Är du under 20? Kanske under 18? Du känner ingen som kan/vill köpa ut åt dig? Men du vill dricka?
Då har du kommit rätt!
Den här sidan är lite halvoseriös, men du kommer fortfarande få lära dig hur du löser alkoholproblemet.
Jag antar att du har många kompisar som är ute och "krökar" varje helg, och du vill gärna göra samma sak, men problemet är att du inte kan få tag på dricka. Det är inga problem längre. Dessutom kan man få tag på det billigare än systemet.
På den här sidan ska du få lära dig hur du gör din egen cider. Den blir mellan 2 och 13% stark skulle jag vilja påstå. Men helt säker kan man aldrig vara på hur stark den blir. Jag är dock säker på att den inte blir starkare än 13%.
Jag skapade den här sidan för att jag vill dela med mig av den information jag sammanställt om hur man gör cider. För att jag tycker att 20års gränsen på systemet är lite överdriven.
Däremot så tycker jag att det är ganska omoget att bara dricka för att bli full. Ska man dricka så ska man göra det på rätt sätt. Ett trevligt sätt är hemma, med polarna. Med en skön rulle. Lite chips och godis. Slopa det där jävla "krökandet". Krökar gör bara fjortisar. Visst på sommaren kan man väl dra ut och dricka. Men det kan ju vara vid något festligt sammanhang och inte bara "för att det är fredag".


Läs igenom dessa villkor och godkänn dem för att komma in på sidan:
Jag tar inte ansvar på något sätt över vad mindreåriga gör när de druckit av cidern. Jag tar inget ansvar över konsekvenserna av vad folk kan åstadkomma i onyktert tillstånd. Jag tar inget ansvar över vad som kan ske vid eventuella fel vid tillredningen av cidern.

Redo att lära dig göra din egen cider?
Jag godkänner villkoren och tar på mig ansvaret för saker som kan ske när jag är onykter
Nej jag kan inte ta ansvar över mina gärningar när jag är onykter.