Doping
Hem     Historia     Antidoping     Ursprung     Lagar    Dopingkontroller     Kännetecken     Preparat    Undersökning    Projektarbete    Kontakta

 

 


Välkommen!
Denna hemsida innehåller ett projektarbete på 100 gymnasiepoäng om doping. Jag har valt att skriva om detta på grund av att det är ett väldigt aktuellt och viktigt ämne. Doping är ett ämne som under de senaste århundradet berört såväl idrotten som samhället i stort, ämnet innehåller allt från etik till statistik kring den ökande brottsligheten. Oavsett vad som står i världens alla lagböcker så är doping fusk och på intet sätt allmänt accepterat.
Riksidrottsförbundets antidopingpolicy är i detta avseende klockrent: "Allt bruk av dopingmedel är oacceptabelt. Inget idrottsresultat är så värdefullt att bruk av dopingmedel kan försvaras."

På denna sida kan du finna huvuddelen i mitt arbete, all fakta baseras på mina frågeställningar och därför kanske just Du känner att någonting fattas. Om Du har några frågor så är du mer än välkommen att kontakta mig, all information finns under rubriken Kontakta.

 

 


Senaste nytt:

26/4
Marion Jones i omfattande dopinghärva. Läs mer..

20/4 Äntligen var det dags att lämna in projektarbetet. Läs mer..

15/4 De sista orden läggs till mitt projektarbete. Läs mer..

2/4 Undersökningen finns nu att skåda. Läs mer..