Ceritanya macam ni: Aku bekerja dalam bidang IT, iaitu sebagai System Analyst di sebuah 'software house, jadi aku selalu dapat assignment untuk project ditempat customer yang membeli software dari company ini. Aku telah ditugaskan untuk bekerja di sebuah company pelaburan kewangan di KL, untuk membuat system design dan system development untuk company tersebut. Dah hampir dua tahun aku berada disitu bersama-sama dengan staff aku yang lain, maklumlah project besar katakan. Aku ni kuli aje. Di syarikat tersebut memang nyata perbezaan staffnya kerana lebih ramai kaum wanita daripada kaum lelaki, tahu sajalah semua boss-boss termasuk yang empunya syarikat adalah wanita, jadi syarikat ini di monopoli oleh wanita. Nak jadi cerita stahun yang lalu, aku selalu berurusan dengan seorang boss di satu department, itu tak menjadi hal. Tapi yang ianya aku suka sebab secretarynya memang chun (Perempuan keturunan Cina). Oleh kerana selalu sangat buat appointment dengan bossnya, aku pun try nak buat appoinment dengan secretary ni pulak. Dan kami pun jadilah berdatinglah satu hari tu, tapi bukan berdua ramai-ramai (ini jenis dating zaman sekarang) bila dah pergi tengok wayang dan makan-makan. Aku pun dah syok dengan awek Cina ni (nama aku tak boleh sebut... ISA nanti) sebab dia manja dan pandai mengambil hati, rasa macam nak buat bini pulak. (kalau dapat aku dapat dua pahala 1.Mendirikan masjid,2-mengislamkan orang kafir) Masa buat activity tu pun mata aku tak lepas lari dari melihat dada dan bontot awek Cina ni. Tahu ajelah pakai t-shirt yang agak nipis boleh nampak jelas coli dan bentuk buah dadanya yang bulat tu. Tapi bila sampai masa nak balik, ada masalah kerana semua kawan-kawan yang ada kereta tak pergi ketempat yang awek Cina ni duduk. Jadi terpaksalah aku menghantarnya kerumah. Awek ni duduk kat apartment dengan kakak-kakaknya, tapi mereka semua dah balik kampung kat Penang. So dia tinggal sorang aje malam tu. Aku hantar dia sampai pintu appartment, tapi dia suruh masuk pulak minum dulu, bila dia dah siapkan air minum (sedap jugak awek ni buat air), dia pun pergi mandi. Aku pun apalagi, layan videolah. tengah syok duduk kat sofa, tiba-tiba awek yang baru lepas mandi ni datang kat aku, tanya "nak balik ke nak tidur sini" (dalam bahasa Inggris) sebab katanya masa dia dah habis mandi tadi dia tengok aku dah tertidur, maklum ajalah dah pukul 2.30 pagi. Lamanya awek ni mandi. Membasuh agaknya. Sambil tu aku rasa macam hilang ngantuk pun ada bila tengok awek Cina ni berkemban dengan towel aje boleh tahan jugak body dia ni, wau putih melepak. (budak aku pun dah terjaga sikit) Jadi aku pun apa lagi (dah mengantuk sangat tak tolak tawaran dah), maka dia pun suruh aku mandi dan tukar pakai seluar pendek (orang Cina tak simpan kain sarung). Maka aku pun dengan mata tertutup terus berjalan sambil ditonton tangan oleh awek Cina tu, wau lembutnya tangan dia, tahu ajelah kerja secretary. Bila sampai kat bilik maka aku pun apa lagi terus buka baju, seluar dan seluar dalam, macam bilik sendiri pulak. Masa aku nak ambil seluar pendek yang diletakkan diatas katil, tiba-tiba aku terasa dipeluk dari belakang, sambil tangan awek Cina tu meraba 'adik aku' , wah terkejut aku, nasib baik aku tak belasah (selalunya kalau kawan aku buat macam tu aku dah melatah dah, ada yang kena sepak). Apa lagi 'adik' aku terus terjaga dari tidurnya bila terasa kehaangatan dan kelembutan tangan awek Cina ni. Maka aku pun berpusing sambil, kata "Kenapa ni...", Awek Cina tu jawab sebenarnya dia memang dah lama suka kat aku jadi apa salahnya. Aku pun apa lagi , pucuk di cita ulam mendatang, Terus aku londehkan towel yang dipakainya. Wah ( berapa banyak wah lah....) putihnya badannya, buah dadanya masih bulat, tahu ajelah diani rajin pergi 'gym',bontotnya tegang, bulu cipapnya nya pulak dah dicukur, wau cantiknya dan mengancamnya.... Wah-wah tak rugi aku belanja besar malam ni. Hilang mengantuk, aku terus peluk dia dan tumbangkan atas katil dalam bilik tu, sambil mencium pipinya dan mengosok-gosok belakangnya. aku cium dengan perlahan tengkuk awek Cina tu. Dia mengerang kenikmatan perlahan, "hmmm…." Dan punggungnya digoyang. Aku mula meraba-raba badan awek Cina ni dengan lebih jauh lagi, dan apalagi kalau tak raba tetek. Kedua-dua putingnya pun dah tegang (macam pemadam pencil yang kat bontot pencil tu) Wah...best betul tetek dia ni , walaupun saiznya sederhana besara tapi keras dab tegang betul...Sambil aku menguli, meramas dan menggentel tetek awek ni, tangan kiri ku pula mula meraba cipanya, wah...dah memang basah pun. (Bilik yang ada air-con tu aku rasa dah jadi panas). Kemudaian aku gunakan pula mulut dan lidah ku untuk mengihisap tetek dan puting awek tu...wah...best betul...sedap memang sedap...