРАДИЦИОННИТЕ ФОРМИ НА ЛЕЧЕНИЕ С УНИВЕРСАЛНА ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ

·        Бързо и лесно приложение

·        Винаги могат да бъдат под ръка, когато са ни нужни

·        Независимост от енергиен лечител

·        Правят лечението с универсална енергия по-достъпно и по-широко приложимо

·        Предлагат ефикасно лечение на изключително изгодна цена, в сравнение с другите алтернативни форми на лечение

 

 КАКВИ СА ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ПРЕПАРАТА УЛФЕ

Препаратът УЛФЕ има огромен целебен потенциал и може да се окаже вярното решение за справяне с изключително широк кръг здравни проблеми. По-долу, за ориентация, са изброени част от възможните му целебни въздействия:

 

-          На духовно, умствено, емоционално и етерно ниво:

·        Отстранява енергийните блокади, като по този начин, възстановява естествената циркулация на виталната жизнена енергия в тялото

·        Възстановява естествената способност на тялото да поддържа здравето

·        Възстановява естествената цялост, баланс и хармония на тялото

·        Изчиства енергийното поле от енергийни същности, импланти, негативни мисъл-форми и негативни емоции -  гняв, страх, мания, тъга, ревност, завист и др.

·        Повишава честотата на вибрация на тялото

·        Помага за изграждането и поддържането на по-позитивно отношение към живота 

·        Предизвиква състояние на душевен покой и блаженство

·        Подпомага духовното израстване на индивида

·        Спомага за отстраняване на онези негативни емоционални и психически състояния, които влияят неблагоприятно върху здравето, като:  емоционална болка, умора, тревожност, отчаяние, променливо настроение, зависимости, депресия, психични отклонения и др.

·        Подпомага за освобождаването от емоционален стрес и за отстраняването от негативните последствия от стреса

·        Повишава енергийното ниво и чувството на оптимизъм

·        Предизвиква позитивни промени във всички аспекти на живота (кариера, дом, семейство, личностни взаимоотношения, начин на живот)

 

-          На физическо ниво:

·        Подобрява цялостното здравословно състояние

·        Повишава виталитета и забавя процесите на стареене

·        Укрепва имунната система

·        Балансира ендокринната система

·        Подобрява метаболизма

·        Възстановява нарушенията в ДНК

·        Регулира кръвното налягане

·        Подпомага самоочистването на тялото от токсини и отрови

·        Намалява негативните последствия от лъчетерапия и химиотерапия

·        Подпомага за намаляване на мускулното напрежение на тялото

·        Предизвиква обща релаксация и може да помогне при безсъние

·        Помага за облекчаване на физическата болка и дискомфорт в резултат от травма или страдание.

·        Ускорява възстановяването след травми или заболявания

·        Ускорява възстановяването след операция

·        Подпомага лечението на:

-          остри заболявания (като наранявания, счупени кости, настинки, грип, инфекции и т.н.)

-          хронични проблеми (като множествена склероза, сърдечни болести, рак, Паркинсон, диабет, артрит, болки в гърба, мигрена, главоболие, безплодие, импотентност, астма, алергии, екземи, кожни заболявания и т.н.)

-          зависимости (наркотици, алкохол и т.н.)

·        Може да намали страданието и да вдъхне сили и кураж на пациенти, кармично обременени с тежки заболявания и недъзи.

 

ТРЕТИРАНЕ НА ЖИВОТНИ С ТАБЛЕТКИ УЛФЕ

Традиционно използвана за лечение на хора, универсалната жизнена енергия става все по-популярна, като холистично енергийно средство за лечение и при животните (кучета, котки, коне, домашни любимци и др.), най-вече под формата на рейки терапия. Животните са изключително възприемчиви към въздействието на тази целебна енергия. При тях резултатите много често настъпват по-бързо и по-осезателно в сравнение с хората, тъй като те не носят такъв негативен емоционален и енергиен „багаж”, както често се случва при техните стопани. Освен това, те приемат целебната жизнена енергия безусловно и без никакви предубеждения. При лечение на акутни състояния, не рядко при животните могат да се забележат признаци на подобрение само няколко секунди след първия прием. При животните, таблетките УЛФЕ могат да бъдат една чудесна и достъпна алтернатива не само на традиционните системи на енергийно лечение, но и на всякакви други алтернативни методи.

При здрави животни третирането с таблетките УЛФЕ помага за поддържане на тяхното здраве, повишава издръжливостта, улеснява релаксацията и засилва емоционалното усещане за мир и задоволство.

При животни, които са болни, третирането с таблетки УЛФЕ представлява ефективен метод за лечение на всякакви заболявания и здравословни проблеми: емоционални, поведенчески и физическиакутни или хронични. Няма заболяване, за което може да се каже, че универсалната жизнена енергия е безсилна. Жизнената енергия е много ефективно средство за намаляване на стреса, на който са подложени домашните животни и любимци по ред причини - живеене в неестествена за тях среда, абсорбиране на негативните енергии и емоции в дома, където живеят в опит да предпазят от вредното им въздействие своите стопани. 

При животни, които са в края на своя жизнен път, третирането с универсална енергия е идеално средство, което облекчава болката, страданието и страха, носи успокоение и улеснява процеса на прехода.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА

Независимо че в някои случаи ефектът настъпва след 1 – 2 приема (особено при акутни заболявания), някои състояния изискват по-продължително лечение, за постигане и затвърждаване на желания терапевтичен резултат. 

·        С терапевтична цел:

При спешни случаи:  Първоначално 3 пъти по една таблетка през 1 час интервал, след това 2 пъти по 1 таблетка през 2-3 часа интервал.

При остри случаи: 3 - 4 пъти дневно по 1 таблетка в продължение на 1-2 дни.

