Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Skyddsvakt vid fingerat skyddsobjekt. Kan du se den andra vakten som finns på bilden någonstans. Kurschef för GB-vakt beskriver för en grupp ur Lomosskolan hur det fungerar vid ett skyddsobjekt. Jag skjuter in min AK5. Hon är säker gamla Bettan =) Fotografering förbjuden. jag till höger och Magnus till vänster.
Träning på hur man ska agera vid ID-kontroll vid mobiliseringsplats Hmm stämmer verkligen den killens papper. Larsson råkade visst slänga sitt ID i vattenpölen =) Vaktpost vid mobiliseringsplats. Som sagt kolla att alla handlingar stämmer.
Jag och Ask har skarp bevakning av vapen. Jag, Söderberg och Roija vaktar TP84 Hercules på Arlanda Jag, Söderberg och Roija vaktar TP84 Hercules på Arlanda Viggen inför landning
Denna bild är jag VÄLDIGT nöjd med. Det verkar gå bra hittils. Kunde inte låta bli att ta en bild på det ställe som STABEN åt sin lunch och middag VARJE dag under övningen medans vi som låg ute i fält fick käka guldburk. Vakterna får äntligen slappna av lite efter övningen på Gotland. Roija ser nöjd ut efter att ha fått lite glass av husse.
Äntligen kommer Hercan som ska ta oss tillbaka till F16 Hercan taxar in. Överflygning av en rote JA37 VIGGEN på Gotland. Flygbild över en liten bit av Gotland Fortafarande över Gotland
Stockholm Visitation av fordon. Fordonskontroll.