( aku memang suka dengan tetek pun...) Awek Cina tu pulak respond baik. Masa aku menghisap tetek nya diurut-urutnya belakang aku , kemudian peha dan terus meraba-raba 'adik' aku, sambil kami bercium (french Kiss, german kiss, semua kami buat) wah...sedapnya tak terkira...itu baru pakai tangan...kalau masuk pantat dia memang lagi sedap...setelah beberapa kali 'adik' aku diurutnya.dia mula melepaskan mulutmya dari mulut aku. dan mula mecium dagu, leher terus kebawah...dada perut dan akhirnya mecium-cium 'adik' aku, sambil tak berhenti-henti mengerang " ahhhhhhmhhhhhhh hnnnsssssttt....macam tulah lebih kurang bunyinya.. Awek Cina tu suruh aku basuh dulu 'adik' aku sebelum dia beri kesedapan yang lebih lagi, maka setelah siap daku membasuh 'adik' aku. Masa basuh tu pun awek cina tu tolong basuh, rasa macam melancap pulak. Wah...terer jugak awek Cina ni...aku pun tanya dia ...dah ada experience ke sebelum ni dia jawab...tengok video aje ( entah iya ke tidak ni... ah lantak lah )Aku rasa macam nak terpancut bila dia mula masukkan 'adik' aku kedalam mulut nya. Sambil tu aku pusingkan badannya supaya kami jadi posisi 69. Wah... aku pun mula menjilat cipap awek Cina tadi...huiii panas dan suam aje rasanya...sedap tak terkata... Setelah lama menjilat cipap awek tu ( muka aku dah basah dengan air mazi awek tu) awek cina tu tiba-tiba mengerang dengan kuat 'i am coming, i am coming..i am coming..." kata nya sambil mengulum kuat adik ku dan terangkat-angkat ponggongnya,kerana klimax, aku pun rasa macam dah tak tahan lagi kerana kuluman dan hisapan awek tu bukan main lagi hebatnya. Awek Cina tu bangun dan melepaskan 'adik' ku dari mulutnya, sambil memberitahu aku bahawa dia dah dua kali klimax dari mula tadi, kalau aku klimax nanti rugai pulak tak dapat cipap. So, sudah sampai masanya untuk aku melayari bahtera yang sememangnya aku idamkan tu. Terus aku cium awek Cina ni beberapa kali, sebelum aku baring kan dia dikatil. AKu mula mengangkangkan kakinya sambil dia memejamkan matanya ( kenapa ...aku pun tak tahu) bila tersentuh saja kepala 'adik' ku dengan cipap dia yang dah terlalu basah tu..., aku terasa wah...sedapnya, apalgi kalau masuk, maka dengan perlahan aku memasukkan 'adik' ku yang memang sudah tidak sabar-sabar lagi untuk mencapai kepuasan. Maka berlakulah sorong-tarik sedap antara aku dengan awek Cina tu, wah memang betul dia ni masih dara kerana agak susah jugak masa aku nak masukkan tadi, dia pun bukan main lagi mengerangnya sambil muka berkerut menahan sakit, kau pujuk dia dengan mengatakan bahawa sakit sekejap aje, nanati sedap pulak.Tapi dengan bantuan 'minyak pelincir' yang memang banyak tu , tak ada masalah. Setelah beberapa sorong tarik-sorongtarik tu berlaku, Awek Cina tu mencadangkan aku supaya menukar posisi yang lain pula. Maka aku pun mencabutlah 'adik' ku untuk seketika. Dia menyuruh aku berdiri dihujung katil sambil awek Cina ni baring, kakinya diangkat dan disangkutkan dibahuku, bile sudah sedia aku pun memasukkan semula 'adik' ku kedalam ciapap awek cina ni, wah memanag sedap betul posisi macam ni, walaupun aku beridiri, apalagi aku pun mulak berkayauh dengan agak laju kerana sudah terasa air mani nak keluar. Setelah beberapa kali berkayuh, aku terus mecabut 'adik' ku dah terpancutlah air maniku, tepat keatas tetek awek Cina tu. ( tepat pukul 4 pagi) Wah memenag hebat...betul dia ni...walaupun masih dara... (banyak melajar agaknya..tapi praktikal tak ada.) sebab masa aku mengelap cipanya dengan tissu paper aku nampak yang tisu paper tu ada awrna merah ( darah dara lah tu.) Kami pun terus tidur kerana kepenatan yang menyadapkan, dan esok paginya kami bersarapan dengan sex dahulu sebelum besarapan dengan teh tarik dan nasi lemak, kerana 'nasi lemak' awek ni memang best...aku memanmg suka...( aku rasa lebih hebat lagi seperti apa yang kami buat malam tadi, tapi pagi tu aku pancut dalam sebab awek Cina dah makan pil 'anti-pregnancy' kepunyaan kakaknya.) Kalau tak silap aku hari sabtu tu aje empat kali kami bersetubuh, cuma keluar dari appartment tu untuk makan aje. Jadi sampai sekarang aku masih lagi dengan awek tu, dan boleh dikatakan tiap-tiap malam minggu aku akan tidur dirumah awek tu, sebab kakak-kakaknya tak kisah, silap-silap kakak dia pun aku balun jugak, tapi aku sayangkan awek tu.
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!