При хронични случаи: Първоначално 2 пъти дневно по 1 таблетка, в продължение на 3-4 дни, след това по 1 таблетка дневно, докато се постигне ефект.

·        За поддържане на здравето: Първоначално по една таблетка дневно в продължение на 3 – 4 дни, след това поддържаща доза от една таблетка седмично или през седмица. При необходимост дозата може да се увеличи на една таблетка дневно.

·        При възрастни индивиди: Първоначално по една таблетка дневно в продължение на 3 – 4 дни, след това поддържаща доза от една таблетка седмично или през седмица. При необходимост, таблетките може да се вземат и по често.

·        За животни към края на своя жизнен път: Една таблетка дневно в продължение на седмица, след това по една таблетка през ден, докато е необходимо.

Дозата не зависи от телесната маса на пациента.  УЛФЕ таблетките са абсолютно безопасни и предозиране с нежелани последствия изобщо не е възможно, тъй като универсалната жизнена енергия винаги знае колко целебна енергия е необходима и въздейства с необходимото количество. Предложената по-горе дозировка е ориентировъчна. Вие можете да спокойно да адаптирате дозата според конкретните нужди на пациента. Честотата на приемите е от особена важност за успеха. По-добре е препаратът да се взема по-често, отколкото приемите да са недостатъчни. Доверете се на вашата интуиция – тя ще ви подскаже оптималната доза.

КАК ДА СЕ ВЗЕМАТ ТАЛЕТКИТЕ УЛФЕ

Таблетките УЛФЕ трябва да се приемат минимум 15 минути преди или след хранене или пиене. Таблетките се поставят под езика и се смучат, докато се разтопят. Когато се дават на деца, бебета или животни, таблетките могат да разтрошават и да се изсипват под или над езика. Таблетките запазват ефективност и когато се глътнат директно.

 

СЪЧЕТАВАНЕ С ДРУГИ МЕДИКАМЕНТИ

Терапията с УЛФЕ таблетките, въпреки че сама по себе си е с достатъчна терапевтична сила, за да се използва самостоятелно, може да бъде едно прекрасно и безопасно допълнение, към всяко конвенционално или алтернативно лечение (Китайска медицина, иглотерапия, хомеопатия, ароматерапия, цветотерапия с есенциите на д-р Бах, кристали, фитотерапия и много други). Ако в момента успоредно с УЛФЕ вземате някакъв друг медикамент или медикаменти, вие трябва периодично да преценявате дали не е намаляла необходимостта от този или тези медикаменти, в случай че вашето здраве започне да се възстановява.

 

КАК ДА СЕ СЪХРАНЯВАТ ТАБЛЕТКИТЕ УЛФЕ

·        Да се съхраняват при температура до 25°C.

·        Да не се използват след посочения върху етикета срок на годност.  

·        Да не се съхраняват в непосредствена близост до източници на силни електромагнитни полета (монитори, телевизори, микровълнови печки и др.)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

·        Какво съдържат таблетките УЛФЕ

Таблетките УЛФЕ са приготвени от захароза (обикновена захар) или лактоза (млечна захар) или комбинация от двете и не съдържат нищо друго, освен чиста универсална жизнена енергия, заредена върху захарната субстанцията.  Ако имате непоносимост към лактоза, избягвайте вземането на таблетки УЛФЕ. При специална поръчка, универсалната жизнена енергия може да се зареди и върху незахарни таблетки приготвени от ксилитол.

·        Как изглеждат таблетките УЛФЕ и какво съдържа опаковката

Таблетките УЛФЕ представляват бели захарни таблетки, с диаметър 6mm, и имат сладникав вкус (могат да се предложат и под формата на гранули 3 или 4 mm в диаметър). УЛФЕ таблетките се предлагат в кафяви стъклени флакони (amber glass) от 5ml/4g, съдържащи 40±1 таблетки.

 

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ

Нито традиционната медицина, нито която и да било алтернативна система на лечение, могат да дадат гаранция за успешно лечение. Независимо че лечението с универсална жизнена енергия е доказало през хилядолетията своята висока лечебна ефективност при лечението на всякакви заболявания, включително и такива, които се считат от официалната медицина за нелечими, резултатите не винаги са положителни. При всички случаи обаче, пациента получава най-добрата помощ, която е възможна в момента. Както при почти всички холистични системи на лечение, успехът от лечението с таблетките УЛФЕ, зависи преди всичко, от степента на мотивация и от съзнателното или подсъзнателно желание и готовност на пациента да приеме благодатното въздействие на целебната енергия и да постигне изцеление в конкретния момент. Единствената гаранция, която все пак мога да дам е, че таблетките УЛФЕ са направени с много любов, съдържат любов (безусловна любов е едно от имената на универсалната жизнена сила), и че те наистина работят по един любящ и грижовен начин.

 

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 

Tаблетките УЛФЕ не са предназначени да заместят необходимостта от медицинска или ветеринарно-медицинска помощ. При нужда непременно потърсете компетентна лекарска помощ.

 

 

С благодарност бих приел всеки ваш коментар или впечатление, което бихте желали да споделите.

 

Обратна връзка!

 

 

Натиснете тук, ако желаете да поръчате чрез системата за интернет разплащане

PayPal


За България можете да поръчате и директно.


Цена 33.00 лв за опаковка, с включена доставка с наложен платеж по пощата

или до най-близкия офис на Еконт Експрес.

При поръчка на повече от един флакон, първият е на цена

от 33.00 лв, а всеки следващ  е по 22.00 лв.
 

В момента няма наличност ! 

Една чудесна алтернатива на таблетките УЛФЕ
можете да откриете ТУК (вж. комбинация 1)

 

 

Начало на страницата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AddFreeStats.com Free Web Stats!