Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

д-р Христо Караиванов, ветеринарен лекар, д.б.
алтернативн
и решения в медицина


контакт

 

---

 

 

 

 

Алтернативни подходи в медицината, съчетаващи древна мъдрост, модерно мислене и авангардни технологии

 

 

 

„Няма неестествени или свръхестествени феномени,

само много голяма празнина в нашето познание за това, кое е естествено...

Трябва да се стремим да запълним тази празнина.”


Едгар Митчел, астронавт

 

 

 

 

Добре дошли!

 

 

 

IMG_6935b.jpgРадвам се на вашето посещение, защото съм убеден, че не сте попаднали случайно на тази страница. Ако вие сте тук, това почти сигурно означава, че ние с вас имаме някои общи интереси. За мен е удоволствие да ви предоставя кратка информация за  някои алтернативни подходи в медицината, на които съм посветил голяма част от своето време. Ще се радвам много, ако времето ви не е било загубено напразно и всеки е открил за себе си по нещо интересно и полезно.

 

 

*    Терапия с есенциите от цветя на д-р Бах

Лечение на емоционални и поведенчески проблеми при домашните любимци с есенциите от цветя на д-р Бах (методите при хора и животни  са аналогични).

 

*      Холистична ароматерапия

Лечение със специално подбрани етерични масла, използвани още от дълбока древност и доказали през хилядолетията по безспорен начин своята ненадмината терапевтична мощ при лечениетона всякакви заболявания, включително и такива, срещу които, съвременната медицина енапълно безпомощна или изключително затруднена, като туморни, ракови и автоимунни заболявания (мултиплена склероза, Паркинсон и др.), упорити гъбични, вирусни и бактериални инфекции и много други.

     

*    Лечение с тъканни (клетъчни) соли на д-р Шюслер

 

*    Ветеринарна хомеопатия

 

*    Комбинирано алтернативно или допълващо лечение

Комбинирана терапия с лекарствени комбинации, включващи енергийни лекарства от различни модалности (cоли на д-р Шюслер, есенции от цветя на д-р Бах и хомеопатични препарати).

 

*    Електронна хомеопатия

Уникална технология позволява с помощта на хомеопатични потентайзери да се направят напълно идентични копия на всякакви хомеопатични и други енергийни лекарствени средства.

     

*    Лечение с универсална жизнена енергия (рейки енергия)

Нов и уникален начин за природно, холистично лечение на хора, животни и домашни любимци чрез енергийни таблетки, заредени с универсална жизнена енергия (таблетки ULFE).    

 

 

 

Безплатна имейл консултация с д-р Караиванов

 

 

http://iglesiaelfaroinc.org/blue-email-button_6b9j.gif

 

Ако търсите алтернативно решение на конкретен здравословен проблем, който официалната медицина счита за нелечим или труднолечим и се затруднявате сами да намерите верния подход, можете да направите безплатна имейл консултация, като изпратите информация за пациента (вид, име, пол, порода, възраст), диагноза, история на заболяването, направени изследвания, проведено лечение, резултат от лечението и състояние в момента.  В най-кратки срокове д-р Караиванов ще се свърже с вас за да ви информира дали би могъл да предложи някакво надеждно алтернативно или допълващо решение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AddFreeStats

 

 

 

Dr. Karaivanov’s CV

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Обява: Продава парцел в гр. Чепеларе

 

 

 

 

 

 

AddFreeStats